Værksteder Viborg

Din Bilpartner Ravnstrup Autoværksted Holstebrovej 143
8800 Viborg
Din Bilpartner Viborg Tagtækkervej 3
8800 Viborg
Din Bilpartner LS Auto Håndværkervej 3
8643 Ans
Din Bilpartner Skive H C Ørsteds Vej 18
7800 Skive
Din Bilpartner Ravnstrup Autoværksted Holstebrovej 143
8800 Viborg
Din Bilpartner Viborg Tagtækkervej 3
8800 Viborg
Din Bilpartner LS Auto Håndværkervej 3
8643 Ans
Din Bilpartner Skive H C Ørsteds Vej 18
7800 Skive

Værksted Viborg

I Viborg og området omkring finder du flere forskellige Din Bilpartner værksteder, der ser frem til at hjælpe dig med at få din bil på rette spor igen. Vores dygtige og professionelle mekanikere brænder for at give dig den bedst mulige oplevelse, lige meget om du kommer ind på værkstedet til en lille reparation, eller den helt store undersøgelse inden din bil skal på syn. Hos Din Bilpartner er vi vilde med biler - små som store, nye som gamle, og derfor tilbyder vi også en lang række services, behandlinger og ydelser, der kan være med til at gøre din bil til din allerbedste ven. Vi ved at din bil er vigtig for dig og at du ofte skal bruge den hver dag, og derfor gør vi også vores bedste for at du kan komme hurtigt videre og vores mål er at du skal køre fra vores værksted med ro i maven og med vejledning som du kan bruge til noget, lige meget om du er selvudnævnt ekspert i biler eller om du synes det er svært at finde rundt i de forskellige fagord - vi møder dig på dit niveau, og glæder os altid til at give dig den bedst mulige oplevelse, som man nu kan få hos sin lokale mekaniker i Viborg.   Har du spørgsmål til nogle af vores services eller behandlinger? Så tøv ikke med at kontakte dit lokale værksted i Viborg, så skal vi nok gøre vores bedste for at komme med et godt svar!   Nedenfor kan du læse lidt mere om nogle af vores mange behandlinger, og hvordan Din Bilpartner kan hjælpe dig med alt fra stenslag til vejhjælp og serviceaftaler. Vi glæder os til at se dig på værkstedet!

Service til enhver bil

Hos Din Bilpartner kan vi laver service på langt de fleste mærker og modeller. Serviceeftersynet er enormt vigtig for de fleste bilejere, fordi det er med til at forebygge de fleste skader, og sørge for at slidte dele og lignende bliver opdaget inden de går helt i stykker.   Det er meget forskelligt hvor ofte din bil eller varevogn skal til syn. Nogle gange har fabrikanten et forslag, men ellers ser man normalt på bilens alder, modellen og mærket, samt hvor langt du kører. Jo længere du kører og jo ældre bilen er, des oftere anbefaler vi at du tager til syn, og des grundigere skal eftersynet være. Hvis det er længe siden du har været afsted til syn og du oplever en underlig lyd eller lignende, kan det også være et tegn på at du skal til at booke en tid.   Hos Din Bilpartner har vi forskellige former for serviceeftersyn. Det mindste er Basis serviceeftersyn, hvor vi tjekker de mest essentielle dele som gearkasse, batteri og bremser, blandt flere andre ting. Dernæst kommer det lille serviceeftersyn, der er ideelt til nyere biler der har brug for et lidt grundigere eftersyn, for eksempel af lygter, ridser, undervogn, køler og meget andet, der også kan give udfordringer i en nyere bil. Husk at fortælle os hvis du har lagt mærke til ændringer - for eksempel om bremserne er blevet slappere. Har du en bil af ældre dato som du kører mange kilometer i årligt, så kan det være oplagt at tage bilen til det store serviceeftersyn, hvor vi undersøger bilen på hele 38 punkter. Her tjekker vi blandt andet også støddæmpere og bærearmsbøsninger, der kan være slidte af de mange kilometer som bilen har på bagen.   Har du en del du kunne tænke dig at få undersøgt udover dem på listen, så sig det gerne til os, så tager vi et kig på det, når du har bilen på vores værksted i Viborg. Vi tilbyder også serviceeftersyn til varevogne.   Vores serviceeftersyn er beregnet til biler og varevogne uden for fabriksgarantien, men vi kan også lave eftersyn på nyere biler, så de bevarer fabriksgarantien. Ethvert eftersyn tilpasses fabrikantens retningslinjer, og vi ved hvad vi skal være opmærksomme på ved hvert mærke.

Let at booke tid

Vi har gjort det let for dig at booke tid til en af vores services eller reparationer - du kan nemlig booke tid online, både på computeren og mobilen. Det betyder at du kan booke tid døgnet rundt, uden at skulle vente på at værkstederne åbner.   Når du booker tid online kan du selv vælge hvilket værksted du gerne vil besøge med din bil, og hvilken service, ydelse eller behandling det drejer sig om. Derudover kan du se mere information om behandlingen og vælge om du vil aflevere bilen om morgenen og hente den senere, eller bare vente med en varm kop kaffe, mens vi laver det hårde arbejde. Du kan booke tid her. 

Kør-grønt tjek og guide til at køre miljøvenligt

Hos Din Bilpartners værksted i Viborg vil vi gerne hjælpe dig med at blive en bedre bilist, og blandt andet køre mere miljøvenligt. Derfor har vi både lavet en guide til hvordan du kan bruge din bil mere miljøvenligt, men også et gratis kør-grønt tjek af din bil.   Her tager vi blandt andet et kig på dine dæk, hvor der ofte er penge at spare. Kører du for eksempel med for lavt dæktryk, bruger bilen mere energi - og derfor mere brændstof på at komme frem. Derudover har dækkenes stand også stor betydning, da slidte dæk bruger mere brændstof end nyere dæk, og det viser også om bilen er sporet forkert. Er bilen sporet forkert, kræver det mere energi at styre bilen, og dermed mere brændstof.   Derudover kan vi vejlede dig om blandt andet additiver til brændstoffet og motorrens, der kan være med til at rense brændstof og motor for giftstoffer, så det ikke er lige så skadeligt når det bliver udledt. Du er altid velkommen til at kontakte dit lokale værksted i Viborg, hvis du ønsker at vide mere om hvordan du kan køre grønt eller få et kør-grønt tjek. Vi er altid klar med et godt råd, og indtil da kan du læse hele vores guide til miljøvenlig kørsel her.