Værksteder Holbæk

Din Bilpartner JL Auto & Skadecenter Tåstrup Møllevej 12B
4300 Holbæk
Din Bilpartner Kr.såby Hornshøj Automobiler Kastanievej 1a
4060 Kirke Såby
Din Bilpartner Asnæs Industrivangen 2
4550 Asnæs
Din Bilpartner Morten Sachse Automobiler Stestrupvej 55
4360 Kirke Eskilstrup
Din Bilpartner JL Auto & Skadecenter Tåstrup Møllevej 12B
4300 Holbæk
Din Bilpartner Kr.såby Hornshøj Automobiler Kastanievej 1a
4060 Kirke Såby
Din Bilpartner Asnæs Industrivangen 2
4550 Asnæs
Din Bilpartner Morten Sachse Automobiler Stestrupvej 55
4360 Kirke Eskilstrup

Værksted Holbæk

Vores professionelle og passionerede mekanikere i Holbæk glæder sig allerede til at tage sig af din bil og give den masser af forkælelse på vores lokale værksted. Her er din bil altid velkommen, lige meget om den er helt ny og blot skal have en indvendig rengøring eller om den er af ældre dato og har brug for lidt mere omsorg og måske en reparation eller udskiftning af bremseklodserne. Vi er også altid klar til at give vejledning eller et godt råd med på vejen til vores kunder. Vi er klar til at hjælpe, lige meget om du ikke ved noget om biler eller om du er selvudnævnt ekspert. Det er vigtigt for os at du er tryg i vores lokale værksteder rundt omkring i Danmark, og at du kan overlade din bil til os med god samvittighed og en forventning om at du altid får et godt resultat tilbage! Udover vores lokale værksted i Holbæk, finder du os også i Hvalsø, Kirke Såby og Asnæs, så der er altid et værksted i nærheden, der har tid til at tage et kig på din bil. Husk, at du også altid kan bestille tid online, så du kan vælge lige den tid der passer dig, på det værksted du ønsker. Du er altid velkommen til at aflevere bilen om morgenen og hente den når du har fået fri, men du kan selvfølgelig også sidde i vores venteværelse med en varm kop kaffe, mens vi tager et kig på din bil for dig.   Hos Din Bilpartner vil vi gerne være meget andet end din lokale mekaniker - din bil er vigtig for dig, og derfor er den også vigtig for os. Det betyder at vi kan hjælpe dig med alt fra finansiering og leasing til service og reparationsaftaler, vejhjælp, guides til at køre mere miljøvenligt og meget andet. Det er sågar muligt at finde din næste drømmebil hos mange af vores værksteder, og du kan se hele vores store udvalg af brugte biler fra mærker som Opel, VW, Volvo og Mercedes Benz her. Du har mulighed til at søge og filtrere efter mærke, model, kilometertal og meget andet, men du kan også bare tage et kig på det samlede udvalg, måske er din drømmebil tættere på end du tror!   Nedenfor har vi samlet nogle af de ting vi kan hjælpe bilejere i Holbæk med, tag et kig på dem, eller se alle vores services og reparationer her. 

Kabineopfrisker

Et godt indeklima er vigtigt i enhver bil, ny som gammel og om du kører korte ture eller lange ture. Selvom du måske tror at dit klimaanlæg passer sig selv, har anlægget faktisk brug for et service med jævne mellemrum, for at sikre at det fungerer som det skal - det er både godt for indeklimaet i din bil, men også for dig som chauffør og dine passagerer.   Ved en kabineopfrisker hos Din Bilpartners værksted i Holbæk renser og desinficerer vi dit klimaanlæg, skifter filtre og lignende, så den luft der kommer ind er ren og frisk. Det hjælper med at holde dig klar i hovedet og frisk, når du kører bil.   Hvis du lægger mærke til at luften inde i din bil er tung, og at der måske er en ‘tæt’ duft, er det et tegn på at du måske skal køre din bil forbi Din Bilpartners værksted til en kabineopfrisker. Vi kan naturligvis også lave service af dit airconditionanlæg, hvis det skulle opleve samme problemer.

Service under garantien

Er din bil stadig indenfor fabriksgarantien? Så er det stadig muligt at tage den forbi dit lokale værksted i Holbæk til service, selvom vi er en del af den frie branche. Vi tilpasser nemlig serviceeftersyn under garantien til netop dit bilmærke og den model du kører i, så det foregår efter fabrikantens forskrifter, så gælder garantien nemlig stadigvæk, og du er stadig dækket hvis der skulle opstå en fejl med bilens dele.   Ved et service under garantien, tager vi et kig på nogle af de områder der typisk giver problemer - også på nyere biler, og som kan have brug for forebyggende arbejde. For eksempel kan vi rense din bremser, kontrollere din dæk og også batteriet. Mange af de fejl og mangler der opstår på nyere biler opstår på grund af dine kørevaner. Hvis du for eksempel kun laver bløde opbremsninger, kan det slide på dine bremser, og hvis du kun kører korte ture kan det slide på dit batteri. Derfor kan vi også give dig nogle gode råd med på vejen til hvordan du bedre kan passe på din nyere biler, og sikre mindre ture på værkstedet, selvom vi er glade for at se dig!