Din Bilpartner Troldhede Autoteknik

Book tid
Følg os på Facebook
Send forespørgsel

Om Din Bilpartner Troldhede Autoteknik

Din Bilpartner Troldhede er dit lokale autoværksted i det Vestjyske – tæt på både Videbæk, Skjern og Herning. Vi tilbyder dig samme ydelser på vores værksted, som på de store autoriserede værksteder. Vi er bare ofte billigere.

Vi kender din bil og passer på din garanti

Du mødes altid et smil – og en kop kaffe, hvis du trænger – og har du været her før, så kender vi også din bil. Alle vores serviceeftersyn udføres i nøje overensstemmelse med bilfabrikantens egne forskrifter, så din nyvognsgaranti gælder, når du har vores stempel i din servicebog.

Klassiske biler

Biler og mekanik er ikke bare et levebrød her på værkstedet. Det er en passion. Vi føler aldrig at dagen er lang på vores værksted og udfører alle services og reparationer med stolthed på alle mærker og modeller, der besøger vores lift. Men vi indrømmer blankt, at det kildrer i maven, når vi kan få lov at rode med klassiske biler. Vi har ofte haft succes, hvor andre har givet op og har stor erfaring med genstridige motorer i alt fra Ford 150 Pick Ups, Ford Mustang og Lincoln Continental.

Entreprenørmaskiner

Vi har flere større kunder i entreprenør-sektoren, da vi kan lave service og reparationer på alt kørende materiel i den branche. Vi laver både person- og lastvognsservice samt servicerer rendegraver, gummiged, læssere og andet med de rigtigt store hjul.

  • Stolt Bilpartner siden 2019
  • Professionel service og reparation af alle bilmærker
  • Altid mulighed for lånebil, når din bil er på værksted
  • Få skræddersyet en serviceaftale der passer til dig og din bil
  • Express fordelskoncept

Vi glæder os til at hilse på dig og din bil!

Indehaver

Michael W. Petersen Smedegaard

Få rutevejledning