Værksteder Næstved

Din Bilpartner Autolægen Næstved Fabriksvej 48
4700 Næstved
Din Bilpartner Autolægen Næstved Fabriksvej 48
4700 Næstved

Værksted Næstved

Hos Din Bilpartners lokale værksteder i nærheden af Næstved, finder du altid god service og professionel behandling, lige meget hvilken bil og mærke du triller ind på værkstedet med. Vores dygtige mekanikere brænder for at give dig en god oplevelse og give din bil den ultimative forkælelse, lige meget om du kommer for dækskifte, bilvask eller et bremseeftersyn. Udover vores værksted i Næstved, finder du os også i Karise, Sorø og Slagelse, så der er altid et lokalt værksted i nærheden, lige meget hvor du bor eller arbejder. Længere nordpå mod København finder du et endnu større udvalg af værksteder, så skulle der opstå en akut skade på din bil, kan du hurtigt finde et værksted og en mekaniker der har tid til at hjælpe dig.   Du kan let finde et tid på det nærmeste værksted ved at booke tid online. Her har du mulighed for at vælge hvilken service eller behandling du vil have, og du kan også vælge mellem en række tillægsydelser som bilvask, rengøring eller noget helt tredje, når du alligevel har bilen på værkstedet. Du kan også vælge om du vil aflevere bilen om morgenen og hente den senere. Ved at booke tid online skal du ikke vente i telefonen, og kan vælge den dato og det tidspunkt indenfor åbningstiden der passer bedst ind i dine planer - så vi kan hjælpe dig hurtigt videre!

Hvilket serviceeftersyn skal jeg vælge?

Hos Din Bilpartners værksted i Næstved tilbyder vi flere forskellige serviceeftersyn. Det kan være svært at vide hvilken type man skal vælge og som passer til din bil. Derfor kan du nedenfor læse mere om de forskellige typer.   Først og fremmest er der vores Basis Serviceeftersyn. Dette serviceeftersyn indeholder 13 forskellige punkter, der er vigtige for at forebygge skader og reparationer på din bil. Dette eftersyn egner sig godt til nyere biler, uden for fabriksgarantien, der ikke kører så mange kilometer årligt. Vi gennemgår blandt andet gearkasse, batteri og slanger, ligesom vi også tjekker motorolie og -filter, som er nogle af de punkter der er vigtige at forebygge. Det er også muligt at vælge en række tillægsydelser, som du kan vurdere sammen med din mekaniker.   Kører du i en lidt ældre biler eller kører du mange kilometer årligt, kan det være nødvendigt med Din Bilpartners lille serviceeftersyn eller vores store serviceeftersyn. Disse indeholder henholdsvis 34 og 38 punkter, og er ekstra grundige når det kommer til at gennemgå din bil for fejl og mangler. Det indebærer blandt andet eftersyn af bremser, udstødning, udskiftning af diverse filtre og meget andet. Derudover tager vi bilen på en prøvekørsel, så vi kan sikre at alt er som det skal være. Du kan også få et stort og lille eftersyn til din varevogn.   Derudover tilbyder vi også serviceeftersyn til biler der stadig er indenfor fabriksgarantien. Når vi laver eftersyn på din nyere bil der stadig er dækket af fabriksgarantien, sørger vi for at følge fabrikantens forskrifter når det kommer til model og mærke, så bilen stadig er dækket af garantien - for selvom vi er en del af den frie branche, kan vi stadig give din bil den behandling som den fortjener, og som opretholder dens høje standard.   Find alle vores serviceeftersyn her.    Du er også altid velkommen til at kontakte dit lokale værksted i Næstved, hvis du er i tvivl om hvilken type serviceeftersyn der er rigtigt for din bil. Prøv at have styr på bilens alder, og hvor mange kilometer du kører på månedlig og årlig basis. Vi glæder os allerede til at se dig værkstedet.

Salg af biler

Vidste du at flere af vores værksteder også sælger biler? Hos vores værksted i Næstved og flere andre steder har du mulighed for at finde din næste drømmebil. Vi sætter brugte biler i stand og sælger dem på vores forskellige værksteder rundt i landet. Når du køber en bil hos Din Bilpartner er du sikker på at alt fra papirerne til udskiftningsdele er i orden, og vi handler med en lang række mærker, modeller og årgange, fra de tidlige 00’er helt frem til 2019! Du har mulighed for at filtrere mellem mærker, modeller og årgange, men også gear og kilometertal - tag et kig på hele vores store udvalg, måske er din næste drømmebil tættere på end du troede. Under hver bil kan du læse meget mere om stand og ekstraudstyr, og du finder også kontaktinformation på det værksted der har bilen til salg. Du kan også få hjælp til at finansiere din næste nye eller brugte bil - læs med her.