El- og hybrid certificeret værksted

Hos Din Bilpartner følger vi med tiden, fordi bilen og dine behov også gør det. Derfor har vi lanceret vores el- og hybrid koncept.

Vi følger udviklingen og fremtiden

Vi ved om nogen, hvor vigtigt det er at følge med udviklingen og fremtiden – derfor er vi stolte af, at kunne præsentere vores el- og hybrid koncept, som er opbygget med tanke og kvalitet. I og med vi som kæde arbejder ud fra ”Den Høje Standard”, har det været vigtigt for os at sikre at alle vores initiativer og kampagner afspejler vores værdier.

Så hvad betyder det, når Din Bilpartner er certificeret el- og hybrid værksted?

Jamen ganske enkelt, at værkstedet er certificeret til at servicere og reparere el- og hybridbiler af alle mærker. For at opretholde certificeringen deltager vores mekanikere i kurser på FTZ Akademi, i takt med at nye teknikker og teknologier dukker op, og værkstedet bliver løbende kontrolleret af en uvildig instans, som sikrer at betingelserne for certificeringen overholdes til punkt og prikke. 

Teknologisk Institut kontrollerer Din Bilpartner værksteder

Vores el- og hybrid koncept afspejler kvalitet i højeste grad, det samme gælder vores certificering. Vores værksteder bliver certificeret, hvilket indebærer at de lever op til en række krav om uddannelse, udstyr m.m. Og én gang årligt bliver kontrolleret af Teknologisk Institut.
Teknologisk Institut kontrollerer, at værkstedet:

  • Har det nødvendige sikkerhedsudstyr til el- og hybridbiler
  • Har isolationstester og multimeter egnet til el- og hybridbiler, og at udstyret er kalibreret
  • Følger risikovurdering
  • Nøje følger instruktioner fra bilfabrik ved arbejde på el- og hybridbiler
  • Kan dokumentere, at mekanikere m.m. har været på sikkerhedskursus i forbindelse med arbejde på el- og hybridbiler

Med andre ord: Den Høje Standard – også når du kører el- og hybridbil.

Find el- & hybrid værksted

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at du trygt kan køre din el- eller hybridbil til et af vores certificerede el- og hybrid værksteder. De har den rette uddannelse og det rette udstyr til at servicere og reparere din bil, så du kan komme hurtigt videre.