Værksteder Herning

Din Bilpartner Bilhuset Lind Industriparken 8
7400 Herning
Din Bilpartner Autogaarden Herning Viborgvej 55
7400 Herning
Din Bilpartner Autotjek Herning Bytoften 64
7400 Herning
Din Bilpartner Sunds Auto Navervej 19
7451 Sunds
Din Bilpartner Monzes Auto Grønlundvej 82
7330 Brande
Din Bilpartner Aulum Autoteknik Drejervej 22
7490 Aulum
Din Bilpartner Troldhede Autoteknik Industrivej 16
6920 Videbæk
Din Bilpartner Bording Fabriksvej 1
7441 Bording
Din Bilpartner Bilhuset Lind Industriparken 8
7400 Herning
Din Bilpartner Autogaarden Herning Viborgvej 55
7400 Herning
Din Bilpartner Autotjek Herning Bytoften 64
7400 Herning
Din Bilpartner Sunds Auto Navervej 19
7451 Sunds
Din Bilpartner Monzes Auto Grønlundvej 82
7330 Brande
Din Bilpartner Aulum Autoteknik Drejervej 22
7490 Aulum
Din Bilpartner Troldhede Autoteknik Industrivej 16
6920 Videbæk
Din Bilpartner Bording Fabriksvej 1
7441 Bording

Herning Autoværksted

Hos Din Bilpartner er der aldrig langt til kvalitetsoplevelser for både dig og din bil, og du finder os selvfølgelig også i og omkring Herning. Vi ved, at din bil betyder frihed, og vi ved også, at du kun tænker på din mekaniker, når bilen er i stykker eller skal serviceres. Derfor hjælper vi dig og din bil med at komme hurtigt videre, når vi mødes. Og derfor er Din Bilpartner Danmarks måske bedste autoværksted. På denne side kan du læse meget mere om vores autoværksteder i Herning. Du kan også læse om nogle af vores mange services. Leder du efter en bilforhandler i Herning kan du også besøge værkstedernes egne hjemmesider eller se vores udvalg af biler til salg her.  

Dit lokale autoværksted i Herning

Vi samarbejder med mange lokale værksteder i Herning - og det betyder at du altid er tæt på en af vores samarbejdspartnere, lige meget om du bor i Herning eller kører til området for at arbejde. Du finder os både i Herning og flere af de mindre byer omkring. Her på siden kan du se vores samarbejdspartnere nær Herning, og du finder os både i Industriparken, i Sunds, Brande, Aulum og Bording. Du kan altså let kontakte værkstedet, og få booket en tid til en reparation eller service. Langt de fleste værksteder har åbent fra 08.00 til 16.00, mandag til fredag, mens flere værksteder også har udvidede åbningstider samt åbent efter aftale i weekenden. Det skal være let at få ordnet din bil, lige meget hvor i landet du er! Vi glæder os til at hjælpe dig hurtigt videre!

Services og reparationer

Hos vores værksteder i Herning tilbyder vi en bred vifte af services og reparationer, der kan sørge for at din bil kører solidt og sikkert på vejene, året rundt. Bag dette finder du en lang række behandlinger og services der går fra dæklapning, opbevaring og dækskifte, ligesom du også finder tjek af batteri, bremser og dit airconditionsystem. Vi ved godt at du ikke tænker på os når din bil kører som den skal, men vi lover at vi er her når du har brug for os. Vi anbefaler også at du får foretaget nogle forebyggende behandlinger, der er med til at sikre at du ikke rammes af større skader. Det kan for eksempel være et ferietjek der sikrer at du trygt kan tage på ferie sydpå, eller reparation af et stenslag, inden det bliver til en stor revne der sætter din sikkerhed på spidsen. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores mange behandlinger og reparationer, men du kan også se dem alle her. Hvis du har spørgsmål til en service kan du kontakte dit lokale værksted, de kan bedst svare på specifikke spørgsmål.  

