Værksteder Haderslev

Din Bilpartner Haderslev Autotech Christian X's Vej 1
6100 Haderslev
Din Bilpartner René Lassen Autoservice Gammel Stadsvej 5C
6500 Vojens
Din Bilpartner K.L. Auto Tingvejen 15
6500 Vojens
Din Bilpartner Haderslev Autotech Christian X's Vej 1
6100 Haderslev
Din Bilpartner René Lassen Autoservice Gammel Stadsvej 5C
6500 Vojens
Din Bilpartner K.L. Auto Tingvejen 15
6500 Vojens

Værksted Haderslev

I Haderslev og området omkring finder du flere værksteder der samarbejder med Din Bilpartner, og hvor du får samme gode behandling og service - altid til en god pris. Vi samarbejder med mange passionerede, dygtige og professionelle mekanikere, der ser frem til at hjælpe dig med at reparere din bil eller yde en af vores mange services, lige meget om du kører i en ældre bil der har brug for lidt mere omsorg eller en spritny model der blot skal forkæles på et af vores mange værksteder. Hos dit lokale værksted i Haderslev er vi aldrig bange for at give et godt råd og vejledning med på vejen - og det betyder ikke noget om du ved alt om biler, eller om det slet ikke er noget du interesserer dig om - vi gør vores bedste for at give dig vejledning som du kan forstå og som du kan bruge til noget, så du er bedre rustet næste gang du besøger vores et af vores mange værksteder. Hos Din Bilpartner er vores største mål at du er tryg og tilfreds når du forlader værkstedet, og selvfølgelig at du kan komme hurtigt videre. Vi ved at din bil er vigtig og essentiel for dig, og det betyder også at den er vigtig for os!   Du finder os naturligvis også udenfor Haderslev - blandt andet har vi flere værksteder i Vojens. Det betyder at vi ofte har et værksted tæt på motorvejen, så du altid kan kigge forbi på vej til eller fra arbejde, hvis du arbejder i en af byerne længere væk. Med vores mange lokationer rundt omkring i Sønderjylland, har vi også gjort det let for dig at bestille tid til reparation eller service.   Du kan nemlig bestille tid hver dag og døgnet rundt på vores online bookingsystem, hvor du kan finde alle vores værksteder i hele landet. Her behøver du ikke vente med at ringe til værkstedet åbner, og du kan let se hvilke ledige tider der er på dit lokale værksted. Dernæst kan du vælge den service du ønsker, samt eventuelle tillægsydelser du vil have - for eksempel kan du forkæle din bil med en indvendig rengøring eller en grundig bilvask af en af vores mekanikere.   Du har på nogle af vores værksteder også mulighed for at leje en lånebil, så du ikke behøver lave om i dine planer, selvom din bil skal på værksted. Du kan også vælge om du vil aflevere bilen om morgenen og hente den igen om eftermiddagen, eller om du blot vil sidde i vores venteværelse med en varm kop kaffe og en avis mens du venter. Kan du ikke finde en tid på dit lokale værksted i Haderslev, så kan du frit mellem et af de andre lokale værksteder - for eksempel i Vojens.   Nedenfor kan du læse lidt mere om nogle af de ting vi kan gøre for dig hos Din Bilpartner - vi er nemlig meget andet end dit lokale værksted, og vi tilbyder blandt andet hjælp i forbindelse med finansiering og leasing, både til private og erhvervsdrivende, ligesom vi også tilbyder service- og reparationsaftaler!

Service- og reparationsaftaler

Hos dit lokale Din Bilpartner værksted i Haderslev tilbyder vi serviceaftaler og reparationsaftaler til både private og erhvervsdrivende. En service- og reparationsaftale er ideel for dig der gerne vil undgå de uforudsete udgifter, der kan komme i forbindelse med service og reparation. Det er praktisk for dig, fordi du betaler et fast beløb i måneden, der er tilpasset til netop din bil eller varevogn. Du har også mulighed for at lave forskellige tilvalg, for eksempel kan du vælge at din reparationsaftale også skal dække dine dæk.   Din Bilpartners serviceaftale er perfekt til dig der ønsker at være dækket når din bil skal til service. Her betaler du et månedligt beløb, og når det er tid til service, bestiller du blot en tid og ruller ind på vores værksted. Vores serviceaftale dækker alle serviceeftersyn, men også ting som pæreskift hvis de bliver svage eller springer, påfyldning af sprinklervæske mellem service og olieskift samt skift af viskerblade.   Når vi laver din serviceaftale ser vi på din bils model og mærke, årgang og hvor mange kilometer den har kørt. Det betyder at alle vores kunder får den mest fair pris, der passer til deres brug af bilen.   Ved vores reparationsaftale dækker vi langt de fleste reparationer som din bil kan have brug for, ligesom vi også dækker alle sliddele - udover dæk der kan tilvælges. Det betyder at hvis du har brug for nye bremseskiver eller at der er en slange der skal skiftes, så dækker vi det gennem din aftale. Denne aftale dækker også udstødning samt påfyldning af kølemiddel. Du kan tilvælge flere ting til dine aftaler, kontakt Din Bilpartner hvis du ønsker mere information. Du kan også læse mere om aftalerne her. 

Finansiering og leasing

Hos Din Bilpartner kan vi i samarbejde med blandt andet vores lokale værksted i Haderslev og med Accept Auto og Resurs Bank tilbyde finansieringsmuligheder og leasingaftaler til vores kunder. Det betyder at vi, både for private og erhvervsdrivende, kan tilbyde flere forskellige aftaler, der kan tilpasss dit behov.   Blandt andet har du mulighed for at få en finansieringsaftale til både nye og brugte biler, i samarbejde med Accept Auto. Derudover kan vi hjælpe dig med at finansiere både køb og leasing - det er helt op til dig.   Sammen med Resurs Bank er det også muligt at låne penge til værkstedsregninger. Her har vi flere muligheder for betaling, fordi vi ved at din bil ofte er en nødvendighed for dig, og derfor er det vigtigt at den kan repareres hurtigst muligt, selvom det kan være svært at betale hele beløbet med det samme. Du har både mulighed for at betale over 12 måneder rentefrit, eller over 60 måneder med renter. Resurs Bank kan hjælpe med op til 60.000 - hvilket altså dækker de fleste værkstedsregninger.   Hos Din Bilpartner gør vi det altså muligt for dig at samle dit værksted, bilkøb, finansiering og serviceaftaler under samme paraply, så du kan få et godt overblik, og endnu flere fordele. Vi glæder os til at tage imod dig på vores lokale værksted i Haderslev.