Dækopbevaring

Book tid

Dækopbevaring

Har du heller ikke plads i garagen til 4 store dæk? Du er absolut ikke den eneste, og det kan vi sådan set også hjælpe med.

Korrekt opbevaring forlænger dækkets levetid

Dine dæk optager ikke plads i skur eller garage

Find dit nærmeste Din Bilpartner dækhotel  her


Hos størstedelen af Din Bilpartners værksteder tilbyder vi dækopbevaring. Så er dine dæk passet godt på i det halvår du ikke skal bruge dem.

En hilsen fra vores dækhotel

Dine dæk er trætte. De har kørt et helt halvår og nu trænger de altså til en pause. Det kan de sagtens få hos os. Her kommer de nemlig på dækhotel. Så lad endelig dine trætte dæk få en velfortjent pause – send dem på Din Bilpartner dækhotel.

Her kan de slappe af og nyde stilheden indtil du skal bruge dem igen. For os er opbevaring af dæk en del af den gode service vi gerne vil yde for dig. Kom ind forbi, tag en kop kaffe, få skiftet dæk og lad det ekstra par stå her – så sørger vi for at passe godt på dem indtil næste gang vi ses.

Vi vil så gerne hjælpe dig hurtigt videre, og det gør vi ved at du bare kan køre direkte videre uden at tænke mere på dine dæk – indtil du skal bruge dem igen. Lidt ligesom med din mekaniker – ham tænker du også kun på, når du skal bruge ham.

Men det gør os ikke noget – vi ved at du kommer på besøg til en kop kaffe og et dækskifte, når tiden er inde.

Dækkenes levetid

For at sikre længere levetid opbevares dine dæk ved konstant temperatur på vores dækhotel, og de er dækket af vores forsikring, hvis der skulle ske noget. Din Bilpartner tjekker dækmønstret for den rette dybde, så du kan køre lovligt videre.

Mønsterdybden skal minimum være 1,6 mm i følge loven, men det anbefales allerede at skifte dækkene ved en mønsterdybde på 3 mm, for at opretholde de gode køreegenskaber.

Det skal vi selvfølgelig nok holde øje med under hjulopbevaring.

Book tid til både hjulskift og dækopbevaring  her.

Opbevaring af dæk

Dækopbevaring hos Din Bilpartner er ideelt for dig, der ikke selv har plads til at opbevare dine Dæk, og til dig der vil sikre at dine dæk bliver opbevaret på den mest hensigtsmæssige og professionelle måde. Vi sørger for, at dækkene er skinnende rene, når de kommer på opbevaring, så de er klar til næste sæson, og at småsten og grus ikke skader dækkene, mens de ligger på opbevaring. Så slipper du for at køre med beskidte dæk i bagagerummet, og du sparer plads i garagen eller carporten. Vi gør det let for dig, så du kan komme hurtigt videre.

De korrekte forhold er vigtige

Skal dine dæk holde i mange år? De korrekte forhold er vigtige, når din bil skal opbevares over sæsonerne. Temperaturskift og den rigtige opbevaring er afgørende for, at dækkene holder deres form og kvalitet, og derfor er det en fordel at få dækkene opbevaret på et af Din Bilpartners værksteder rundt om i landet. På vores dækhoteller sørger vi både for at temperaturen altid er korrekt, samt at dækkene opbevares på en måde, hvor de ikke bliver skæve eller udsættes for andet, der kan påvirke deres kvalitet og køreegenskaber. Det er også betydeligt, at dækkene ikke udsættes for fugt eller direkte sollys, så materialet ikke bliver slidt eller mørt. De har været i gang i et halvt år, og nu har de brug for en pause. Lige meget om du kun har brug for opbevaring af dine dæk eller hele hjulet, sørger vi for at de bliver opbevaret på den bedste måde. Så slipper du for bekymringer og skal blot tænke på dækkene og os, én gang hvert halve år.

Det betyder mere end du tror

Når du får dæk opbevaret professionelt, mindsker du dine bekymringer. Du skal kun besøge dækhotellet to gange i året, og hver gang hjælper vi dig med at få bilen sikret, så den er klar til et halvt år mere på vejene. Vi kan hjælpe dig med afbalancering og dækservice, og vi sikrer at dækkene ikke er for slidte. Det er en lille luksus du knapt nok lægger mærke til, men som alligevel har stor betydning for din hverdag. Når du opbevarer dine dæk hos Din Bilpartner sparer du penge, tid og besvær og er sikret professionel behandling hele året rundt.

Hvor kan jeg få mine dæk opbevaret?

Din Bilpartner har værksteder over hele landet, og du kan derfor få dine dæk opbevaret hvor det passer dig bedst. Vi har værksteder fra det sydligste Sønderjylland til Nordjylland, Sjælland, Fyn og Samsø. De fleste værksteder tilbyder dækopbevaring, og du kan se præcis hvilke, når du går videre til book tid. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte et af vores værksteder, hvis du er i tvivl.

Hvad koster dækopbevaring?

Prisen på dækopbevaring er forskellig rundt omkring i landet. Værkstederne, der er tilknyttet Din Bilpartner, har et bredt udvalg af fordele, så du kan vælge det værksted, der passer bedst til dine behov. Prisen på hjulopbevaring starter omkring 250 kroner per halvår, hos nogle af vores værksteder tilbyder de at opbevare dine dæk uden beregning, når du får dem skiftet hos os. Du kan se prisen for opbevaring på dit lokale værksted, når du booker tid online - ellers henviser vi til Find værksted, hvor du kan kontakte din lokale bilpartner om pris.

Levetiden på dine dæk

For at sikre længere levetid opbevares dine dæk ved en konstant temperatur på vores dækhotel, og de er dækket af vores forsikring, hvis der skulle ske noget. Din Bilpartner tjekker dækmønstret for den rette dybde, så du kan køre lovligt videre. Mønsterdybden skal minimum være 1,6 mm ifølge loven, men det anbefales allerede at skifte dækkene ved en mønsterdybde på 3 mm, for at opretholde de gode køreegenskaber. Det skal vi selvfølgelig nok holde øje med, mens vi passer på dine hjul.

Du kan booke tid til både hjulskift og dækopbevaring  her.

Dækkenes levetid kan let forkortes eller forlænges alt efter, hvordan de behandles. Et sommerdæk der opbevares optimalt, for eksempel på vores dækhotel, har en levetid på omkring 100.000 kilometer. Vinterdæk slides hurtigere og har derfor en levetid på 80.000 kilometer. Det har selvfølgelig også betydning, hvordan dækkene bliver behandlet under kørslen. Bruger du vinterdækkene langt ind i foråret, vil de slides mere og derfor holde kortere tid, mens sommerdæk vil slides hurtigere, hvis du bruger dem i de kolde måneder.

Vi anbefaler, at du skifter dine dæk, når temperaturen rammer 7 grader, for at give dine dæk de bedste vilkår. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe med hos Din Bilpartner.