Synstjek

Book tid

Synstjek hos Din Bilpartner

Skal din bil synes? Så synes vi, at et synstjek vil være en rigtig god idé. Det hjælper dig nemlig med at få bilen igennem syn første gang.
Grundigt synstjek af alle bilens “synspunkter”
Undgå en ekstra tur til synshallen pga. af fejl eller mangler
Vi tilbyder at køre din bil til syn på synsdagen
Vores mekanikere står altid klar til at hjælpe, book nu og her
Er det ved at være tid til bilsyn? Din mekaniker kan sagtens hjælpe din bil med at blive klar til. Med et synstjek foretager vi et biltjek, inden din bil skal synes. Her gennemgår vi din bil og sørger for at finde de fejl og mangler, der kan påvirke syns gennemgangen. 

Tjek din bil

Sørg for at tjekke din bil igennem inden syn. Ellers kan du ende med at stå med en kedelig regning, som nemt kunne være undgået. ’ Tjek bil ’ står faktisk øverst på listen, når vi har fået en indkaldelse til syn. Det er vigtigt at have gennemgået bilen, så der ikke kommer overraskende fejl og mangler på synsdagen. Vores ønske er at hjælpe dig hurtigt videre, og det kan vi kun gøre, hvis du kommer til os. Book tid online til dit synstjek, så har du mulighed for selv at finde en dag og et tidspunkt, der passer. Tjek din bil senest en uge inden synsdagen – din mekaniker skal også have mulighed for at udbedre de fejl og mangler, der måtte være. Her kan du finde dit lokale autoværksted, så du kan blive klar til syn.

Nye synsregler fra d. 20. Maj 2018

Den 20. maj 2018 blev reglerne for syn af bil strammet, da EU-reglerne for periodisk bilsyn trådte i kraft. Det betyder, at der er sket ændringer i form af, at en række fejl, der før blev betegnet som ”betinget godkendt”, nu bliver kategoriseret som væsentlige fejl. Derfor er det vigtigt at få lavet et biltjek inden du skal have bilen til syn, og der sker en udvikling hele tiden, så vi kan føle os sikre, når vi kører på vejene. Lad os hjælpe dig, vi har nemlig styr på reglerne og hjælper dig ved at gennemgå din bil grundigt, når du skal have lavet synstjek. Undgå omsyn ved at få lavet et synstjek hos Din Bilpartner, inden bilen skal synes. Book her.