Værksteder Køge

Din Bilpartner Køge Søndre Viaduktvej 17
4600 Køge
Din Bilpartner Au2vest Køge Værkstedsvej 38
4600 Køge
Din Bilpartner Borup Auto Bækgårdsvej 35
4140 Borup
Din Bilpartner Hendes Auto Køgevej 19
4653 Karise
Din Bilpartner Ishøj Broenge 1
2635 Ishøj
Din Bilpartner Roskilde Industrivej 3
4000 Roskilde
Din Bilpartner Vestegnens Autoteknik Hedelykken 8a
2640 Hedehusene
Din Bilpartner Au2vest Taastrup Rugvænget 33
2630 Taastrup
Din Bilpartner Has Auto Thorsvej 5
4100 Ringsted
Din Bilpartner Køge Søndre Viaduktvej 17
4600 Køge
Din Bilpartner Au2vest Køge Værkstedsvej 38
4600 Køge
Din Bilpartner Borup Auto Bækgårdsvej 35
4140 Borup
Din Bilpartner Hendes Auto Køgevej 19
4653 Karise
Din Bilpartner Ishøj Broenge 1
2635 Ishøj
Din Bilpartner Roskilde Industrivej 3
4000 Roskilde
Din Bilpartner Vestegnens Autoteknik Hedelykken 8a
2640 Hedehusene
Din Bilpartner Au2vest Taastrup Rugvænget 33
2630 Taastrup
Din Bilpartner Has Auto Thorsvej 5
4100 Ringsted

Køge Autoværksted

Leder du efter et værksted i Køge eller området omkring, der tager dig og din bil seriøst og som ser frem til at hjælpe dig med at løse dit problem med stor professionalisme og passion? Så skynd dig til dit lokale Din Bilpartner værksted. Her finder du dygtige mekanikere, der brænder for at hjælpe dig, lige meget om du er selvudnævnt bilekspert eller om du ikke kan kende forskel på en sprinklervæske og motorolie. Vi svare på dine spørgsmål på en måde du forstår, og giver dig vejledning og rådgivning som du kan bruge til noget - så du sikkert kan bevæge dig rundt på de danske veje, året rundt. Udover vores værksteder i Køge, finder du os også i Karlslunde, Borup og Ishøj. Så lige meget hvor du bor og arbejder i området, er der altid et Din Bilpartner værksted i nærheden, der har tid til at hjælpe dig videre hurtigst muligt. Husk også at du kan booke tid døgnet rundt på dit lokale værksted - ikke noget med at vente på telefontider og sidde i kø. Her kan du vælge den dag og det tidspunkt der passer til dig, og du kan vælge at aflevere din bil om morgenen og hente den når du har fri, eller du kan vente med en varm kop kaffe og en avis, mens vi forkæler din bil. Kontakt dit lokale værksted hvis du har spørgsmål til en behandling eller service, eller hvis du ønsker vejledning, for eksempel til hvordan du kan køre grønnere og spare penge samtidig, hvilket du også kan læse mere om nedenfor.

Kør grønnere og spar penge

Kunne du tænke dig at køre mere miljøvenligt og samtidig spare penge på brændstof? Så tag et kig på vores guide til at køre grønt og mere miljøvenligt. Her fortæller vi vi mere om hvordan du gennem dine kørevaner og rutiner kan være med til at udlede mindre CO2. Du får blandt andet tips til kørevaner, såsom opbremsning og accelerering, motorrens og additiver i brændstof og meget andet. Blandt andet kan serviceeftersyn med jævne mellemrum være med til at sikre at vi opdager fejl der kan være med til at forurene tidligere, og få dem udbedret hurtigst muligt. Du kan også læse mere om hvordan hvordan en kabinevarmer sikrer at du forurener mindre i kolde måneder og meget andet. Du er også altid velkommen til at kigge forbi dit lokale værksted i Køge, til et kør-grønt tjek, hvor vi blandt andet tager et kig på dine dæk, blandt andet dæktrykket, der kan være med til at øge dit benzinforbrug, hvis du kører med for lidt luft i dækkene. Her giver vi dog også andre gode råd til hvordan du kan køre mere miljøvenligt, blandt andet ved at tilsætte additiver i dit brændstof, så giftstoffer bliver brændt af sammen med brændstoffet.

Vi forkæler din bil

Hos Din Bilpartners værksted i Køge venter vi i spænding på at få lov at forkæle din bil, om det så er til det helt store serviceeftersyn, en reparation der kræver opmærksomhed og ekspertise eller måske bare en grundig indvendig rengøring til forkælelse af både din bil og dig. Du kan altid nyde en kop kaffe mens du venter, men du kan også aflevere din bil om morgenen, og hente den igen om eftermiddagen når du har fri - så har vi din bil klar til dig. Nedenfor kan du også læse mere om nogle af vores andre services og behandlinger, som vi tilbyder hos de fleste af vores værksteder, og selvfølgelig også på vores værksted i Køge og området omkring.

Batteritjek

Er det længe siden dit batteri er blevet undersøgt, eller har du mistanke om at det godt kunne bruge lidt opmærksomhed fra en mekaniker? Så tag et kig forbi dit nærmeste værksted i Køge til et batteritjek. Ved et batteritjek sørger vi for at undersøge dit batteri og dets ydeevne, så du ikke sætter dig ind i en bil der har svært ved at starte, eller som måske slet ikke kan starte. Det er for eksempel oplagt at få lavet et batteritjek inden vi går ind i de kolde måneder eller inden du tager på kør-selv ferie. Vidste du at dit bilbatteri kan blive slidt når du kun kører korte ture i bilen? Det bliver slidt, fordi det ikke kan nå at lade ordentligt op ved de korte ture. Tag derfor gerne et par længere ture en gang imellem, så du er sikker på at dit batteri også kan klare vinteren eller bilferien! Har du spørgsmål til Din Bilpartners batteritjek? Så tag et kig forbi dit lokale værksted i Køge, så tager vi et kig på det, for eksempel i forbindelse med vores vintertjek eller ferietjek!

Vask og indvendig rengøring

Har din bil brug for ekstra forkælelse? Så kig forbi vores værksted til en udvendig vask og indvendig rengøring, foretaget af en af vores dygtige mekanikere, der lige ved hvordan man forkæler en bil helt rigtigt. En udvendig vask kan være med til at fjerne skidt og snavs der kan være med til at lave rust, hvis det sidder for længe, og vi sørger også for at fjerne fugleklatter og lignende der kan give syreskader på lakken. Den indvendige rengøring sikrer at din bil er fri for støv og sand, samt at den dufter dejligt og er indbydende til næste køretur. Oplever du andre duftgener, kan det være vi skal tage et kig på din aircondition eller klimaanlæg.

Andre services og behandlinger

Har din bil et problem som du ikke helt kan placere? Det kan være at den siger en underlig lyd, at der er en raslen eller noget helt andet? Så tøv ikke med at kontakte dit lokale værksted, der helt sikkert kan være med til at lokalisere og løse problemet. Om du ved hvor og hvordan skaden eller problemet er opstået eller ej, så skal vi nok gøre vores bedste for at udbedre det hurtigt, så du kan komme videre med din hverdag. Det kan også være at du har spørgsmål til hvilke dæk der er bedst til din bil og dine kørevaner eller måske søger du vejledning til din næste bil. Vi ser frem til at møde dig på vores værksted i Køge eller et af vores lokale værksteder på Sjælland eller i resten af Danmark. Vi glæder os til at hjælpe dig hurtigt videre.