Værksteder Horsens

Din Bilpartner Bilhuset Lund Silkeborgvej 136
8700 Horsens
Din Bilpartner Løsning Krollerupvej 40
8723 Løsning
Din Bilpartner Shell Østbirk Vestbirkvej 14
8752 Østbirk
Din Bilpartner Kellers Auto Boringvej 11
8763 Rask Mølle
Din Bilpartner Frank Elkjær Biler Hecovej 9
8722 Hedensted
Din Bilpartner Thyregod Biler Nygade 2
8740 Brædstrup
Din Bilpartner Karrosserigården Rommes Ager 2
7100 Vejle
Din Bilpartner Lindgaard Auto Gammel Horsensvej 344
8660 Skanderborg
Din Bilpartner Midtbyens Auto-service Danmarksvej 7
8660 Skanderborg
Din Bilpartner Vejle Ellehammersvej 10
7100 Vejle
Din Bilpartner Bilhuset Lund Silkeborgvej 136
8700 Horsens
Din Bilpartner Løsning Krollerupvej 40
8723 Løsning
Din Bilpartner Shell Østbirk Vestbirkvej 14
8752 Østbirk
Din Bilpartner Kellers Auto Boringvej 11
8763 Rask Mølle
Din Bilpartner Frank Elkjær Biler Hecovej 9
8722 Hedensted
Din Bilpartner Thyregod Biler Nygade 2
8740 Brædstrup
Din Bilpartner Karrosserigården Rommes Ager 2
7100 Vejle
Din Bilpartner Lindgaard Auto Gammel Horsensvej 344
8660 Skanderborg
Din Bilpartner Midtbyens Auto-service Danmarksvej 7
8660 Skanderborg
Din Bilpartner Vejle Ellehammersvej 10
7100 Vejle

Værksted Horsens

I Horsens og omegn finder du flere Din BilPartner værksteder der kan hjælpe dig hurtigt videre hvis der skulle opstå udfordringer med din bil, eller hvis du bare har brug for at give din bil lidt ekstra forkælelse. Vi har et stort udvalg af behandlinger og services, der passer til netop dit mærke og din bil - og så er vi altid klar til at give dig et godt råd med på vejen, om det så omhandler bilvask, finansiering eller grøn, miljøvenlig kørsel. Tøv ikke med at tage fat i os eller din lokale mekaniker i Horsens, hvis du har nogle spørgsmål!

Find et lokalt værksted i Horsens

Med mere end 150 Din Bilpartner værksteder spredt over hele landet, finder du let dit lokale bilværksted. Ovenfor kan du se alle de værksteder der findes indenfor en radius på 20 kilometer og når du har fundet dit lokale værksted kan du selvfølgelig booke tid online, til lige det tidspunkt der passer dig - og så kan du booke tid døgnet rundt, for du slipper nemlig for at skulle ringe indenfor åbningstider, når man typisk sidder på arbejd. Leder du efter et autoriseret værksted i Horsens? Din Bilpartner arbejder sammen med mange værksteder i Horsens og området omkring, for eksempel i Brædstrup, Skanderborg og Østbirk, så lige meget om du bor og arbejder i Horsens eller om du dagligt kører mellem byerne, er der altid et værksted i nærheden, som kan komme dig til undsætning. Når du booker online kan du selv vælge hvornår du vil aflevere bilen og hente den igen, om du vil have en lånebil (hos nogle værksteder), og om du vil vente mens vi løser opgaven, med en varm kop kaffe i hånden. Når du booker online finder du også let priserne på autoservice, og du har mulighed for at vælge mellem en lang række andre ydelser.

En lang række services og reparationer

På Din Bilpartners værksteder i Horsens arbejder vi altid med mange forskellige services og reparationer. Vores professionelle og smilende mekanikere arbejder med alle bilmærker og er passionerede omkring deres branche og håndværk. Vores værksteder er altid indbydende for vores kunder, så du kan arbejde mens du venter på at din bil bliver færdig, eller måske bare læse en bog eller få en kop kaffe. Om det er et et stort serviceeftersyn, en reparation eller blot et hurtigt tjek inden du tager på kør-selv ferie, så glæder vi os til at tage imod din bil og sørge for at du kommer hurtigt videre. Du finder vores kontaktinformation nederst på siden, og dit lokale værksted i Horsens kontaktinformation længere oppe. På værkstedets egen hjemmeside finder du også deres åbningstider. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores reparationer og services til din bil. Vi ser frem til at møde dig på værkstedet, enten i Horsens eller en af de omkringliggende byer og gøre din bil klar til dig - så du kan komme hurtigt videre!