Stenslagsreparation

Om  du har et stenslag i en rude på din ældre bil eller en ny bil der er fyldt med teknologi i glasset kan vi reparere dit stenslag eller udskifte din rude. Vi kan hjælpe dig med at afgøre om der er behov for at forruden udskiftes, men her er et par gode forholdsregler, der kan hjælpe dig med at afgøre det:
  • Er det et slag eller en revne? En revne kan vandre, især hvis den udsættes for tryk. Er ruden så skadet at den revner, går ruden på kompromis med sikkerheden, og derfor vil det være en god idé at skifte den. Dette kan vi dog udføre ret hurtigt, og er der tale om en nyere bil sørger vi selvfølgelig også for at justere indstillinger for lane assist, lyssensorer og meget andet.
  • Slaget eller revnen må ikke forstyrre dit udsyn - det mindsker nemlig sikkerheden og din bil kan heller ikke gå igennem syn. Dette vil betyde at din forrude skal skiftes hurtigst muligt, da det også kan udløse en bøde.
  Det er også værd at huske på at en stenslagsreparation eller udskiftning af forrude i mange tilfælde bliver gratis for dig - vi samarbejder nemlig med alle forsikringsselskaber. Kontakt derfor dit lokale værksted og din forsikring hvis du får en skade på forruden, så du hurtigt kan få det fikset!

Ferietjek

Vores værksted i Herning og omegn vil også gerne foretage et ferietjek før du tager sydpå. Ved et ferietjek gennemgår vi din bil for fejl og mangler og sikrer at der ikke mangler noget - så du kan komme sydpå uden problemer. Dine mekanikere på dit autoværksted i 7400 Herning tager også en tur i din bil for at lytte efter mislyde og opdage unaturligheder der kan give problemer - og som du måske har vænnet dig til. Bestil gerne et ferietjek i god tid, så vi kan nå at bestille eventuelle reservedele hjem - husk at vi gerne tager os af alle bilmærker. Vi tjekker alle de nødvendige slanger og væsker, så vi er sikre på at din bil ikke mangler noget. Læs mere om ferietjek her.

Indvendig rengøring

Indvendig rengøring er en vigtighed - men ikke blot for syns skyld. Uanset om du kører i en nyere model eller en ældre bil, er det vigtigt at du holder den ren for støv og snavs, der kan sætte sig i knapper og andre steder for det kan være forstyrrende. Vi sørger for at vaske bilen indvendigt, samt støvsuge og give måtterne en god rystetur. Det er også en perfekt service at bestille samtidig med et ferietjek eller en anden behandling på dit værksted i Herning.

Online booking

Vores online bookingsystem gør det let for dig at finde en tid til service eller reparation der passer dig og din travle uge. Her vælger du blot det værksted du ønsker at besøge, samt udvælger de behandlinger du ønsker. Det er selvfølgelig også muligt at kontakte værkstedet per e-mail eller telefon, især hvis du har spørgsmål til reservedele, pris eller lignende. Under bookingsystemet til vores værksteder i 7400 Herning kan du selv vælge hvornår du vil aflevere og afhente din bil, men du kan også se prisen for behandlingen. Vær dog opmærksom på at prisen kan ændre sig, hvis vi opdager yderligere problemer under behandlingen. Vi skal selvfølgelig nok kontakte dig først.

Kontakt os

Har du spørgsmål til dine værksteder i Herning eller mulige behandlinger, services og reparationer? Du er altid velkommen til at kontakte os eller dit lokale værksted, så gør vi vores bedste for at rådgive og vejlede dig. Du kan kontakte Din Bilpartner gennem telefonnummeret nederst på siden, og du finder oplysningerne på dit lokale værksted her på siden. Husk at vi også har mange andre samarbejdspartnere over hele landet, blandt andet i Odense, Ballerup og Skanderborg. Det betyder at du altid kan finde et Bilpartner værksted, lige meget om du er på ferie eller arbejde i den anden ende af landet.