Vask og indvendig rengøring

Book tid

Indvendig rengøring og bilpleje – lad os klare det.

Livet er for kort til ’beskidt arbejde’ – men vores mekanikere vil hellere end gerne gøre det for dig.

Du kan nemt se om et af vores værksteder i nærheden af dig tilbyder bilpleje på vores online booking-system. Her skal du blot indtaste dit postnummer, og se om servicen udbydes i nærheden af dig.

Bilklargøring er også et speciale

Når vi siger, at vi ligger en ære i at lave din bil, så omhandler det alt omkring din bil. Derfor er det også en ære at vi kan få lov til at lave klargøring af bil på en arbejdsdag. Det giver os muligheden for at sætte det sidste finish på bilen, så den står skarpt og flot. Dette kan både indebære polering af bil indvendigt, rensning af sæder, tørrer støv af alle overflader, ryster måtter og støvsuger sæder og bund. Vi sørger for at den indvendige rengøring spiller og det udvendige står skarpt. Med en indvendig rengøring og bilvask hos os, kører du afsted med en flot og skinnende bil.

Din bil er vores guld…

… og vi behandler den sådan. Ønsker du at din bil skal stå skarpt tilbyder vi indvendig rengøring. Vi sætter en ære i bilpleje og derfor vil vores mekanikere yde deres absolut bedste ved klargøring af bil. Vi gør det med glæde, når du ikke selv gider. Der skal ikke være tvivl om, at vi ønsker det absolut bedste for dig og din bil. Derfor vil vi gerne hjælpe dig af med endnu en tidsrøver når bilen allerede er på værksted – eller måske når den bare har brug for en grundig rengøring. Uanset hvad, synes vi at det beskidte arbejde med rengøring af bil nemt kan overlades til os. Vi har nemlig en meget høj standard, og ønsker udelukkende at passe på og servicere din bil så godt som vi overhovedet kan gøre det. Derfor vil din bil blive forkælet under bilpleje her hos os. Se her om din lokale Bilpartner udbyder denne service  her.