Din Bilpartner Middelfart

First Stop Middelfart Dæk og Autocenter

Velkommen til Middelfart Dæk og Autocenter.

Et moderne værksted nær dig som effektivt og hurtigt reparerer biler, varebiler m.v. imens du arbejder – vi tilbyder arbejdspladser med dertilhørende WiFi forbindelse. Vi tilbyder reparation samt service på alle typer af biler, uanset mærke, model og årgang.

Vores dækcenterer af høj kvalitet og store ambitioner som vi viderefør i vores håndværk og reparationer og services. Vi færdiggøre først reparationen eller servicen så snart at vi selv er tilfredse med resultatet. Vi tror på at god service og høj kvalitet hører til en god handel, og vores mål er, at vores kunder forlader værkstedet med et smil på læben.

Vi reparerer og servicere også helt nye biler således at de opfylder servicebogen med godkendte stempler således at garantien opretholdes.

Autobutlers kunder har udnævnt os Fyns bedste auto værksted 2014 og det tredje bedste i 2018 i top 100 værksteder i Danmark 2014, 2015, 2016 og 2018. Vi bruger kun de bedste reservedele og kan derfor også tilbyde en 3 års garanti – og det gælder selvfølgelig også arbejdet.

Vi er et værksted med kvalificerede og erfarne medarbejdere klar til at betjene deres køretøj. Vores kvalificerede medarbejdere er altid klar til at byde dig og din bil velkommen og besvarer eventuelle spørgsmål du måtte have. Selvfølgelig holder vi altid det, vi lover, og hvis der opstår yderligere problemer under reparationen af ​​din bil, kontakter vi dig altid, inden vi starter yderligere opgaver.
Vi tilbyder Danmarks største bil-dele-lager og op til 2 års garanti på eget arbejde og egne reservedele.

Du kan over levere din bil om morgenen og derefter benytte vores kunde-biler. Denne service gælder alt fra dækskifte i vores dækcenter til større reparationer.
Har vi nævnt, at vi også har et dækhotel her på adressen, så vi kan hurtigt og nemt skifte dine sommerdæk til vinterdæk og omvendt. Vi håndterer dette uden problemer, og i mellemtiden kan du tage en kop kaffe og slappe af.