Din Bilpartner Løsning

Om os

Anders Skals Nielsen

Direktør/Indehaver/Mekaniker/Bilsælger

Anders åbnede i 2016 et autoværksted på hjemmeadressen, og byggede efter, et par år, det nye værksted, der i dag huser Din Bilpartner Løsning. Han nyder således hver dag at åbne døre og porte til lyse lækre lokaler med gode faciliteter for medarbejdere og udstyr til reparation af alt fra klassiske biler til nutidens el og hybrid biler.

Anders kendes på det gode humør og er oftest klar med en frisk bemærkning til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.
Anders er gift med Elisa og har 3 børn. Han bor i privaten i umiddelbar forlængelse af værkstedet. Ligesom hans forældre gjorde, mens de drev autoværksted gennem 40 år i Løsning.

Anders har fået kendskab til biler ind med modermælken og deler interessen for og arbejdet med veteranbiler med sin familie.

Anders er uddannet personvognsmekaniker, Audi teknisk rådgiver, servicerådgiver og værkstedschef hos Vejle Biler A/S gennem sin ansættelse fra 1994-2016. I 2021 færdiggjorde han Din Bilpartners lederuddannelse.

Hvis du er i tvivl? Anders elsker at lave biler, købe biler, sælge biler – ja, alt med biler.

Elisa Mejer Skals Nielsen

Indehaver/kontor/marketing

Elisa er gift med Anders og har 3 børn. Hun bor i privaten i umiddelbar forlængelse af værkstedet.

Elisa er uddannet pædagog og har arbejdet fra 2007-2019 på socialpsykiatrisk bosted og på en Ungeenhed. Siden 2016 har hun løbende fået flere opgaver i fbm autoværkstedet og er i dag ofte at finde i lokalerne i gang med bogføring, koordinering af tagboksudlejning, rengøring, hente/bringe opgaver osv.

Elisa ser det som sin fornemmeste opgave at kunder mødes smilende og venligt – og at der altid er god tid og kaffe på maskinen.

Morten

Servicemand/klargøringsmand

Siden maj 2018 har Morten klaret alverdens forskellige opgaver for Din Bilpartner Løsning ApS, så som at klargøre biler til salg, montere tagbøjler og bokse til udlejning og løse forefaldende opgaver store som små.

Morten møder altid sine omgivelser med godt humør, venlighed og en kvik bemærkning. Han går gerne det ekstra skridt for at opgaverne lykkes.

Filip Askær Bastholm

Svend

Filip blev færdiguddannet personvognsmekaniker i januar 2021, hvor han afsluttede fire års uddannelse og læretid hos Din Bilpartner Løsning.

Filip har allerede et godt indhold på sit cv, både deltagelse i DM i Skills og høje karakterer, men allervigtigst erfaring med både små og store reparationer i alt fra Hr og Fru Jensens hverdagsbil til specialbiler med lidt flere hestekræfter.

Filip er i gang med El og Hybriduddannelse og således klædt på til nutidens og fremtidens vognpark.

Vi kan kun sige, at Filip gør det godt, er teknisk snild og har en energi, der er de færreste forundt. Han dygtiggør sig og gør en stor indsats for at løse opgaven til UG.

Morten Jensen

Mekaniker

Morten er en af værkstedets erfarne svende. Morten servicerer og reparerer med glæde både nye og gamle biler og har 29 års erfaring med dette. Smilet når dog helt op i øjnene, når han arbejder med klassiske/special- eller veteranbiler, og han har gennem tiden løst mange specialopgaver.

I en branche hvor udviklingen går stærkt har Morten klædt sig på sig på ved at uddanne sig til autotekniker. Han blev færdig i marts 2022. En uddannelse, der henvender sig til den uddannede dygtige mekaniker med års erfaring, der gerne vil være på forkant med udviklingen.

Morten er rar, lun og ordentlig. Han har altid kundens bedste for øje og har på forunderlig vis aldrig travlt til trods for han får lavet en masse.

Magnus Vibild Pedersen

Lærling

Magnus påbegyndte sin læretid juni 2022 og er herfra på skift i mesterlære hos Din Bilpartner Løsning og på skolebænken på Syddansk Erhvervsskole.

Magnus har ikke været i tvivl om, at det er mekaniker, han skal være. Han har lyst og mod til at lære nyt, har god energi og teknisk forståelse. Det er et virkelig godt udgangspunkt for en læretid.

Lysten til at arbejde, med alt med motor, ses også i fritiden, hvor Magnus skruer i egne projekter.

Vagn Skals Nielsen

Mekaniker/Senior/hente-bringeopgaver

Vagn er værkstedets senior og far til Anders. Han stiller sig ofte til rådighed til alverdens opgaver.

Vagn er qua sin mangeårig erfaring som mekaniker og særlige interesse for veteranbiler altid god for sparring og løser specialopgaver, der kræver et særligt kendskab til veteranerne.

Vagn ses ofte på vej til og fra syn eller kørende rundt i det danske land for at hente reservedele, hente eller bringe biler.

Viggo Jørgensen

Mekaniker

Viggo er en af værkstedets erfarne svende og har således arbejdet som personvognsmekaniker siden han blev færdiguddannet i december 1975. Med undtagelse af to år har han arbejdet som mekaniker alle årene. Han har skruet i personvogne, lastvogne, busser, traktorer og alt derimellem.

Viggo har en stor kærlighed til klassiske biler. Det gælder de fleste modeller, selvom han med årene, måske lidt tilfældigt, har fået en forkærlighed for Ford. Det betyder også at fritiden bl.a. går med at skrue på egne biler og køre til mangt et veterantræf.

Viggo har prøvet det meste med klassiske biler, han er lun og klar på en snak om biler og alt hvad der ellers rører sig.

Silas Volsgaard Christensen

Lærling

Silas begyndte sin læretid september 2023 og er herfra på skift i mesterlære hos Din Bilpartner Løsning og på skolebænken på Syddansk erhvervsskole.

Hos Silas mærker man målet om at blive fremragende til håndværket, blive teknisk dygtig og få viden om hele Danmarks bilpark. Silas er godt på vej mod det mål.

Silas går til alle opgaver med høj energi, godt humør og er klar på at lære nyt hver dag. En ung mand med den helt rette indstilling til at være i lære.

Silas
Andreas

Andreas Pedersen

Svend

Andreas blev færdiguddannet personvognsmekaniker i januar 2021 og har siden, udover sin tid i militæret, arbejdet indenfor faget.

Han går særdeles kompetent, til de opgaver han stilles. Med ordentlighed og akkuratesse løses både små og store opgaver. Andreas er både dygtig og har ønske om at uddanne sig yderligere. Han er således tilmeldt autoteknikeruddannelsen. En uddannelse, der henvender sig til den dygtige mekaniker med års erfaring.

Med stor venlighed og glimt i øjet møder Andreas sine omgivelser. Og med kunden for øje, løser han den opgave, der stilles.

Lysten til at arbejde med biler dyrker Andreas også i sin fritid, hvor han dyrker Rallycross, og kører rally i hele Danmark.