Finansiering og leasing

Din Bilpartner tilbyder en bred palette af muligheder indenfor finansiering og leasing - både for private og erhvervsdrivende.

Din Bilpartner tilbyder finansiering af bil og reparation

Din Bilpartner tilbyder flere typer af bilfinansiering. Uanset om det er finansiering af ny bil, eller at du har brug for finansiering af din værkstedsregning, så hjælper vi dig hurtigt videre til en fornuftig løsning.

Finansier ny (brugt) bil og få styr på din værkstedsregning

Vores samarbejdspartner, Accept Auto, tilbyder bilfinansiering til både private og erhvervsdrivende. Du kan få hjælp til:

  • Finansiering af nye og brugte biler
  • Køb eller leasing

- med fordelagtig bilfinansiering kan du skabe luft i dit budget!

Betal din værkstedsregning her og nu

Som privat kan det også hænde, at du har brug for at finansiere dine service- eller reparation regninger. Derfor har vi indgået en fordelagtig samarbejdsaftale med Resurs Bank. Denne type aftale er for dig, der ønsker at låne et beløb, der kan dække din regning her og nu. Alt du skal gøre er at ansøge om et Din Bilpartner Kort.

Opdag dine fordele med Din Bilpartner Kortet

Hos Din Bilpartner tænker vi på andet end biler, vi tænker også på dig og din hverdag. Vi har fuld forståelse for, at reparation af bil kan være en uforudset udgift i dit bilbudget, og derfor vil vi gerne tilbyde dig de bedste muligheder for at komme hurtigt videre – også med betalingen.

Din Bilpartner Kortet er til dig, der ønsker at delbetale din regning. Med dette kort i hånden får du en række fordele og fleksible betalingsmuligheder:

  • 12 måneders rentefri betaling eller,
  • 60 måneders betaling med rente.
  • 1 måned til at vælge din afdragsform.
  • Finansiering af op til 60.000 kr.
Kontakt værksted

Har du spørgsmål om finansiering af din værkstedsregning?

Har du spørgsmål omkring vores finansieringstyper, så kan du altid kontakte dit lokale værksted eller Din Bilpartners kædekontor. Vores medarbejdere vil gøre alt for at få dig og din bil hurtigt videre.

Med dit eget Din Bilpartner Kort, via Resurs Bank kan du låne til din værkstedsregning her og nu, og få rente- og gebyrfrihed i op til 60 dage.

Læs mere her

I samarbejde med Accept Auto hjælper Din Bilpartner både private og erhvervsdrivende med finansiering af både nye samt brugte biler.

Accept Auto A/S er et finansierings- og leasingselskab, der er etableret af en række forhandlere og værksteder i den frie del af autobranchen.

Den eneste forudsætning er, at du som kunde har købt eller leaset din bil hos Din Bilpartner. Der er også mulighed for både finansiel og operationel leasing til din virksomhed.

Kontakt din lokale Din Bilpartner for at høre mere om dine muligheder eller læs mere her.