Værksteder Grenaa

Din Bilpartner Homå Autoværksted Hyrdevej 5
8500 Grenå
Din Bilpartner Thorsager Auto Nørregade 9
8410 Rønde
Din Bilpartner Homå Autoværksted Hyrdevej 5
8500 Grenå
Din Bilpartner Thorsager Auto Nørregade 9
8410 Rønde

Værksted Grenaa

I området omkring Grenaa finder du naturligvis også et lokalt værksted der samarbejder med Din Bilpartner, og hvor du finder samme gode behandling og rådgivning som på alle vores andre værksteder rundt omkring i landet.   På alle vores værksteder er du altid velkommen, lige meget hvad din bil fejler - om det er et lille stenslag der blot kræver en limning eller en større skader der kræver lidt mere af vores tid. Vi er altid klar til at hjælpe, og vores største mission er at få dig hurtigt videre, lige meget om du kører i en ældre bil der har brug for lidt mere omsorg eller om det er en spritny bil der ruller ind på vores værksted i Grenaa. Vi giver dig også altid rådgivning med som du kan bruge til noget - lige meget om du synes du ved alt om biler eller om du ikke kan kende forskel på de mange forskellige dele og fagord, så møder vi dig på dit niveau, så du aldrig er i tvivl om hvad din bil fejler og hvad det næste skridt er.   Hos Din Bilpartner tilbyder vi en bred vifte af reparationer og services, og vi er både klar til at hjælpe dig med at gøre din bil klar til vinteren og hjælpe dig med at sætte nye dæk på, når de skal skiftes.   Vi har mange værksteder placeret rundt omkring i Danmark, og derfor er der altid et i nærheden, lige meget om du befinder dig i det sydligste Sønderjylland eller den mest vestlige del af Sjælland. I området omkring Grenaa finder du selvfølgelig også flere værksteder, især hvis du kører til de større byer for at arbejde eller studere. Især i området omkring Århus har vi en lang række samarbejdspartnere, der også glæder sig til at hjælpe dig med at komme hurtigt videre!   Nedenfor kan du læse mere om nogle af de ting vi kan hjælpe dig med, hos Din Bilpartners værksted i Grenaa. Du kan også se alle vores services og reparationer her.

Lille serviceeftersyn

Din Bilpartners lille serviceeftersyn er en grundig gennemgang af din bil, når det er tid til at den skal til service. Det er vigtigt at tage sin bil til service med jævne mellemrum, også hvis man ikke tror at der er noget i vejen med bilen - et serviceeftersyn har nemlig til formål at forebygge skader, der ellers kan være rigtig dyre at ordne.   Man får altså øje på om der er bremsedele der er ved at være slidte eller om dækkene skal skiftes inden for kort tid, så dækmønsteret ikke slides ned over grænsen på 1,6 mm.   Det er meget forskelligt hvornår det er tid til serviceeftersyn, men det kommer an på modellen, dine kørevaner, bilens alder og kilometertal. Jo mere du kører og jo ældre bilen er, des oftere skal bilen til serviceeftersyn og jo vigtigere er det at man er grundig. Derfor anbefales det store serviceeftersyn til ældre biler der kører langt. Har du en nyere bil og kører du ikke så langt på arbejde, er det lille serviceeftersyn mere oplagt.   Ved det lille eftersyn på vores værksted i Grenaa tager vi et kig på hele 34 punkter - blandt andet bremser, styretøj, bærearmsbøsninger, lygter, ridser og meget andet. Vi sørger også for at opfylde diverse væsker, skifte filtre og lignende. Derudover tyverisikrer vi nummerpladen og tager en tur i bilen inden vi afleverer den, for at sikre at alt er som det skal være.   Hvis du selv oplever udfordringer med bilen, for eksempel en underlig lyd eller slap bremse, så fortæl det til os når du afleverer bilen, så vi kan tage et ekstra kig. Har du spørgsmål til om din bil skal til syn snart, kan du kontakte fabrikanten eller dit lokale værksted i Grenaa, så kan vi komme med et estimat der passer til dine kørevaner og din bil.

Din Bilpartner Vejhjælp

Vi ved hvor frustrerende det kan være at låse sig selv ude af bilen på en kold dag eller hvordan det er når bilen ikke gider starte mandag morgen - og derfor tilbyder Din Bilpartner også vejhjælp. Din Bilpartners vejhjælp dækker langt de fleste biler og tilbydes både til private og erhvervsdrivende. Her hjælper vi indenfor 60 minutter ved trafikuheld, brand, tyveri, glasbrud, indelåste og knækkede nøgler, bugsering, dækskade og meget andet. Det betyder altså at hjælpen er hurtigt på vej, og at bilen kan tages til din lokale Din Bilpartner mekaniker, der gør sit bedste for at du kan komme hurtigt videre. Læs mere om vejhjælp her.