Bremser

Book tid

Showing all 3 results

Din Bilpartner sætter en ære i at lave din bil

Hos os er din bil vores guld – og vi behandler den sådan. Du skal ikke være bange for at efterlade dit guld hos os til et service, tjek eller reparation af bil. Vi lover dig, at vi passer godt på den.
Vi er udmærket godt klar over, at du ikke skænker os en tanke før din bil trænger til hjælp – men derfor er vi alligevel altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Ved at booke tid online, får du mulighed for at vælge en dag og et tidspunkt, der passer dig, hjemme fra sofaen. Vi er der for dig 24/7, og er altid klar til at foretage en reparation, lappe dit dæk eller noget helt tredje.

Hos os får du altid et tilbud på bilreparation

Vi synes det er meget vigtigt, at du som kunde er med hele vejen. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at hvis der opstår et problem eller en uforudset omkostning under reparationen, er du den første der ved besked. Din mekaniker vil med det samme kontakte dig med et tilbud på reparation af bil.
Det er vigtigt for os at lytte og forstå din oplevelse af bilens problemer. Sådan kan vi rådgive dig bedst muligt i forhold til et service eller en eventuel reparation. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige ydelse eller kommer med en uddybende beskrivelse ved valg af ’Andet’. På denne måde sørger vi for, at du kommer hurtigt videre.

Mange forskellige bilreparationer og behandlinger

Hos Din Bilpartner tilbyder vi mange typer bilreparationer og behandlinger af din bil, lige meget om det er et lille stenslag eller en undersøgelse af motor eller batteri. Nedenfor kan du se nogle af de mange ting vi kan gøre for dig og din bil. Det er også muligt at læse mere om behandlingen eller reparationen under hvert punkt, hvor du også kan bestille tid til en undersøgelse, behandling eller reparation af bil. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores mest populære reparationer af biler.

Serviceeftersyn

Et serviceeftersyn er en nødvendighed, hvis du ønsker at forebygge skader og mangler i din bil. Hos Din Bilpartner tilbyder vi forskellige former for serviceeftersyn, så du kan vælge det der passer bedst til din bil.
Ved et basis serviceeftersyn tjekker vi blandt andet væskebeholdningerne i bilen, undersøger batteriet, tjekker gearkassen, skifter motorolie og flere andre ting. Der kan også tilkøbes flere ydelser, hvis værkstedet vurderer at det er nødvendigt.

Det kan blandt andet være:

  • Tjek af dæktryk
  • Service af A/C
  • Udmåling og sporing

Vi tilbyder også et lille serviceeftersyn samt et stort serviceeftersyn, med hele 38 punkter.

Hjulskifte og hjulopbevaring

Vi er selvfølgelig også klar til at skifte dine dæk eller hjul, enten i forbindelse med sæsonskifte, eller hvis du får nye dæk, når de andre er slidte. Derudover kan mange værksteder opbevare dine hjul under tørre og tempererede forhold, indtil de er klar til at komme på igen.
Husk at vi også kan sørge for at dine dæk har det rigtige luftindhold, og at dit dæktryk er dybt nok. Nye regler betyder at din bil kan dumpe syn, hvis dæktrykket ikke er dybt nok. Det rigtige dæktryk er også en vigtig faktor for din og dine medtrafikanters sikkerhed.

Bilvask og rengøring

Hos Din Bilpartner kan vi udover forskellige bilreparationer, også tilbyde professionel bilvask og indvendig rengøring af din bil.
Vi har de helt rigtige redskaber til at skåne din bil mest muligt under vask - fordi vi ved at bilvask slider på lak og paneler, når det ikke gøres rigtigt.
En grundig rengøring af din bil kan også gøre underværker. Vi kan blandt andet rense sæder og gøre rent mellem knapper, hvor det ellers kan være svært at komme til. Der bliver fjernet støv og snavs, og du modtager en ren og velduftende bil.
Vi tilbyder også behandlinger der kan forbedre indeklimaet i din bil. Dette indebærer for eksempel kabineopfriskning, airconditionservice og klargøring til ferie.

Let at finde og bestille tid

Hos Din Bilpartner vil vi gerne have at du skal komme hurtigt videre. Vi har værksteder over hele landet og vi har gjort det let for dig at bestille tid online hos dit nærmeste værksted. Når du bestiller tid online, kan du se de tilgængelige reparationer under hvert værksted, og vælge den ledige tid der passer dig bedst. Så skal du bare trille bilen ned på værkstedet, og hente den igen, når den er færdig, eller tage en kop kaffe mens du venter.
Du kan også bestille tid med det samme til andre relevante bilreparationer eller behandlinger.