Værksteder Slagelse

Din Bilpartner Skovsø Auto Teknikvej 1
4200 Slagelse
Din Bilpartner Høng Helenevej 8B
4270 Høng
Din Bilpartner Autogården Sørby Vollerupvej 1
4200 Slagelse
Din Bilpartner Ormeslev Autoværksted Ormeslevvej 20
4241 Vemmelev
Din Bilpartner Landsbyens Auto Skælskørvej 58
4180 Sorø
Din Bilpartner Skovsø Auto Teknikvej 1
4200 Slagelse
Din Bilpartner Høng Helenevej 8B
4270 Høng
Din Bilpartner Autogården Sørby Vollerupvej 1
4200 Slagelse
Din Bilpartner Ormeslev Autoværksted Ormeslevvej 20
4241 Vemmelev
Din Bilpartner Landsbyens Auto Skælskørvej 58
4180 Sorø

Værksted Slagelse

Hos dit lokale værksted i Slagelse er vi altid klar til at hjælpe dig og din bil. Vi byder på god service, professionalisme og et godt overblik, så du er sikker på at din bil er landet i de rette hænder. Vores dygtige mekanikere kan hjælpe dig med ethvert mærke, model og årgang og giver vejledning som du kan bruge til noget, lige meget hvor meget du ved om biler og hvor meget du interesserer dig for grøn kørsel, bremser og service. Du er altså altid velkommen på vores lokale værksteder, og vi ser altid frem til at hjælpe dig. Nedenfor kan du læse mere om hvordan Din Bilpartner kan gøre livet som bilejer lettere for dig, og hvordan vi kan samle alt fra bilsalg til mekaniker og rådgivning med finansiering og serviceaftaler.   Husk også at vi har mange værksteder i området omkring Slagelse. Du kan altså altid finde et værksted der har tid til at hjælpe dig med alt fra stenslag til punktering og synstjek i byer som Høng, Vemmelev og Sorø. Nedenfor kan du læse meget mere om hvad Din Bilpartner kan gøre for dig.

Nem og hurtig online booking

Du finder os både på mobilen og PC’en - døgnet rundt og hver dag. Med vores online bookingsystem har du mulighed for at vælge det værksted der passer dig, for eksempel tæt på din bolig eller arbejdsplads, og du har også mulighed for at sammenligne værkstedernes services. Vælg den dag og det tidspunkt der passer dig, og vælg om du afleverer bilen om morgenen og henter den senere eller bare vil vente med en varm kop kaffe på vores værksted i Slagelse mens vi ordner bilen for dig. Hos nogle værksteder er det også muligt at få en lånebil, så du ikke behøver at gå på kompromis med dine planer, selvom bilen er på værksted.   På vores online bookingsystem kan du også vælge ekstra ydelser, for eksempel et batteritjek, en indvendig rengøring eller en bilvask, så du modtager en bil der er så god som ny! Det er også her det får et godt overblik over pris, tidsforbrug og meget andet.   Vi glæder os til at se dig på vores værksted i Slagelse, eller en af vores mange andre værsteder rundt omkring i Danmark.

Finansiering og leasing

Hos Din Bilpartner ved vi at bilen er essentiel for rigtig mange og et vigtigt familiemedlem for at få hverdagen til at fungere. Derfor tilbyder vi både finansiering og leasing i samarbejde med Resurs Bank og Accept Auto.   Vi kan både hjælpe med finansiering af ny bil, men også finansiering af for eksempel din værkstedsregning, da vi ved at reparationer ofte kan dukke op som en uforudset udgift.   Vi har flere forskellige aftaler, og vi hjælper gerne med at finde den finansieringsaftale der passer bedst til dit behov. Vores samarbejdspartner, Accept Auto kan både være med til at lave leasingaftaler og finansieringsaftaler til private og erhvervsdrivende.   Vi har også mulighed for at arrangere delbetaling med Din Bilpartner Kortet. Her kan du vælge mellem flere forskellige måder at delbetale din værkstedsregning på, så det giver mening for dig. For eksempel er det muligt at betale rentefrit over 12 måneder eller over 60 måneder med renter. Denne finansiering går helt op til 60.000 kroner, og dækker altså langt de fleste værkstedsregninger!   Du kan læse meget mere om vores aftaler inden for leasing og bilfinansiering her. 

Serviceaftaler

Vil du gerne være på forkant når det kommer til service og reparationer, så hele udgiften ikke kommer på én gang? Så tilmeld dig vores serviceaftale eller reparationsaftale, hvor du er dækket godt ind og hverken skal tænke på omkostninger til serviceeftersyn eller værkstedsregninger.   Vores aftaler dækker bredt, og vi fastsætter prisen efter model, alder og kilometertal, så du får den mest fair pris til netop din bil.   Vores serviceaftale dækker alle dine serviceeftersyn, og vi skifter også pærer der er svage eller som er sprunget. Derudover kan du også altid komme forbi hvis du mangler sprinklervæske mellem service - så fylder vi selvfølgelig på. Er du tilmeldt vores serviceaftale sørger vi også for olieskift og sørger for at skifte dine viskerblade når de er slidte. Dette er altså alt sammen inklusiv, mens du også er dækket ind når bilen skal til service!   Ved vores reparationsaftaler er du dækket ind på langt de fleste reparationer der kan dukke op når man har bil. Skader er oftest uforudsete, og det betyder også at en reparation og tur på værksted er en uforudset omkostning. Med vores reparationsaftale triller du bare ind på værkstedet når du har brug for hjælp til en underlig lyd eller bule, og så ordner vi det for dig.   Aftalen dækker også de fleste sliddele, som vi selvfølgelig skifter for dig. Bremser, udstødning og andre dele der kan give dig udfordringer, kan vi tilpasse til netop din aftale, din bil og dine kørevaner. Vi kontrollerer og fylder også kølemiddel, hvis der skulle mangle.   Vil du vide mere om vores service- og reparationsaftaler? Så kontakt Din BIlpartner eller vores lokale værksted i Slagelse.

Vejhjælp

Har du brug for vejhjælp? Så lad Din Bilpartner hjælpe dig. Blandt vores mange services tilbyder vi også vejhjælp som du kan stole på. Vi dækker langt det meste af Danmark inden for 60 minutter, så du skal aldrig vente længe på at få hjælp. Derudover dækker vi både store og små problemer - for selvom det kan virke som en lille udfordring af låse nøglerne inde i bilen, ved vi hvor stressende det kan være på en kold mandag morgen.   Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet, både for private og erhvervsdrivende, og vi dækker en lang række uheld og skader:
  • Strømsvigt og dødt batteri
  • Knækkede og indelåste nøgler
  • Tyveri
  • Brand
  • Bugsering til Din Bilpartner værksted
  • Brændstofudbringning hvis du kører tør
  • Fritrækning fra grøft, snedrive og lignende
  • Glasbrud, glasskader og punktering
  • Og meget andet
  Vi vil så gerne have at du kommer hurtigt videre, og derfor finder du os ikke kun på værkstedet i Slagelse, men vi kommer også til dig når du har brug for hjælp, med Din Bilpartner vejhjælp.