Din Bilpartner Autohuset Limfjorden

Er rustbeskyttelse nødvendigt?

Din bil skal køre i mange år uden rust. Det danske klima med fugtige vejrforhold er hårdt for biler, og giver rusten gode betingelser. Det er sikkert, at bilen begynder at ruste på et tidspunkt, hvis der ikke sættes tidligt ind.

Hos Autohuset Limfjorden benytter vi Tectyl produkter til rustbeskyttelse af din bil. Vi tilbyder både komplet og miljøvenlig undervognsbehandling samt støjdæmpning/lydisolering af biler til private kunder såvel som virksomheder og bilforhandlere.

Hvorfor Tectyl?

Tectyl undervognsbehandling sikrer dig:

  • Længere levetid på bilen
  • At bilen lettere går gennem syn
  • Merværdi ved salg
  • Besparelse på vedligeholdelsesreparationer
  • Forhøjet sikkerhed
  • Tectyl er tilpasset det danske klima og din bil.

Det er ikke for sent

Er din bil ikke beskyttet endnu eller har den fået undervognsbehandling med et andet rustbeskyttelsesprodukt, så kig forbi Autohuset Limfjorden.

Vi laver en grundig gennemgang af din bil, og vurderer derudfra hvad der vil være den optimale behandling for lige netop din bil.

Hvor ofte skal bilen undervognsbehandles?

Hos Tectyl har vi behandlingsintervaller på op til 4 år, men der kan forekomme afvigelser ifht. bilens stand og brug. Vi udfører derfor altid et grundigt rusttjek inden vi udfører behandlingen.

Som autoriseret Tectyl center er vi uddannede og certificerede til at udføre korrekt undervognsbehandling på din bil. Alle relevante dele bliver altid afmonteret inden afvask og undervognsbehandling.

Hos Tectyl behandler vi altid din bil ud fra et specialt designet sprøjteskema tilpasset den enkelte bilærke og -model.

Book tid her