Indvendig rengøring

Book tid

Rengøring af bil indvendig
er også noget vi gør!

Savner du også fornemmelsen af ny bil?

Spar tid og kræfter når din bil alligevel skal på værksted - lad os klare det!


Når du ikke gider gøre det beskidte arbejde selv, gør vi det meget gerne for dig! Med en rengøring af bil indvendig sørger vi for, at du kommer ind i en helt ren bil efter et besøg hos os.

Vi ønsker at hjælpe dig med at blive glad og forbedre din køreoplevelse med duften af ren bil. Tænk på den følelse du får, når du sætter dig ind i en helt ren bil.

Den følelse vil vi gerne hjælpe dig med at opnå – for der findes næsten ikke nogen bedre følelse end at sætte sig ind i en ren bil.

Rent bliver det – det lover vi

Mange af vores værksteder tilbyder indvendig rengøring af bil. Dette betyder at mange af vores værksteder tilbyder dig at spare noget tid og kræfter på rengøring af din bil.

Din bil kommer til at stå helt skarpt når den har været et smut forbi et af vores værksteder til en indvendig rengøring af bil. Du kan sætte bilen, eventuelt tage en kop kaffe og vente imens – du kan også vælge at sætte bilen, og få ordnet dagens ærinder imens din bil bliver gjort ordentligt rent.

Du kan nyde dagen, mens vi fjerner skidtet, ryster måtterne, støvsuger gulv og sæder, samt tørrer alle flader af. Bestil ydelsen sammen med eventuelt andet der skal bookes og få det hele overstået på en gang.

Så kan du slappe af og nyde dagen mens vi plejer og passer din bil.

Find et værksted i nærheden af dig, og book online  her.

Du har også muligheden for at tilkøbe både indvendig rengøring af bil og en bilvask. Så får du hele pakken og kører fra værkstedet med den reneste bil på vejene. Dit smil vil skinne om kap med bilen.

Læs mere om det  her.