Aalborg Autoværksted

I Aalborg hos en af Din Bilpartners værksteder er der aldrig langt til kvalitetsoplevelser for både dig og din bil. Vi ved, at din bil betyder frihed, og vi ved også, at du kun tænker på din mekaniker, når bilen er i stykker eller skal serviceres. Derfor hjælper vi dig og din bil med at komme hurtigt videre, når vi mødes. Og derfor er Din Bilpartner Danmarks måske bedste autoværksted.

4,6 km
+45 98 19 36 66
www.skinbjerg.dk
Hjørringvej 173
9400 Nørresundby

Book tid 
9,7 km
+45 27 73 33 70
www.nefoauto.dk
Nefovej 17
9310 Vodskov

Book tid 
13,6 km
+45 29 91 39 36
www.sg-auto.dk
Atletikvej 3
9230 Svenstrup

Book tid 
19,2 km
+45 98 35 35 07
nibe-auto.dk
Søndergade 34B
9240 Nibe

Book tid 
19,6 km
+45 98 37 14 97
Østre Alle 2
9530 Støvring

Book tid 

Autoværksteder i Aalborg

Din Bilpartner har mange samarbejdspartnere i området i og omkring Aalborg. Det sikrer at du altid er tæt på et værksted, hvor du og din bil kan få den behandling i fortjener! Her på siden kan du se de forskellige Din Bilpartner værksteder i området, og hvordan du får fat på dem! Du finder os blandt andet i Nibe, Nørresundby, Støvring og Tylstrup. Har du nogen spørgsmål eller har du brug for en reparation eller behandling af din bil, er du velkommen til at kontakte dit lokale værksted, enten gennem vores online booking-system eller ved at kontakte værkstedet.

Vi glæder os til at hjælpe dig hurtigt videre.

Behandlinger og services

Leder du efter dit nærmeste værksted? Aalborg har flere forskellige autoværksteder og mekanikere der samarbejder med Din Bilpartner, og som tilbyder en lang række reparationer, services og behandlinger. I bookingsystemet kan du se hvad hvert værksted kan hjælpe dig med, men har du spørgsmål kan du også kontakte dit autoværksted i Aalborg direkte.

Nedenfor kan du læse om nogle få af de mange behandlinger som Din Bilpartner værksted kan hjælpe dig med, men vi laver også gerne et ferietjek eller vintertjek, eller måske et kør-grønt-tjek. Du kan også se alle dine muligheder her og læse mere om dem alle.

Vær opmærksom på at det ikke er sikkert at dit lokale værksted i Aalborg tilbyder alle behandlinger og services. Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Serviceeftersyn

Et serviceeftersyn er en vigtig del af vedligeholdelsen af din bil. Det er med til at forebygge skader, og opdage hvis der er skader på vej, så de kan ordnes før det bliver alvorligt. Hos Din Bilpartners værksteder i og omkring Aalborg finder du flere forskellige former for serviceeftersyn, så du kan finde den der passer bedst til din bils behov.

Blandt andet finder du vores Basiseftersyn, der er et serviceeftersyn der fokuserer på de almene ting der skal gås efter. Blandt andet skiftes din olie og oliefilter, ligesom vi også tjekker batteri, bremser og gearkasse. Derudover gennemgås diverse væskeniveauer i bilen. Et andet vigtigt element er bilens dæktryk og dækmønster, der dækker meget af sikkerheden når du kører. Her tjekker vi om du kører med det korrekte dæktryk samt om dækmønsteret er dybt nok.

Ved Basiseftersyn er det også altid muligt at tilvælge flere ydelser, hvis du og din mekaniker finder det nødvendigt.

Det er en god idé at tage din bil til service inden den skal til syn, så du er sikker på at der ikke er fejl og mangler der medfører at bilen ikke kan gå igennem syn. Gør det gerne i god tid, så vi kan nå at få fat i eventuelle reservedele.

Derudover finder du også det store og lille serviceeftersyn. Det store serviceeftersyn er for biler uden for fabriksgarantien eller biler som årligt kører rigtig mange kilometer - her kan der være behov for at gennemgå din bil på flere punkter end normalt. Vores mekanikere sikrer at alle bilens elementer fungerer og virker forebyggende så du kan slippe for en større reparation. Dette serviceeftersyn på dit værksted i Aalborg gennemgår hele 38 punkter.

Har du en bil indenfor fabriksgarantien eller en bil der kører få kilometer årligt kan det lille serviceeftersyn nå langt. Her tjekker vi bilen på 34 punkter, blandt andet dine dæk og bremser.

Dæklapning

Vores værksteder i Aalborg giver dig professionel dæklapning. Derved slipper du selv for at skulle i gang med lappekittet, og du er sikret professionel behandling fra din mekaniker på et lokalt autoværksted.

Efter de nye regler fra 2018, tager vi dit dæk af, og tjekker det for yderligere skade. Det sikrer at der ikke sidder splinter eller sten der kan lave nye skader på dit dæk. Vi er også med til at vurdere om der er behov for at dækket skiftes og om du skal bruge et nyt sæt - vi anbefaler nemlig at begge fordæk eller bagdæk skiftes hvis dækket udsættes for en slem punktering, så dækkene slides lige meget. Det er med til at gøre det mere sikkert og sikrer at bilen ikke trække mere til den ene siden eller bremser skævt.

Airconditionservice

Din Aircondition renser desværre ikke sig selv - og derfor gør vi det gerne for dig. Har du oplevet at din aircondition er blevet dårligere over en varm sommer, eller at der begynder at lugte "tæt" i bilen, er det måske et tegn på at den skal tjekkes. Ved et airconditionservice sørger vi for at skifte pollenfilteret, samt påfylde kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel.

Men hvorfor er det så vigtigt at din aircondition er i orden? Først og fremmest handler det om komfort i bilen og evnen til at regulere temperaturen så den passer til dit behov. Men din aircondition og den rene, friske luft er også med til at holde dig vågen og klar i hovedet når du kører bil. Derfor synes vi at du skal køre forbi din mekaniker i Aalborg, og få tjekket din aircondition, så du kan komme hurtigt (og friskt) videre!

Værksteder i hele landet

Hos Din Bilpartner har vi værksteder i hele landet. Arbejder du langt fra din bopæl eller er du på ferie i den anden ende af landet, er det derfor ikke noget problem at finde et Din Bilpartner værksted dig kan hjælpe dig hurtigst muligt. Vi har blandt andet værksteder nær Haderslev, Næstved og Viborg.

Du er altid velkommen til at kontakte dit nærmeste værksteder og langt de fleste har åbningstider mandag til fredag, mens nogle endda kan have åbent i weekenden eller efter aftale. Det synes vi er god service!

Book tid