Værksteder Randers

Din Bilpartner Blommevejens Auto Blommevej 4
8930 Randers
Din Bilpartner Kvik Center Randers Fjordvej 25
8930 Randers
Din Bilpartner Kaj's Autoværksted Kristrup Engvej 3
8960 Randers
Din Bilpartner 2M-Auto Randersvej 588
8380 Trige
Din Bilpartner Blommevejens Auto Blommevej 4
8930 Randers
Din Bilpartner Kvik Center Randers Fjordvej 25
8930 Randers
Din Bilpartner Kaj's Autoværksted Kristrup Engvej 3
8960 Randers
Din Bilpartner 2M-Auto Randersvej 588
8380 Trige

Værksted Randers

I området omkring Randers er der mange Din Bilpartner værksteder, der er klar til at hjælpe dig og din bil, med alt fra store udfordringer til ren forkælelse. Med vores store udvalg af værksteder, kan du let finde et tæt på din bolig eller på vej på arbejde der har tid til dig, lige meget om du arbejder i Randers eller kører dertil dagligt. Du finder både vores værksteder og samarbejdspartnere i Randers, Hadsten og Trige, og køre du længere på arbejde, finder ud også mange andre værksteder i området, for eksempel i Århus by og Risskov. Du kan frit vælge det Din Bilpartner værksted der passer dig, og det behøver ikke være det der ligger tættest på. For eksempel kan det være at du har fundet et der er autoriseret og specialiseret i dit mærke, og det kan være du har brug for en mekaniker fra Din Bilpartner mens du er på sommerferie på Sjælland. I bookingsystemet kan du frit vælge det værksted og det tidspunkt der passer dig.

Kør-grønt - spar penge

På vores værksteder i Randers og omegn vil vi og vores mekanikere altid gerne give dig den bedst mulige oplevelse og service når du besøger os, og derfor kan de også hjælpe dig på andre tidspunkter, end når du har brug for en større reparation - vi vil nemlig gerne være med til at gøre din køreoplevelse bedre, og få dig til at bekymre dig mindre om din bil. Også selvom vi ved at du holder meget af din bil og at den er vigtig for dig og din dagligdag - man tænker altid lidt på sin bil! Nedenfor kan du læse nogle gode råd til hvordan du kan køre grønnere, og hvordan det samtidig kan være med til at spare penge på brændstof. Læs nogle af vores tips nedenfor:  
  • Sørg for at skifte dine dæk - skift dine dæk når de er slidte. Både for din egen sikkerhed, men også fordi at du skal bruge mere brændstof på at styre bilen, hvis dækmønsteret er slidt i bund. Sørg også for at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk - vinterdæk i sommerhalvåret giver dækstøj, mere slitage og forlænger din bremselængde
  • Dæktrykket er vigtigt - Hvis du har for lidt luft i dine dæk, vil bilen bruge mere energi på at komme fremad - præcis som når du cykler på en flad cykel. Prøv at tjekke dit dæktryk en gang i måneden - og læg mærke til om det begynder at miste luft hurtigere.
  • En motor- og kabinevarmer kan være med til at varme motoren op. Bilen forurener nemlig mest når den er kold, så hvis du kommer det i forkøbet kan det være med til at mindske forureningen.
  Har du brug for flere gode råd til hvordan du kan køre grønnere og endda blive en mere garvet bilist? Så læs vores guide til mere miljøvenlig kørsel, der giver dig endnu flere gode råd. Nedenfor kan du også læse mere om nogle af de andre services og behandlinger som vores lokale værksteder i Randers og omegn kan tilbyde din bil, og selvfølgelig også dig.

Dækskifte og hjulskifte på værksted i Randers

Er du i tvivl om hvornår det er tid til at skifte dæk fra sommerdæk til vinterdæk? Det er en god tommelfingerregel at du skal gå fra sommerdæk til vinterdæk når temperaturen falder stabilt til under 7 grader. Vinterdæk er nemlig med til at nedsætte bremselængden betragteligt når vejene bliver koldere, og er derfor vigtigt at bruge i dette skiftende klima og vejr, som vi har over vinteren i Danmark. Det er altså vigtigt for din og dine medbilisters sikkerhed at du skifter til vinterdæk - men hvorfor kan man så ikke bare bruge dem hele året? Det er der flere grunde til. Først og fremmest slides vinterdæk hurtigere hvis du bruger dem om sommeren, fordi de er lavet til kølig og kold asfalt. Derudover står sommerdækkene også bedre fast om sommeren, fordi de kan håndtere den varme, nogle gange brændende asfalt. Ved at skifte hvert halvår holder dine dæk længere - og du vil altså spare penge i den lange ende. Du vil også opleve at køreoplevelsen bliver bedre! Hos dit lokale værksted i Randers vil din mekaniker hellere end gerne hjælpe dig med at skifte dine dæk eller hjul. Vi sørger for at de bliver sat på og boltet, mens vi også sørger for at dækkene har det rigtige dæktryk, så de er klar til at udfordre vejret! Hos Din Bilpartners værksted i Randers og byerne omkring kan vi også opbevare dine dæk for dig. Det gør vi i et opvarmet, tørt og forsikret rum, der sikrer at du ikke behøver tænke på dækkene for de skal på igen. Vi sørger for at dækkene bliver rengjort når vi får dem, så der ikke sidder snavs og småsten der kan skade dækket mens det ligger på dækhotel. Derudover kan vi afbalancere dækkene når de bliver sat på igen, så du slipper for den rystende fornemmelse der nogle gange kan komme, mens dækket ligger på opbevaring.

Dæklapning

Det kan ske for selv de bedste - og det sker oftest på de allerdårligste tidspunkter. Dit dæk er punkteret.  Hos Din Bilpartners værksted i Randers ved vi at det kan være fristende at forsøge at ordne det selv, men efter reglerne blev ændret i 2018, er det ikke længere lovligt at bruge en prop som andet end en midlertidig løsning. Hos Din Bilpartner tager vi dækket af hjulet, og undersøger det nærmere for at se om der er kommet flere mindre skader. Derefter kan vi lappe dækket indefra. Typisk opstår skader på dækkene fra spidse genstande. Det kan være glas, metalspåner, søm og andet der ikke burde ligge på vejen, men andre gange kan en lille, spids sten endda gøre det. Sten kan sætte sig fast i dæktrykket, hvor det så sidder og “arbejder”, indtil der er lavet en punktering. Du kan selv holde chancen for punkteringer lav ved at holde øje med det underlag du kører på. Kør for eksempel uden om glasskår på vejen, og forsøg også at køre udenom samlinger af småsten der ligger på vejen og blandt andet kan komme fra indkørsler. Derudover kan du også sætte farten ned når du kører på grusveje, derved mindsker du også chancen for stenslag.