Værksteder Holstebro

Din Bilpartner Mejdal Auto Prins Buris Vej 24
7500 Holstebro
Din Bilpartner Shell Service Viborgvej 42
7500 Holstebro
Din Bilpartner Aulum Autoteknik Drejervej 22
7490 Aulum
Din Bilpartner Bredgades Auto Damgårdsvej 2
7600 Struer
Din Bilpartner Mejdal Auto Prins Buris Vej 24
7500 Holstebro
Din Bilpartner Shell Service Viborgvej 42
7500 Holstebro
Din Bilpartner Aulum Autoteknik Drejervej 22
7490 Aulum
Din Bilpartner Bredgades Auto Damgårdsvej 2
7600 Struer

Holstebro Autoværksted

I Holstebro og området omkring finder du flere forskellige værksteder, der samarbejder med Din Bilpartner om at give dig og din bil den bedst mulige service. Vi har altid et væld af behandlinger, reparationer og services, der skal sikre at du altid kan stole på din bil - om det er på de kolde og glatte veje i vintermånederne eller på vej sydpå til sommer. Hvis du leder efter et værksted i Holstebro og omegn, finder du os både inde i byen, men også i Aulum og Struer, hvis du kører mellem byerne når du skal på arbejde. Det betyder at der altid er et værksted i nærheden, som du kan besøge hvis du har brug for en hjælpende hånd, eller hvis du bare vil forkæle din bil med en grundig bilvask. Du er altid velkommen til at vente på vores værksted i Holstebro, mens vi ordner din bil, men har du travlt kan du også efterlade bilen hos os om morgenen, og så hente den når du har fri. Hos nogle værksteder er det sågar muligt at leje en lånebil, hvis du er ude i god tid, så du aldrig behøver at gå på kompromis med dine planer, selvom din bil er på værksted. Nedenfor kan du læse endnu mere om hvad Din Bilpartners lokale værksteder rundt omkring i Danmark kan gøre for dig.

Online booking - nemt og hurtigt

Vores motto er at du skal hurtigt videre - og derfor nytter det heller ikke noget at du skal vente på at vi har telefontider på værkstederne og at du derefter skal sidde i kø i telefonen for at finde en ledig tid der passer både dig og mekanikeren. Vi har gjort det let - og hurtigt - for dig at bestille tid til en service eller reparation, med vores online bookingsystem, så du altid kan gå online for at finde en ledig tid. Vælg de dage der passer dig, og se hvornår vi har tid til at tage os af din bil. Du kan selv vælge hvilken service du har brug for, og du kan også læse mere om den, hvor lang tid det tager og hvad det kommer til at koste. Derudover har du mulighed for at vælge ekstra behandlinger og services, som vi kan lave, når vi alligevel har din bil på værkstedet. Det kan for eksempel være at du har brug for at vi tjekker dækkene, renser din aircondition eller giver bilen en grundig, indvendig rengøring. Du finder vores bookingsystem her, hvor du også kan se alle vores værksteder, og vælge det der ligger tættest på din bolig, din arbejdsplads eller lignende.

Bilsalg hos Din Bilpartner

Vidste du at du kan købe din nye, brugte bil hos et af Din Bilpartners værksteder? Og vidste du at din næste drømmebil måske befinder sig i Holstebro, eller et af dine andre lokale værksteder? Hos flere Din Bilpartner værksteder forhandler vi også biler, og det sikrer dig en sikker handel, med mekanikere og bilforhandlere der ved hvad de laver, og som kan køre din næste handel til en god oplevelse. På vores hjemmeside kan du se vores samlede udvalg af biler, og du har mulighed for at filtrere mellem mærker, modeller, kilometertal og meget andet, der kan skyde dig i retning af din næste bil. Vil du vide mere om en bil? Så tøv ikke med at kontakte det pågældende værksted, der kan fortælle dig meget mere. Under hver bil finder du altid den nødvendige information, og du kan også se hvor bilen befinder sig.

Reparation og service

Hos Din Bilpartners værksted i Holstebro brænder vi for at forkæle din bil, lige meget om det er en spritny model der blot skal have en grundig vask, eller om det er en ældre model der har brug for lidt ekstra kærlighed. Vi har et væld af services, reparationer og behandlinger, så du altid har en grund til at kigge ind forbi dit lokale værksted. Det kan være til et ferietjek inden i tager sydpå på ferie, en reparation af et lille stenslag, eller måske skal vi bare skifte dine vinterdæk for dig, og opbevare dem på et af vores dækhoteller, hvor de bliver passet godt på indtil du skal bruge dem igen. Nedenfor kan du læse lidt mere om vores store serviceeftersyn til bil.

Stort serviceeftersyn

Bilens serviceeftersyn er vigtigt - og faktisk også vigtigere end du tror. Det er ligesom hos tandlægen - det er lettere (og billigere) at forebygge end at behandle, og ved det store serviceeftersyn sørger vi for at undersøge bilen fjerneste afkroge og de steder hvor der normalt opstår problemer for en bil der er udenfor fabriksgarantien. Vi kan spotte om der er ting der har brug for at blive skiftet, væske der skal påfyldes eller bolte der skal strammes, så du trygt kan sætte dig ind i din bil, uden at være bange for om der er en skade på vej. Din Bilpartners store serviceeftersyn består af en lang række tjek og kontroller. Vi kender langt de fleste bilmærker og modeller rigtig godt, og derfor ved vi også hvor problemerne hos netop din bil kan opstå, men vi tjekker også almene ting som:
  • Bremser - herunder -klodser og -skiver, der kan blive slidt af din kørestil. De bliver skilt ad, kontrolleret, muligvis udskiftet og smurt.
  • Derudover tager vi et kig på styretøj, sporing og lignende sammen med dækkene. Dette skal vise om sporingen er skæv, og om bilen trækker mere i en retning eller lignende. Dette kan blandt andet ses på bilen dæk, der for eksempel bliver slidt skævt.
  • Lygter, ridser, stenslag og meget andet tjekker vi selvfølgelig også. Har du hørt en underlig lyd, må du meget gerne fortælle os det, så vi kan undersøge det nærmere. Til sidst tager vi en tur i bilen, for at sikre om alt er som det skal være.
  • Har du spørgsmål til det store serviceeftersyn kan du kontakte dit lokale værksted, så vil de gerne fortælle mere.
Vi anbefaler det store serviceeftersyn til ældre biler, der kører mange kilometer årligt, og som derfor har et større behov for et grundigt eftersyn af både små og store elementer.