Bilvask

Book tid

Bilvask? Vi gør det for dig!

Har du travlt i hverdagen og skal din bil alligevel på værksted? Så tilbyder nogle af vores værksteder vask af bil.

Bilvask er en ekstra service disse værksteder ønsker at yde for dig – og hvem bliver ikke glad for at hente en ren og skinnende bil?

Lad din mekaniker vaske bil for dig

Din Bilpartner hjælper dig med at stråle hele vejen hjem – og med den tid du sparer, kan det vidst godt kaldes en billig bilvask. Du vil ikke kunne se om det har været bilvask i hånden eller en vaskehal der har gjort arbejdet. Vi sætter en ære i at aflevere din bil, strålende og klar til at komme afsted. Lad din mekaniker vaske bil for dig, så sparer du tid og kommer afsted fra værkstedet i en ren og skinnende bil – det er lige før vi allerede kan se de andre bilisters misundelse. Vi vil våge den påstand, at når du får bilen tilbage har det ikke bare været en billig bilvask, du har sparet tid og kræfter - og så er du i den grad kommet hurtigt videre.

Vask af bil slider – vi kender også de uskrevne regler

Bilvask slider, paneler skal tages med svamp og autoshampoo, én gang om måneden er nok – selvom den ser meget beskidt ud. Det er vigtigt at vi passer på bilen og den ydre, selvom det er fristende at vaske bil ofte. Bilvask slider på bilens ydre, derfor er det vigtigt ikke at overdrive. Vi kender altså også de uskrevne regler for bilvask, og vi ønsker kun at passe godt på din bil. Lad derfor os sørge for den udvendige rengøring af din bil, så sparer du tiden og vi får endnu en gang lov til at behandle din bil som var den vores guld. Dét sætter vi en stor ære i.