Værksteder Skive

Din Bilpartner Skive H C Ørsteds Vej 18
7800 Skive
Din Bilpartner Salling Auto Balling Falkevej 10
7860 Spøttrup
Din Bilpartner Ravnstrup Autoværksted Holstebrovej 143
8800 Viborg
Din Bilpartner Salling Auto Roslev Hesthøjvej 15
7870 Roslev
Din Bilpartner Viborg Tagtækkervej 3
8800 Viborg
Din Bilpartner Skive H C Ørsteds Vej 18
7800 Skive
Din Bilpartner Salling Auto Balling Falkevej 10
7860 Spøttrup
Din Bilpartner Ravnstrup Autoværksted Holstebrovej 143
8800 Viborg
Din Bilpartner Salling Auto Roslev Hesthøjvej 15
7870 Roslev
Din Bilpartner Viborg Tagtækkervej 3
8800 Viborg

Værksted Skive

Leder du efter et professionelt værksted i nærheden af Skive, der både kan tage sig af mindre skader, forebyggende reparationer og udskifter og de helt store problemer, og samtidig give dig rådgivning og vejledning som du rent faktisk kan forstå og bruge til noget? Så tril ind forbi dit nærmeste Din Bilpartner værksted i Skive. Her finder du dygtige og passionerede mekanikere, der giver sig god tid til at løse dit problem - om det er en ærgerlig bule eller bare et eftersyn af dit batteri inden i kører sydpå på sommerferie. Hos Din Bilpartner kan vi hjælpe dig med alle aspekter af bilejerlivet - også selvom vi godt ved at du kun tænker på os du har brug for din lokale mekaniker.   Udover i Skive, finder du også lokale værksteder i Viborg og Holstebro, hvis du kører til disse byer for at arbejde eller studere. I flere af de mindre byer lidt længere væk, finder du også mange lokale Din Bilpartner værksteder. Det betyder at der altid er et værksted i nærheden, der har tid til at tage et kig på din bil, så du får så lidt ventetid som muligt. Når du bestiller tid online, har du også mulighed for at se alle vores ledige tider på værkstedet, og derfra vælge den dato og det tidspunkt der passer dig bedst - og mens du har bilen på værkstedet, hvorfor så ikke forkæle dig selv og din bil med en grundig, indvendig rengøring eller en bilvask, så din bil ser ud som ny?   Nedenfor kan du læse mere om nogle af de ting vi kan hjælpe dig med på dit lokale værksted i Skive. Husk, at vi kan hjælpe dig med meget andet end reparation og service. Vi tilbyder blandt andet vejhjælp, finansiering og leasing til både private og erhvervsdrivende, samt service- og reparationsaftaler. Du kan læse meget mere om disse tilbud og ydelser her. 

Dækopbevaring

Har du trængsel på loftet, i garagen eller bor du i en lejlighed, hvor du ikke har plads til at bevare et ekstra sæt dæk året rundt? Så kom forbi med dine dæk hos Din Bilpartner! Mange af vores værksteder tilbyder nemlig dækopbevaring, eller dækhoteller, hvor vi kan passe på dine sommer- eller vinterdæk når du ikke selv bruger dem.   Vi kan blandt andet tage dine dæk på opbevaring, når du alligevel er på værkstedet for at få dem skiftet. Så sørger vi for at de bliver godt rent og at småsten og andet der sidder i dækmønsteret og som kan arbejde med gummiet over vinteren bliver fjernet, så det ikke laver punkteringer. Dækkene opbevares under sikre forhold. Det betyder at opbevaringslokalerne har en stabil temperatur og er sikret mod frost, ligesom der hverken kommer fugt eller regn ind. Så er de klar til at blive sat på din bil igen når sæsonerne skifter, og vi sørger selvfølgelig også for at justere og afbalancere dækkene, så bilen ikke ‘hopper’ eller ryster når de bliver sat på igen.   Normalt anbefaler man at man skifter til vinterdæk, når temperaturen når stabilt under syv grader. Vejene kan nemlig være koldere, og så er du sikker på at du ikke er uforberedt, når de kolde morgener begynder at snige sig ind. Når temperaturen begynder at nå over de syv grader igen, oftest omkring marts eller april, kan du sætte sommerdækkene på igen.   Det er vigtigt at du sørger for at dækkene skiftes på de rigtige tidspunkter. Det har for eksempel betydning for bilens bremselængde og vejgreb, mens vinterdæk også slides langt hurtigere, hvis du bruger dem på varme veje.   Læs mere om opbevaring af dæk her, eller kontakt dit lokale værksted i Skive.

Synstjek

Er det ved at være tid til syn igen, og er du nervøs for hvordan det kommer til at gå? Så kig ind forbi Din Bilpartners værksted i Skive til et synstjek. Her sørger vi for at gennemgå en lang række punkter der også bliver undersøgt ved syn, og sørger for at alt er i orden. Det kan være vi opdager et stenslag, et slidt dækmønster, begyndende tegn på rust eller en anden ærgerlig ting der kan være med til at udløse et omsyn.   Hvis vi opdager en fejl, et mangel eller en del der har brug for udskiftning, så kan vi aftale en tid med det samme, så vi kan nå at udbedre fejlen inden du skal til syn. Derfor anbefaler vi også at du booker et synstjek senest en uge inden synsdatoen, så vi kan nå det hele. Det sparer både dig tid og penge, hvis vi har klaret tingene på forhånd, så du ikke skal betale for et omsyn, efter fejlene er opdaget.