Serviceeftersyn under garantien

Book tid

Nyvognsgaranti – kan jeg beholde den?

Det korte svar er JA!

Din Bilpartner er en del af den frie branche – men det betyder ikke, at vi er dårligere end mærkeværkstederne, tværtimod. Med et serviceeftersyn under garanti kan du sagtens beholde din nyvognsgaranti.
Med et service hos os, bliver din bil tjekket igennem præcis efter producentens forskrifter – så beholder du garantien og vi får æren af at hjælpe dig hurtigt videre i din nye bil.

Din bil er vores guld

Når din nye bil skal til første service, sørger vi for at det går helt korrekt til. Vi følger selvfølgelig bilproducentens forskrifter når vi laver et service på din nye bil. På denne måde vil du stadig have nyvognsgaranti – selvom din bil ikke har været hos et mærkeværksted. For os betyder det nemlig noget at lave bil, så vi ønsker at yde den bedste service for dig.


Din bil er vores guld, vores største og mest vigtige opgave er at behandle den sådan. Det sætter vi en meget stor ære i. Vi ved udmærket godt at din bil er din frihed – derfor er det vores mål at få din bil serviceret korrekt, hurtigt og selvfølgelig med originale reservedele så du beholder garantien fra producenten.

Vi er der når du har brug for os

Vi er godt klar over at du ikke skænker os en tanke når din bil kører som den skal. Men så snart din bil skal på værksted, så skal vi gerne være på pletten.
Derfor har du hos os mulighed for at booke online 24/7 – så slipper du for planlægningsproblemer, for nu kan du bestille en tid der passer dig perfekt. Book online, så har vi muligheden for at hjælpe dig endnu hurtigt videre.