Værksteder Odense

Din Bilpartner Odense Auto Lisesmindevej 48
5230 Odense
Din Bilpartner Odense Dæk og Autoservice Volderslevvej 61
5260 Odense
Din Bilpartner DPC Odense Holkebjergvej 140
5250 Odense
Din Bilpartner PMH Ørkebyvej 1
5450 Otterup
Din Bilpartner Conradsen Biler Nordre Ringvej 56
5300 Kerteminde
Din Bilpartner Autogaarden Sinaivej 5
5672 Broby
Din Bilpartner Gislev Autohandel Bygmestervej 1
5854 Gislev
Din Bilpartner Odense Auto Lisesmindevej 48
5230 Odense
Din Bilpartner Odense Dæk og Autoservice Volderslevvej 61
5260 Odense
Din Bilpartner DPC Odense Holkebjergvej 140
5250 Odense
Din Bilpartner PMH Ørkebyvej 1
5450 Otterup
Din Bilpartner Conradsen Biler Nordre Ringvej 56
5300 Kerteminde
Din Bilpartner Autogaarden Sinaivej 5
5672 Broby
Din Bilpartner Gislev Autohandel Bygmestervej 1
5854 Gislev

Odense Autoværksted

Hos Din Bilpartner er der aldrig langt til kvalitetsoplevelser for både dig og din bil. Vi ved, at din bil betyder frihed, og vi ved også, at du kun tænker på din mekaniker, når bilen er i stykker eller skal serviceres. Derfor hjælper vi dig og din bil med at komme hurtigt videre, når vi mødes. Og derfor er Din Bilpartner Danmarks måske bedste autoværksted. På denne side kan du læse mere om vores værksteder i Odense, og du kan også få mere viden om hvad vi kan gøre for dig.  

Søg og find værksted i Odense

Med mere end 150 Din Bilpartner værksteder spredt over det danske land, finder du let dit lokale bilværksted. Du kan bruge kortet ovenfor til at søge efter dit postnummer eller din by. Du har mulighed for at zoome ind og ud samt at klikke på de forskellige værksteder for at få flere informationer. Hvis du har spørgsmål, kan du let kontakte dit lokale værksted, og har du behov for autoservice kan du selvfølgelig også booke tid online. Leder du efter et autoriseret værksted i Odense? Din Bilpartner samarbejder med flere forskellige værksteder i og udenfor Odense, så der er altid et værksted i nærheden, så vi kan komme dig til undsætning. Husk at du kan booke tid online døgnet rundt, og tilpasse din booking så den passer til dig. Du kan selv vælge hvornår du vil aflevere bilen, hvornår du vil hente den, om du vil have en gratis lånebil (hos nogle værksteder), og om du vil vente mens vi løser opgaven. Når du booker online finder du også let priser, og du har mulighed for at vælge mellem en lang række andre ydelser. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os eller dit værksted i Odense hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om en reparation eller service. (Nederst)

En lang række services og reparationer

På Din Bilpartners værksteder i Odense arbejder vi altid med mange forskellige services og reparationer. Vores dygtige og professionelle mekanikere arbejder med alle bilmærker og er passionerede. Vores værksted er altid indbydende for vores kunder, så du kan arbejde mens du venter på at din bil bliver færdig, eller måske bare læse en bog eller få en kop kaffe. Om det er et et stort serviceeftersyn, en reparation eller blot udskiftning af dine dæk, kan vi løse din opgave til UG, og vi sørger for at du kommer hurtigt videre. Du er altid velkommen i dit lokale autoværksted, og har du spørgsmål kan du altid kontakte os. Du finder vores kontaktinformation nederst på siden, og dit lokale værksteds kontaktinformation længere oppe. På værkstedets hjemmeside finder du også åbningstider. Langt de fleste har åbent mandag til fredag, mens nogle også holder åbent efter aftale i weekenden. Så kan du let tilpasse værkstedsbesøget til din travle hverdag. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores reparationer og services til din bil. Dit autoværksted i Odense løser en lang række forskellige opgaver, og under bookingen kan du se hvad dit lokale værksted kan gøre for dig. Vi ser frem til at møde dig på værkstedet og gøre din bil klar til dig!

Klargøring til syn

Vil du have din bil klargjort til syn af en autoriseret mekaniker? Så kontakt dit værksted i Odense. Her kan vi gøre din bil klar til syn ved at lede efter fejl og mangler, der sikrer at du ikke risikerer at ryge ud i et omsyn - især efter reglerne blev skærpet. Et klargøring til syn mindsker ikke blot chancen for omsyn, men det sikrer også at din bil er sikker, og ikke har fejl der kan sætte din og din families sikkerhed på spidsen. Det kan være at du har vænnet dig til en underlig lyd, og ikke lægger mærke til at bremserne er blevet slappere. Vi sørger for at din bil er helt klar til syn, så du trygt kan køre videre. Husk at du hos mange værksteder kan få eller leje en lånebil - kontakt værkstedet direkte. Det kan være en fordel at være ude i god tid.

Kør-grønt-tjek

Kører du din bil så økonomisk som muligt? Eller udnytter du ikke benzinen fuldt ud? Man har ofte sin helt egen måde at køre på, og dette kan afspejle i bilens benzinøkonomi. I et kør-grønt-tjek kan vi både vejlede dig om hvordan du kan køre grønnere, men også undersøge hvor grønt du kører til at starte med.
  • Har du styr på dit dæktryk? Hvis der ikke er luft nok i dækkene kan det koste dig mere i benzin, og du kan bruge op mod 10% mere i brændstof. Hold derfor øje med dæktrykket, men også dine dæks alder. Slidte dæk kan påvirke sporingen, og mindske sikkerheden og øge benzinforbruget.
  • Er det længe siden du har været til syn? Måske har du overset et mangel, et hul på en slange eller lignende der sviner eller lækker ud.
  • Vi vejleder dig også om additiver og motorrens, så du kan udnytte din benzin bedre. Læs meget mere om kør-grønt-tjek her.

Vintertjek

Er du klar til en kold og våd vinter på vejene i Odense og resten af Fyn? Et vintertjek af din bil sikrer at du kommer sikkert gennem vinteren. Her tager vi både et kig på batteriet, bremserne og flere andre vigtige komponenter, ligesom vi også kigger på dine vinterdæk. Det er en ideel service at få lavet samtidig med dækskifte, så du får det ordnet på én gang.

Bilsalg

På Din Bilpartners hjemmeside finder du også et udvalg af brugte biler til salg i hele landet - også bilsalg i Odense. Du kan søge på mærker og modeller, og finde et godt tilbud på en bil i god stand. Udvalget varierer meget, men vi får hele tiden nye modeller ind, så hvis du leder efter en ny, brugt bil, så tjek ofte - du falder helt sikkert for en af vores modeller. I venstre side af skærmen kan du filtrere indholdets, så du kan lede meget specifikt efter en bestemt bil, men måske bliver du fristet til at lede i hele vores store udvalg. Er du interesseret i en bil? Kontakt sælgeren på produktsiden, hvor du også finder meget mere information om modellen.