Klargøring til syn

Vil du have din bil klargjort til syn af en autoriseret mekaniker, der er specialiseret i netop dit mærke? Så kontakt dit lokale værksted i Horsens, eller en af de omkringliggende byer. Her kan vi gøre din bil klar til syn ved at lede efter fejl og mangler, der sikrer at du ikke risikerer at ryge ud i et omsyn - især efter reglerne blev skærpet tilbage i 2018 Et klargøring til syn mindsker ikke blot chancen for at din bil skal til omsyn, men det sikrer også at din bil er sikker, og ikke har fejl der kan sætte din og din families og medbilisters sikkerhed på spidsen. Det kan være at du har vænnet dig til en mærkelig lyd, og ikke lægger mærke til at bremserne er blevet bløde, fordi du normalt bremser langsomt og forsigtigt. Din lokale mekaniker skal nok sørge for at din bil er klar til syn, så du trygt kan køre videre. Husk at du hos mange værksteder kan få eller leje en lånebil - kontakt her værkstedet direkte. Det kan være en fordel at være ude i god tid, så du er sikker på at du har en bil at komme på arbejde i. Du afleverer blot din bil om morgenen, og så har vi den klar til dig når du har fri.

Kør-grønt-tjek

Kører du din bil så grønt og økonomisk som muligt? Eller udnytter du ikke den benzin du tanker fuldt ud - måske spilder du den ligefrem? Ens måde at køre på er ofte helt unik, og det kan være besværligt at ændre dine kørevaner, selv hvis det afspejles i ens benzinforbrug. I et kør-grønt-tjek kan din mekaniker både vejlede dig om hvordan du kan køre grønnere, men også undersøge hvor grønt du kører til at starte med og hvad du kan forbedre.
  • Er det længe siden du har været til syn eller service? Måske har du overset et mangel, et hul på en slange eller måske en mærkelig lyd, som du ikke kan placere? Tag din bil til serviceeftersyn jævnligt, så kan du komme mange mangler i forkøbet.
  • Har du styr på dit dæktryk? Hvis du ikke har luft nok  i dine dæk kan det koste mere i benzin, og du kan bruge op mod 10% mere i brændstof. Hold  øje med dæktrykket, gerne én gang i måneden, men se også på dine dæks alder. Slidte dæk kan påvirke sporingen, og mindske sikkerheden og øge benzinforbruget.
  • Vi vejleder dig også om additiver og motorrens, så du kan udnytte din benzin bedre. Læs meget mere om kør-grønt-tjek her.

Bilsalg

Hos Din Bilpartner kan du faktisk også finde din næste bil. Vi har altid et stort udvalg af brugte biler fra mange forskellige mærker og årgange, næsten nye modeller fra 2017 og fremefter, men også ældre modeller, til en rigtig god pris. Når du køber en bil hos en af Din Bilpartners værksteder er du både sikret god service og at vi har undersøgt den for alle mulige fejl og mangler. Du modtager altså ikke en bil der byder på ubehageligt overraskelser. Derudover kan du også lease eller finansiere din bil i samarbejde med Din Bilpartner og dit lokale værksted i Horsens. Læs mere om leasing og finansiering her. Det er både en mulighed for private og erhverv. Vores store udvalg varierer meget, og nogle gange kan det være en god idé at slå til mens muligheden er der. Du kan dog altid kontakte værkstedet med bilen til salg, for at få meget mere information om modellen. I venstre side af skærmen kan du filtrere indholdets, så du kan lede meget specifikt efter en bestemt bil, men måske bliver du fristet til at lede i hele vores store udvalg, måske falder du over en model der lige præcis passer til dine behov.