Værksteder Kolding

Din Bilpartner Kolding Birkedam 2
6000 Kolding
Din Bilpartner Middelfart Mandal Alle 9B
5500 Middelfart
Din Bilpartner Børkop Autoteknik Industrivej 52
7080 Børkop
Din Bilpartner Gadeberg Auto Nordre Kobbelvej 5
7000 Fredericia
Din Bilpartner Kolding Birkedam 2
6000 Kolding
Din Bilpartner Middelfart Mandal Alle 9B
5500 Middelfart
Din Bilpartner Børkop Autoteknik Industrivej 52
7080 Børkop
Din Bilpartner Gadeberg Auto Nordre Kobbelvej 5
7000 Fredericia

Autoværksted i Kolding

Her hos Din Bilpartner i Kolding laver vi professionel servicering og reparation af alle slags bilmærker. Vi tilbyder en lang række services, blandt andet en vejhjælp aftale, dækcenter med mulighed for opbevaring af dæk og mange andre behjælpelige ydelser. Forkæl din bil og besøg vores mekanikere i Kolding så sørger vi for den bedste service samt får dig godt kørende Igen.

Dækhotel

Der er mange fordele ved at benytte sig af vores dækhotel i Kolding. Vi tilbyder opbevaring af dine dæk, samt helt nye dæk. Korrekt opbevaring af dæk forlænger dets leve tid, så benyt vores dækhotel, når dine dæk er klar til at holde sin halvårlige pause fra din bil. Værkstedet i Kolding er klar til at modtage netop dine dæk.

Gratis lånebil under reparation af din bil

Hos Din Bilpartner i Kolding tilbyder vi gratis lånebil, hvis din egen bil er til reparation. En lånebil kan være en god løsning, når din egen bil er til reparation, da det kan være svært at undvære ens bil i hverdagen. Bilen er nødvendig for mange for at komme til og fra arbejde handle og klare andre daglige gøremål. Med en lånebil kan man fortsætte sin hverdag, som om ingenting er sket, mens ens egen bil undergår en reparation.

Serviceeftersyn af alle bilmærker

Det er normalt, at ens bil bliver slidt, da mange ofte bruger den hver dag til at komme fra A til B. Serviceeftersynet har til formål at sikre, at bilen er driftsikker, og forhindre eventuelle skader, der kan opstå. Det er ofte billigere at vedligeholde og pleje bilen regelmæssigt i stedet for, når skaden er sket og bilen skal repareres. Hos Din Bilpartner Kolding finder du vores mekanikere med stor erfaring, klar til at hjælpe med reparationer og servicering. Alle serviceeftersyn bliver lavet med henblik på god service og høj professionalitet, uanset bilmærke.

El-og hybrid autoriseret værksted - Kolding

Det er vigtigt at få repareret sin el bil eller hybrid bil på et værksted, der er certificeret til elbiler og hybrid, fordi værkstedet har den nødvendige viden og erfaring til at reparere disse biler korrekt. De har specialudstyr og teknologi til at diagnosticere og reparere de elektriske og hybrid systemer i bilen, hvilket sikrer, at bilen kører sikkert og effektivt efter reparationen. Brug af et ikke-certificeret værksted kan resultere i dårligere reparationer og kan potentielt skade bilen yderligere. Din Bilpartner Kolding er et certificeret værksted, det vil sige at værkstedet har gennemført en af Danmarks top uddannelser med hensyn til el- og hybrid biler. Herved kan vi servicere og reparere alle biler samt alle former, om det er personbiler eller varebiler, står vi klar og hjælper gerne.

Express fordelskoncept

Vores Express fordelskoncept tilbyder mange ydelser fra vores side af. Se alle typer herunder:

Lånebil ved serviceeftersyn:

Inkluderet er 50 km om dagen. Ekstra km betales med 1 kr. pr. kørt km. Derudover er der en lovpligtig selvrisiko på 75 kr. pr. dag, dog højst 500 kr. Du skal selv betale for benzin, og Din Bilpartner forbeholder sig retten til, at alle lånebiler kan være i brug.

Skift af pærer:

Hos Din Bilpartner kan du få skiftet en pære gratis, medmindre det er en LED- eller xenonpære, eller hvis et pæreskifte kræver, at bilens komponenter skal adskilles. Det kan enten foretages på stedet eller efter aftale.

Skift af viskerblade:

Hos Din Bilpartner kan du købe viskerblade og få dem monteret gratis. Det kan enten foretages på stedet eller efter aftale.

Påfyldning af væsker mellem serviceeftersyn:

Kør forbi vores autoværksted i Kolding, når du mangler olie, kølervæske, eller sprinklervæske så skal vores mekanikere nok sørger for påfyldning, gælder dog ikke Adblue. Sørg for at besøge os inden for vores åbningstider. Her kan du læse mere om vores Express fordele.

Stenslags reparationer af alle former

Et stenslag kan normalt repareres, hvis du hurtigt tager handling, når skaden opstår. Når stenslaget er i forruden, er det vigtigt at dække det, så der ikke kommer vand og snavs ind i det. Hvis der kommer fugt og snavs ind i stenslaget, kan det resultere i, at stenslaget sprækker, hvilket er en mere alvorlig skade end et almindeligt stenslag. I henhold til synsreglerne skal udsynet fra forruden være tydeligt, og der bør derfor ikke være for mange ridser og lignende i synsfeltet. På vores autoværksted i Kolding kan du nemt og bekvemt booke en tid til en stenslags reparation. Herefter vil Vores mekaniker vurdere om det kan repareres eller om ruden skal skiftes ud.

Vi værdsætter din tillid

Det er normalt at føle en vis usikkerhed, når man sender sin bil på værksted. Man har måske investeret meget i bilen, og man er afhængig af den i hverdagen. Derudover kan det også være svært at overskue de tekniske detaljer der følger med. Derfor stræber vi her hos Din Bilpartner Kolding om at give dig tryghed når vi udføre service og behandlinger på din bil. For at føle sig tryg ved at sende bilen på værksted er det vigtigt at vælge et pålideligt og anerkendt værksted. Hos vores autoværksted i Kolding giver vi meget eftertanke omkrig, vores kunder og den service som vi levere.