Værksteder Vojens

Din Bilpartner K.L. Auto Tingvejen 15
6500 Vojens
Din Bilpartner René Lassen Autoservice Gammel Stadsvej 5C
6500 Vojens
Din Bilpartner Haderslev Autotech Christian X's Vej 1
6100 Haderslev
Din Bilpartner Rødekro Hærvejen 85
6230 Rødekro
Din Bilpartner K.L. Auto Tingvejen 15
6500 Vojens
Din Bilpartner René Lassen Autoservice Gammel Stadsvej 5C
6500 Vojens
Din Bilpartner Haderslev Autotech Christian X's Vej 1
6100 Haderslev
Din Bilpartner Rødekro Hærvejen 85
6230 Rødekro

Værksted Vojens

Hos Din Bilpartner i Vojens har vi mange dygtige mekanikere, der glæder sig til at give din bil professionel behandling. Hos Din Bilpartner kan vi arbejde med alle mærker og modeller, og det er vores største mål at du kører fra værkstedet med en god oplevelse i bagagen. Vi har altid mange forskellige behandlinger og services som vi glæder os til at udføre for dig, lige meget om du triller ind på værkstedet i et helt ny bil eller en lidt ældre model, der måske skal undersøges lidt nærmere. Vi brænder også for at give dig gode råd og vejledning som du rent faktisk kan bruge til noget, lige meget hvor meget du ved om biler.   På denne side kan du læse meget mere om hvordan vores værksted i Vojens kan hjælpe dig med din bil, lige meget om den skal igennem vores store basiseftersyn til biler uden for garantien, eller om I blot kommer forbi til en gang forkælelse med en grundig bilvask og indvendig rengøring, foretaget af en af vores dygtige mekanikere.   Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os. Du finder åbningstider, kontaktinformation og meget andet om dit lokale værksted på deres egen hjemmeside, og du kan booke tid online her, til alle vores værksteder i hele landet. Husk, at du finder os to steder i Vojens, men også i Haderslev, så du har altid et værksted i nærheden, der er klar til at tage et kig på din bil!

Bilsalg

Leder du efter en ny, brugt bil? Hos mange af Din Bilpartners værksteder, forhandler din lokale mekaniker også med biler, og derfor har du rig mulighed for at finde din næste drømmebil til en god pris. Når du køber bil hos din mekaniker, er du sikker på at du modtager en bil der er i orden. Vi sælger nemlig ikke en bil til dig, med mindre vi har tjekket den for fejl og mangler, samt ordnet den, så du trygt kan sætte dig ind i den, og stole på at den kan blive en trofast del af din hverdag. På Din Bilpartners hjemmeside har vi et stort udvalg af biler fra mange forskellige mærker. Du finder blandt andet Mercedes Benz, Volvo, Opel, Ford og mange andre. Der er altså noget for enhver smag og i enhver prisklasse. Under vores bilsalg kan du filtrere efter mærke, model, årgang, kilometertal og meget andet, men du kan også tage et kig på det samlede udvalg - måske står din næste drømmebil på et værksted tæt på dig!   Under hver bil kan du finde meget mere information om stand, udstyr og meget andet, og du finder også den direkte information til det sælgende værksted, hvis du har lyst til at tage et nærmere kig på bilen. Vi glæder os til at sælge dig din næste bil!  

Synstjek og klargøring til syn

Er det  ved at være tid til syn? Kører du i en ældre bil, eller ved du at din bil har småskavanker, så kan synshallen være uhyggelig - hos Din Bilpartners værksted i Vojens vil vi gerne gøre  det til en god oplevelse for dig, og derfor tilbyder vi synstjek og klargøring til syn, så du ikke skal bekymre dig om omsyn!   Ved et synstjek tager vi en grundig gennemgang af din bil og de elementer der bliver undersøgt nærmere når du er til syn. Det kan være bremser, dæk eller stenslag, og har din bil skader der ikke er udbedret inden syn, vil det udløse et omsyn af bilen efter tingene er ordnet - og det er en unødvendig udgift for dig!   Finder vi fejl og mangler ved synstjekket, ordner vi dem enten på stedet, ellers aftaler vi et tidspunkt til klargøring til syn, hvor vi udbedrer de fejl vi har fundet. Det kan være du skal bruge et nyt sæt dæk, eller måske skal dine bremseklodser eller -skive skiftes. Vi anbefaler synstjekket senest en uge for syn, så vi har tid til at ordne de fejl der eventuelt skulle være.   Husk at det første syn skal finde sted fire år efter køb hvis din bil er ny, ellers finder det sted hvert andet år, og er med til at sikre at din bil er sikker for dig, men også for andre trafikanter. Husk selv at nævne til din mekaniker i Vojens, hvis du oplever mærkelige lyde eller lignende, så vi kan tage et kig på det inden det er tid til syn.

Ferietjek

Din Bilpartners ferietjek er oplagt til dig der skal sydpå til sommer. Ved et ferietjek sørger vi for at din bil er klar til at køre de mange hundrede kilometer sydpå, og at motor, batteri eller dæk ikke svigter dig når du suser afsted på Autobahn.   Varmen, den ekstra vægt fra badedyr og oppakning samt de mange kilometer giver et ekstra pres på bilen og det er typisk det der giver nedbrud på motorvejen.   Ved et ferietjek sørger vi for at gennemgå hele bilen, så vi kan opfange dele der kan give problemer. Det er blandt andet dæk og batteri, men vi tjekker og fylder også væsker som kølemiddel, koblings- og bremsevæske, sprinklervæske og meget andet.   Under booking kan du læse mere om ferietjek, priser og andet information, inden du booker tid til et ferietjek hos Din Bilpartner i Vojens.

Vask og indvendig rengøring

Har du lyst til at forkæle dig selv og din bil? Så kig forbi dit lokale værksted i Vojens, til en udvendig vask og indvendig rengøring af din bil. Her giver vores mekaniker din bil en grundig vask, hvor snavs og skidt fjernes, også steder hvor det typisk gemmer sig og laver rustskader. Hvis der sidder fugleklatter, rådne blade og lignende på bilens lak kan det give syreskader der laver mærker i lakken, og derfor er det vigtigt af det fjernes og vaskes af!   Ved en indvendig vask sørger vi for at støve af, gøre rent og banke måtter og lignende, så det er som at sætte sig ind i en helt ny bil. En udvendig vask og indvendig rengøring er perfekt hvis du alligevel har din bil på værksted og har brug for at forkæle den lidt ekstra.