Serviceeftersyn

Book tid
Følg os på Facebook
Send forespørgsel

Serviceeftersyn sikrer bilens holdbarhed og levetid

Serviceeftersyn er her vi dobbelttjekker at din bil fungerer optimalt. Ved denne kontrol spotter vi eventuelle problemer, før de opstår. Vi sikrer at din bil er driftsikker, og at du potentielt kan spare penge da en ødelagt tandrem kan gøre mere skade end en nedslidt en. Det er derfor vigtigt at få skiftet defekte eller nedslidte dele i tide. 

Er det nødvendigt at serviceeftersyne sin bil?

Det korte svar er ja - hvis du ønsker at køre i den til dagligt med ro i maven, velvidende den er sikker at køre i. Det er ikke en hemmelighed at serviceeftersyn koster penge, og at det kan være fristende at springe sit serviceeftersyn over hvis man ikke selv føler der er noget galt med ens bil. Det kan blive dyrt i sidste ende, hvis ikke man overholder serviceeftersynet, og et sammenbrud kan resultere i et langt højere beløb end løbende vedligeholdelse. 

Du kan se på bileftersyn som et kontrolbesøg hos ‘’billægen’’. Vi tjekker her om alt er i orden, om bilen starter, drejer til hver side optimalt og om den kan bremse. En bil har mange dele, så det er vigtigt at være sikker på at alle dele fungerer som de skal. I denne kontrol opdager vores dygtige personale om bremserne for eksempel, kun yder 70%, at bilens olie- og luftfiltre er tilstoppede hvilket vil øge benzinforbruget, eller blot at nummerpladelyset ikke længere tændes. Det er altså her vi opdager alle fejl, før skaden er sket. 

Herefter smører, reparerer og udskifter vi også de defekte dele med nye, og sikrer din bil er køredygtig og sikker. 

Vores dygtige personale er specialister i deres fagværk, og vi forsikrer dig at vi som ansvarlige, oplyser dig om de fejl og mangler der måtte være ved et service. 

Kom forbi et værksted nær dag hos Din Bilpartner, og få serviceeftersynet din bil i tide, så din bil er klædt godt og sikkert på.

Om Din Bilpartner Bennings Biler

I veludstyrede lokaler på Nyholms Alle 5, 2610 Rødovre arbejder jeg, Kasper og Odin
hver dag for at få glade kunder og deres biler hurtigt videre.
Men det er ikke fart for enhver pris. Vi arbejder altid ud fra Den Høje Standard – en række
sunde principper, som sikrer dig kompetent rådgivning og håndværk til en fair pris.

  • Stolt Bilpartner siden 2019
  • Professionel service og reparation af alle bilmærker
  • Speciale i VW, Audi, Seat og Skoda, men vi servicerer alle biler
  • Altid mulighed for lånebil, når din bil er på værksted
  • Få skræddersyet en serviceaftale der passer til dig og din bil
  • Express fordelskoncept

Vi glæder os til at hilse på dig og din bil!

Indehaver

Benjamin Benning

Få rutevejledning