Værksteder Skjern

Din Bilpartner Troldhede Autoteknik Industrivej 16
6920 Videbæk
Din Bilpartner Troldhede Autoteknik Industrivej 16
6920 Videbæk

Skjern Autoværksted

På dit lokale værksted i Skjern og lokalområdet omkring Skjern, venter der en mekaniker der glæder sig til at forkæle din bil. Du finder værksteder i både Skjern og Videbæk, men i flere af de større byer i nærområdet finder du endnu flere Din Bilpartner værksteder. Der er altså altid et værksted i nærheden der har tid til at tage et kig på din bil inden for kort tid, hvis du oplever en underlig lyd, har fået et stenslag eller skal have skiftet til vinterdæk.   Når du kommer på et værksted der samarbejder med Din Bilpartner, kan du altid være sikker på at få god behandling og professionel, kyndig vejledning fra vores mekanikere, lige meget om du ved alt eller intet om biler og lige meget om du kører i en ældre bil med mange kilometer på bagen, eller triller ind på værkstedet i en spritny bil. Vores mål er at du er tilfreds med din reparation eller service, og at du føler du har fået vejledning og forklaringer på en måde så du kan forstå det og være med, og så gør vi vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre. Nedenfor kan du læse lidt om nogle af de ting vi kan hjælpe dig med på vores lokale værksted i Skjern.

Synstjek og klargøring til syn

Er det ved at være tid til syn? Så tag et smut forbi dit lokale værksted, så vi kan tage et kig på din bil - det kan redde dig fra et omsyn. I Danmark er det lovpligtigt at ens bil skal til syn hvert andet år - eller efter fire år hvis bilen er ny. Det er med til at sikre at de biler der kører på vejene er sikre, ikke forurener mere end normalt og at bilens papirer er i orden. Ved et synstjek undersøger vi bilen og dens stand, så vi er sikre på at den vil gå gennem syn. Et omsyn er nemlig dyrt, og det indebærer ekstra tid du skal sidde i synshallen. Derfor får vi øje på eventuelle fejl og mangler på forhånd, så vi kan nå at udbedre dem inden synsdatoen. Ved et klargøring til syn sørger vi så for at udbedre de fejl vi har fundet. Det anbefales at du bestiller tid senest en uge inden synsdatoen, så vi har tid nok til at rette eventuelle fejl og mangler.

Airconditionservice

Oplever du en underlig, tæt duft i din bil? Også efter du har tørret støv af og støvsuget? Så er det måske på tide at du triller forbi dit lokale værksted i Skjern til airconditionservice. Her sørger vi for at rense og desinficere anlægget, ligesom vi også opfylder kølevæske og udskifter filteret, så du er sikker på at den luft der kommer ind i bilen er ren og frisk. Dette kan blandt andet være med til at opretholde din energi når du kører bil, fordi den luft du får ind er frisk og ren, fordi den er blevet filtreret ordentligt. Det er også med til at give et bedre indeklima i bilen.