Værksteder Sindal

Din Bilpartner Lendum Ny Auto Tårsvej 15
9870 Sindal
Din Bilpartner Gærum Auto Brønderslevvej 126
9900 Frederikshavn
Din Bilpartner JS Biler Ellehammervej 4
9900 Frederikshavn
Din Bilpartner Vrå AutoTech Sigenvej 3
9760 Vrå
Din Bilpartner Autoteknik Hundelev Navervej 4
9480 Løkken
Din Bilpartner Lendum Ny Auto Tårsvej 15
9870 Sindal
Din Bilpartner Gærum Auto Brønderslevvej 126
9900 Frederikshavn
Din Bilpartner JS Biler Ellehammervej 4
9900 Frederikshavn
Din Bilpartner Vrå AutoTech Sigenvej 3
9760 Vrå
Din Bilpartner Autoteknik Hundelev Navervej 4
9480 Løkken

Værksted Sindal

Selv i den nordligste del af landet finder du mange værksteder der samarbejder med Din Bilpartner. Her finder du blandt andet vores værksteder i Sindal, Hjørring, Frederikshavn og Vrå, hvor vi er klar til at fikse både små og store udfordringer med din bil. Så leder du efter en professionel og dygtig automekaniker, så kig forbi et af vores værksteder, så hjælper vi dig hurtigt videre. Vi brænder for at hjælpe alle vores kunder, lige meget hvilken bil I kører i og lige meget hvor meget I ved om biler, vi gør vores bedste for at bruge vejledning og gode råd som I rent faktisk kan bruge til noget, og som kan hjælpe jer med at vurdere hvad det næste skridt er - og vi er selvfølgelig med hele vejen. Så om du ikke kan kende forskel på motorolie og sprinklervæske eller om du er selvudnævnt bilekspert, så hjælper Din Bilpartner dig med at komme hurtigt videre, og få en tryg oplevelse med god service på dit lokale værksted i Sindal.   Hos Din Bilpartner i Sindal og alle vores andre værksteder rundt omkring i landet gør vi vores bedste for at gøre livet som bilejer så let for dig som muligt. Det betyder blandt andet at vi tilbyder en lang række services og reparationer til nye såvel som ældre biler og derudover kan vi træde til som vejhjælp, med hjælp til leasing og finansiering, og også en række service- og reparationsaftaler til både private og erhvervsdrivende. Derudover tilbyder flere af vores værksteder bilsalg af brugte biler, og du har derfor mulighed for at finde din næste drømmebil hos din lokale mekaniker! Vi giver også gode råd til hvordan du kan køre grønnere og mere bæredygtigt. Vi vil være meget mere end din mekaniker, også selvom vi ved at du kun tænker på os når du har brug for hjælp til din bil - vi ser frem til at se dig alligevel!   Nedenfor kan du læse lidt om nogle af de reparationer og services som vi kan udføre på din lokale værksted i Sindal. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte dit lokale værksted, hvis du gerne vil vide mere om en service eller en ydelse. Vi glæder os til at hjælpe dig hurtigt videre.

Dækopbevaring

Bor du i en lejlighed eller har du ikke lyst til at bruge kostbar plads i garagen til et sæt dæk? Så er Din Bilpartners dækopbevaring på vores dækhoteller rundt omkring i landet oplagt for dig! En lang række af vores lokale værksteder tilbyder opbevaring en hel sæson til en god pris, så du ikke behøver tænke på dem, før de skal på bilen igen.   På vores dækhoteller vægter vi kvalitet højt, og derfor er du sikker på at dækkene opbevares hævet op fra gulvet, i en stabil temperatur uden risiko for frost, og de er både forsikrede og tyverisikrede. Derudover er der ikke chance for at fugt og vand trækker ind på dækhotellerne. Når du afleverer dækkene sørger vi for at gøre dem rene, så der ikke sidder småsten og andet der kan arbejde med gummiet mens de ligger til opbevaring og dermed lave punkteringer. Derudover sørger vi for at sætte dem på igen og justere dem, når sæsonen skifter, så du ikke selv skal røre en finger!   Finder vi ud af at et af dine sæt er for slidte, altså at der er mindre end 1,6 mm. af dækmønsteret tilbage, kan vi også være behjælpelige med et tilbud på nye dæk, så de er klar til dig når det skifter mellem sæsonerne.   Kontakt dit lokale værksted i Sindal, Hjørring eller Frederikshavn, for at høre om det er muligt at få opbevaret dine dæk sikkert og lokalt. Du kan let få skiftet til vinterdæk og få dine sommerdæk på opbevaring, når du er forbi værkstedet til et vintertjek.

Vintertjek

Din Bilpartners vintertjek sikrer at din bil er klar til at modstå det kolde og våde vejr fra november til marts/april. Ved et vintertjek tager vi et kig på alle de dele der er ekstra vigtige i de kolde måneder, så vi kan forebygge skader eller nå at reparere eller udskifte dem inden det bliver rigtig koldt.   Det kan være lygterne, batteriet, dæk, frostsikring og flere andre dele, der er vigtigt for at du trygt kan bevæge dig rundt på de danske veje til vinter. Vi undersøger også flere andre elementer, og hvis du selv oplever en underlig lyd eller lignende, så sig det til os, så vi kan få styr på det mens vi har bilen på værkstedet.