Værksteder Nørre Alslev

Din Bilpartner Turbo DK Gyldenbjergvej 30
4840 Nørre Alslev
Din Bilpartner Lylloff Autoteknik Tingbanken 25
4800 Nykøbing Falster
Din Bilpartner Din Bil Doktor Nykøbing Falster Østerbrogade 92
4800 Nykøbing Falster
Din Bilpartner Din Bil Doktor Horbelev Grønsundsvej 338
4871 Horbelev
Din Bilpartner Turbo DK Gyldenbjergvej 30
4840 Nørre Alslev
Din Bilpartner Lylloff Autoteknik Tingbanken 25
4800 Nykøbing Falster
Din Bilpartner Din Bil Doktor Nykøbing Falster Østerbrogade 92
4800 Nykøbing Falster
Din Bilpartner Din Bil Doktor Horbelev Grønsundsvej 338
4871 Horbelev

Værksted Nørre Alslev

Leder du efter et værksted i Nørre Alslev, hvor du trygt kan overlade din bil til professionelle mekanikere der taler et mekaniker-sprog som du kan forstå, og som gerne vil sætte dig ind i bilens problemer eller udfordringer? Så tag et smut forbi dit lokale værksted der samarbejder med Din Bilpartner. Her er du sikret en mekaniker der kan hjælpe dig, lige meget om du har en helt ny bil der har fået et stenslag eller en ældre bil der har brug for den helt store tur inden den skal til service.   Vi brænder for at give vores kunder - menneske som bil - den bedst mulige oplevelse og er passionerede omkring vores branche. Du finder Din Bilpartners samarbjedspartnere over hele landet, og i nærheden af Nørre Alslev er der også flere værksteder hvor du får den samme professionelle behandling, for eksempel i Vordingborg, men også hvis du ofte tager turen til Lolland eller Sjælland. Det vil sige at der altid er et værksted tæt på din bopæl eller dit arbejde - så du kan trygt efterlade bilen om morgenen, og så hente den om eftermiddagen, men du kan også blive siddende med en varm kop kaffe, mens vi laver det hårde arbejde - lige meget hvad, så glæder vi til at se dig på vores værksted i Nørre Alslev og vi ser frem til at hjælpe dig hurtigt videre.  Husk, at du kan bestille tid døgnet rundt på vores online bookingplatform. Her behøver du ikke vente på telefontider, og du slipper for at sidde i kø. Du har også mulighed for at vælge ekstra behandlinger, som vi kan klare når din bil alligevel er forbi vores værksted. Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte dit lokale værksted, så skal vi gøre vores bedste for at give et svar du kan bruge til noget. Nedenfor kan du se nogle af de services og reparationer som vi tilbyder vores kunder.

4-hjulsudmåling og sporing

Trækker din bil til den ene eller den anden side? Eller oplever du måske at den er svær at styre eller ryster svagt når du kører? Så kan det være at sporingen er skæv - og det er vigtigt at dette udbedres. Der kan være flere grunde til at din bil er skævt sporet, det kan for eksempel ske hvis du kører hurtigt over vejbump eller over huller på en vej. Det kan ofte ses på dækkene hvis bilen er sporet forkert. For eksempel kan det være at det ene dæk er slidt mere end det andet, eller at dækkene slides på indersiden eller ydersiden frem for på midten. Nogle gange kan man også se det på at et eller flere af dækkene vender indad eller udad. Ved en 4-hjulsudmåling kan vi finde ud af hvor hjulene hælder og hvor de skal rettes op. Derefter kan vi spore bilen, hvilket vi gør ved at justere på dækkene, så de er parallelle og står vinkelret på vejen. Er du i tvivl om din bil har brug for en sporing? Du kan starte med at tage et kig på dine dæk, måske er det så tydeligt at du kan se det. Det kan også være at du oplever at bilen trækker til en bestemt side. Kontakt dit lokale værksted i Nørre Alslev, eller book en tid online med det samme, så tager vi et kig på det når du kommer forbi.

Dækopbevaring

Bor du i lejlighed, eller ønsker du blot at få opbevaret dine vinter- eller sommerdæk et sikkert sted? Så kig ind forbi Din Bilpartners værksted i Nørre Alslev eller et af de mange andre værksteder. Mange af værkstederne tilbyder dækhotel - altså opbevaring af dine dæk over sæsonerne. Det gør det ekstra let for dig at passe på dine dæk - vi gør det nemlig for dig. Dækkene opbevares tørt og opvarmet, og der er ikke mulighed for at fugt eller skadedyr kommer ind. Derudover er vores dækhoteller tyverisikret og forsikret. Når vi tager imod dine dæk sørger vi for at rengøre dem, så der ikke sidder snavs eller småsten i mønsteret, der kan arbejde med gummiet og lave en punktering. Så er de klar til at blive sat på igen når vejret skifter. Når vi sætter dem på, kan vi også sørge for at afbalancere dem, så du slipper for den der rystende følelse der nogle gange kommer ved et dæk der har ligget stille i et halvt år. Du kan booke opbevaring på dækhotel som et tilkøb når du booker tid til hjul- og dækskifte i vores online bookingsystem, men du kan selvfølgelig også ringe til dit lokale værksted i Nørre Alslev hvis du har spørgsmål.