Værksteder Frederikshavn

Din Bilpartner JS Biler Ellehammervej 4
9900 Frederikshavn
Din Bilpartner Gærum Auto Brønderslevvej 126
9900 Frederikshavn
Din Bilpartner Lendum Ny Auto Tårsvej 15
9870 Sindal
Din Bilpartner JS Biler Ellehammervej 4
9900 Frederikshavn
Din Bilpartner Gærum Auto Brønderslevvej 126
9900 Frederikshavn
Din Bilpartner Lendum Ny Auto Tårsvej 15
9870 Sindal

Værksted Frederikshavn

Leder du efter et lokalt værksted der samarbejder med Din Bilpartner, og hvor du kan finde den samme gode service, professionalisme og dygtighed som du kender fra alle vores andre værksteder? Det finder du altid på vores lokale værksted i Frederikshavn, samt vores andre værksteder i området, blandt andet i Sindal. Der er altså altid et værksted i nærheden, der har tid til at tage et kig på din bil, hvis du kører mellem byerne i området for at arbejde, studere eller lignende. Når du triller ind på dit lokale Din Bilpartner værksted i Frederikshavn, kan du som altid forvente dig vores gode behandling og professionelle vejledning, og vi forsøger altid at nå dig på en måde der giver mening for dig, om det er første gang du er bilejer eller hvis du har mange års erfaring bag dig. For os er det vigtigt at du kan få den rådgivning du har brug for, så vi sammen kan finde ud af hvad næste skridt er. Vi ved nemlig at din bil er vigtig for dig, og derfor er den også mere end vigtig for os!   Bilen er et vigtigt medlem af familien for rigtig mange danskere, både for at kunne passe sit arbejde, besøge familien og meget andet. Det ved vi hos Din Bilpartner, og vi ved også at man som bilejer ikke har brug for flere bekymringer end højst nødvendigt. Vi har derfor gjort et forsøg på at gøre livet som bilejer endnu lettere for dig, også selvom vi ved at du kun tænker på os når du har brug for hjælp fra din mekaniker. Vi har dog lavet en lang række tilbud til vores kunder, der skal gøre det lettere at være bilejer, og som skal bidrage til at du altid kan komme hurtigt videre - lige meget hvad du kommer ud for. Blandt andet tilbyder vi hjælpe til finansiering og leasing i samarbejde med Resurs Bank og Accept Auto, samt service- og reparationsaftaler til både private og erhvervsdrivende.   Vi kan selvfølgelig også altid komme med et godt råd, når du gerne vil køre grønnere og mere miljøvenligt, og samtidig spare penge på brændstof - Vi glæder os allerede til at se dig på vejene eller på vores værksted i Frederikshavn.  Vi tilbyder nemlig også vejhjælp over hele landet. Du kan få fat i vores vejhjælp døgnet rundt, hver dag, og vi er næsten altid fremme indenfor 60 minutter, så du ikke skal stå og vente i kulden eller den bagende sol mere end højst nødvendigt. Om det er en punktering, et trafikuheld eller om du er løbet tør for benzin - vi er altid i nærheden og klar til at hjælpe dig hurtigt videre!  

4-hjulsudmåling og sporing

Oplever du at din bil trækker mere til en side, når du forsøger at køre ligeud? Så kan det være fordi din bil er skævt sporet - men bare rolig, det kan ske for selv de bedste. Er du kørt over et hul i vejen eller har du parkeret med dækkene oppe på kantstenen? Så kan det være med til at få hjulene til at hælde, og bilen vil derfor trække i en anden retning.   Du kan opdage en skæv sporing på flere forskellige måder. Udover at bilen måske trækker lidt skævt, så kan det til tider ses på dækket, der vil slides skævt, for eksempel på den yderste del af dækfladen fremfor på midten. Det kan også være at bilen rasler eller ryster lidt mere end normalt.   Ved en 4-hjulsudmåling kan din lokale mekaniker i Frederikshavn se om bilen er sporet forkert, og også hvilke hjul det drejer sig om. Derefter vil man ved en sporing kunne rette dem ud, så de er parallelle med hinanden og står fladt på jorden.   Du kan læse mere om sporing og udmåling her.

Book tid online

Et af vores andre tiltag for at gøre livet som bilejer lettere for dig er vores online bookingplatform, hvor du let kan booke tid hos dit lokale værksted i Frederikshavn. Når du booker tid online har du mulighed for at se ledige tider på den dato der passer dig og du kan vælge den reparation eller service der passer, ligesom du også kan se priser, booke tillægsydelser som en bilvask eller indvendig rengøring og meget andet. Det er også her du har mulighed for at notere om du vil aflevere bilen om morgenen og hente den senere når vi har klaret det hårde arbejde, eller om du blot vil sidde med en varm kop kaffe, mens du venter.