Autoværksted

Book tid
Følg os på Facebook
Send forespørgsel
Din bilpartner har altid et autoværksted i nærheden af dig. I vores veludstyrede lokaler står vores mekanikere klar til at servicere og reparere biler hver dag. Vi elsker vores arbejde og er specialister inden for vores fag. For os er det vigtigt at vores kunder er glade og får deres biler hurtigt videre.

I et fag som vores elsker vi fart over feltet, men vi ved at sikkerhed kommer først. Vi arbejder altid ud fra Den Høje Standard, følger de sunde og fornuftige principper, som sikrer dig en ordentlig service, kompetent rådgivning og et stærkt håndværk til en fair pris.

Der kan være mange årsager til hvorfor din bil trænger til at komme på autoværksted. Det kan være din bil har brug for et servicesyn, fejlkodelæsning eller en autolakering mm. Uanset hvad årsagen til dit besøg er, er der næsten ingen grænser for hvad vi kan gøre for dig og din bil. Er det ikke bilen som skal en tur på autoværksted, så tøv ikke med at kontakte os. Vi reparerer også dæk og fælge, og meget andet. Har du spørgsmål så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne!

Er du ikke sikker på hvilken service din bil har brug for, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller email, så vi kan vejlede og rådgive dig på bedste vis.

Hos din DinBilpartner kan vi godt lide at bruge vores håndværk, og er glade for opgaven uanset størrelsen. Står den service eller reparation du mangler ikke i oversigten, så kan du også vælge andet under vores booking system.

Om Din Bilpartner Dronninglund

I veludstyrede lokaler på Nørregade 44, 9330 Dronninglund arbejder jeg og 7
toptunede mekanikere nemlig, hver dag for at få glade kunder og deres biler hurtigt videre.
Men det er ikke fart for enhver pris. Vi arbejder altid ud fra Den Høje Standard – en række
sunde principper, som sikrer dig kompetent rådgivning og håndværk til en fair pris.

  • Stolt Bilpartner siden 2013
  • Professionel service og reparation af alle bilmærker
  • Altid mulighed for lånebil, når din bil er på værksted
  • Få skræddersyet en serviceaftale der passer til dig og din bil
  • Express fordelskoncept

Vi glæder os til at hilse på dig og din bil!

El- og hybrid certificeret værksted

Vores værksted har gennemført en af Danmarks bedste uddannelser rettet mod el- og hybridbiler på FTZ Academy. Vi er således certificeret til at servicere og reparere alle bilmærker.

Du er derfor altid sikret kompetent og professionel service – uanset motortype.

Læs mere

Indehaver

Kim Fredborg

Få rutevejledning