Hjulskifte og dækskifte

Book tid

Hjulskifte & dækskift på din bil

Sommerdæk, vinterdæk eller bare nye dæk til tiden? Så er du parkeret det rigtige sted. Hos Din Bilpartner sørger vi for hurtig montering, så din bil er godt klædt på til årstidens underlag.

Hurtigt dækskifte og mulighed for dækhotel

Rådgivning om korrekt valg af nye dæk

Enkel og hurtig booking online lige her


Hos Din Bilpartners værksteder sørger vi for at din bil får den bedste behandling – også under et hjulskifte.

Vi sørger for, at både dækservice og dækmontering er i orden. Ønsker du et tilbud på nye dæk kan dette ske i forbindelse med bestilling af tid til hjulskift.

Ønsker du at booke dækopbevaring indtil næste dækskift kan dette lade sig gøre på langt de fleste af vores værksteder

Tid til dækskift når temperaturen ændrer sig

Det er vigtigt at få foretaget et hjulskift når tiden er inde, da vinterdæk nedsætter bremselængden betragteligt, og når temperaturen falder til under 7 grader.

Ved skift af nye dæk øges din sikkerhed i det kolde vejr. Sommerdæk står derimod bedre fast om sommeren, når vejbanen bliver varmere.

Derfor vil det være mest optimalt med et hjulskift inden vejret skifter helt. Ved skift af dine dæk sparer du samtidig penge på brændstof, gavner miljøet og oplever større kørekomfort samt bedre køreegenskaber ved at køre på nye dæk, der passer til årstiden.

Mange gange når Vinterhjulene eller Sommerhjulene ligger i hi en sæson taber de luften (pusten) en lille smule. Ofte når man får dem monteret efter sæsonen, kan de godt hoppe lidt under kørslen og ryste en anelse. Her hos din Bilpartner vil vi klart anbefale at få dem afbalanceret og dæktrykket kontrolleret når der bliver lavet et hjulskift.

Så vil I komme behageligt og hurtigt videre i den travle hverdag. Bruger din bil helårsdæk, men trænger til hjulskift, hjælper vi også gerne med det. Vi hjælper gerne med et tilbud, men også montering.

Book tid til dækmontering  her.

Ønsker du opbevaring af dine dæk efter hjulskift tilbyder langt de fleste af vores værksteder dækopbevaring.

Book  her.

Dækskifte på din bil

Hjulskift og dækskifte overses ofte af danske bilister, da det kan synes tidskrævende, unødvendigt og besværligt. Men vores klima er så varierende mellem sæsonerne, at det er en god idé at gøre det alligevel.

Derudover slides dine dæk ved almindeligt brug, og det er vigtigt at tjekke, om de er for nedslidte, og om de slides lige meget på alle sider, da det kan påvirke sikkerheden.

Når det er tid til at få nye dæk, er vi selvfølgelig også behjælpelige med at finde de rigtige og afgive et tilbud i forbindelse med, at du får et hjulskift eller dækskift.

Vi ved hvad vi laver

Hos Din Bilpartner har vi en række krav, der gør at vi kan yde den bedste service for vores kunder. Blandt andet Den Høje Standard, der har fokus på at du kan føle dig i trygge hænder, når du afleverer din bil hos os.

Vi og vores mange autoværksteder har mange års erfaring med alt fra service til reparationer og dækskift, og vi gør os umage for at være de bedst kvalificerede i branchen.

Når Din Bilpartner laver et dæk eller hjulskift, er du sikret, at forholdene er i orden. Vi sørger for både montering og service, så du kan komme hurtigt videre.

Hvorfor er det vigtigt at skifte dæk?

Temperaturen har en enorm indflydelse på din sikkerhed.
Både sommer og vinterdæk kan forkorte din bremselængde, og du står bedre fast ved at bruge de rigtige dæk til den rigtige sæson.

De dybere riller i vinterdækkene sørger for, at du står bedre fast på glatte og våde overflader, og de er mere fleksible og bløde. Sommerdækket er derimod udviklet i et hårdere materiale, der samtidig har større overflader i et ensartet design, der giver bedre vejgreb i de varme måneder.

Det giver dig også en  økonomisk fordel at dækskifte mellem årstiderne, da vinterdækkenes bløde materiale slides hurtigere i varmt vejr.

Afbalancering og dæktryk

Vi kan selvfølgelig også sørge for at dit dæktryk er i orden. Trykket kan både have indflydelse på benzinforbruget, men det kan også påvirke sikkerheden i køretøjet. Et undertryk kan være med til at afgøre om du mister kontrollen over køretøjet, hvis du skal lave en undvigelse, mens det også kan skade både dine dæk og fælge, hvis bilen er lastet tungt.

Et lavt tryk slider mere end et normalt tryk og kombineret med det øgede benzinforbrug, kan det blive en unødvendig udgift, du ikke har nogen glæde af.

Afbalanceringen er derfor vigtig del af et dækskifte, som vi altid anbefaler vores kunder. For at forstå hvad afbalancering er, så betyder det at dine hjul er i ubalance og dette kan mærkes i hele bilen under kørsel. Du kan høre mere når du taler med dit autoværksted.

Hvad koster et hjulskift?

Prisen på et hjulskift eller dækskifte er forskellige værkstederne imellem.
En fordel ved at vælge os til at udføre denne opgave, er at du er sikret høj kvalitet og det nyeste udstyr. Vi sørger for, at boltene er spændt som de skal, og at hjulet sidder helt rigtigt, så du kan begive dig sikkert ud på de danske veje.

Prisen for at vi skifter dine dæk og hjul starter omkring 250 kroner, og hvert værksted har deres egne fordele og tilbud. Når du booker tid, enten ved at ringe til værkstedet eller online, kan du få mere at vide om prisen for et hjulskift.

Book tid online

Du har mulighed for at booke tid online til dit næste hjulskift. Her kan du tilvælge andre ydelser som  opbevaringdæklapning  eller  bremseeftersyn.

Tilbuddene varierer mellem værkstederne, men du har rig mulighed for at vælge mellem de forskellige værksteder og deres priser og udvalg. Nogle værksteder tilbyder gratis opbevaring, mens andre giver et gratis batteritjek eller noget helt tredje.

Når du booker tid online, kan du se alle tidspunkter og vælge, hvornår du vil aflevere og hente bilen.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at tage kontakt til Din Bilpartner værkstedet tættest på dig og høre mere om dine muligheder. Vi er altid klar til at rådgive dig, med stor ekspertise indenfor service af dækskift og hjulskift.

Vi tilbyder også

Vores værksteder er specialister i det de laver og udover at skifte dine dæk, tilbyder Din Bilpartner en lang række af andre ydelser.

Du kan blandt andet få lavet et vintertjek, der sørger for at din bil er klar til de kolde måneder, ved at tjekke frostvæske niveau, bremser og bremselængde, om varme elementerne fungerer optimalt og meget andet.

Du kan også få undersøgt bilen inden du kører på ferie, så hverken slidte dæk eller batteriets tilstand bliver et problem.