Kør grønt-tjek

Book tid

Gratis Kør grønt-tjek

Mange faktorer spiller ind på din bils udledning af CO₂ -  fra din kørestil til dæktrykket. 

Med et Din Bilpartner Kør grønt-tjek, sikrer du, at de faktorer som minimerer dit brændstofforbrug er minimeret. Og så er det tilmed gratis.

Book tid lige her.

Gør din bil mere miljøvenlig

De fleste vil gerne gøre noget godt for miljøet. Det vil du sikkert også. Og vi ved jo godt, at vores benzin- og dieselbiler udleder CO₂. Den gode nyhed er, at du kan gøre noget for at køre lidt mere miljøvenligt i din bil – allerede i dag.

Giv din bil et Din Bilpartner Kør grønt-tjek, der indeholder disse 5 punkter:

 • Kontrol af dæktryk:
  Ved et forkert dæktryk kan dit brændstofforbrug stige med op til 10 %.
 • Kontrol af dæk:
  Et slidt dæk påvirker både bilens køreegenskaber og brændstoføkonomi. Er dækket slidt atypisk, kan det betyde, at hjulene skal spores. Forkert sporing er medvirkende til, at bilen bruger ekstra brændstof.
 • Rådgivning om serviceeftersyn:
  Manglende servicering kan betyde større forurening og unødigt slid på din bil.
 • Vejledning om additiver:
  Når man tilsætter et additiv i brændstoffet, bliver affaldsstofferne blødgjort, så de brændes af i forbindelse med forbrændingen. Det giver en renere motorgang og er med til at nedbringe CO₂-udledningen.
 • Vejledning om motorrens:
  Efter flere års kørsel kan motoren være sodet til, hvilket resulterer i øget brændstofforbrug. Her kan du med fordel give din bil en gang motorrens.
  Ved nogle af punkterne kan det vise sig, at din bil har behov for fx opdatering, justering eller rens. Her giver værkstedet dig en pris, som du kan godkende, hvis du ønsker ydelsen.