Værksteder Asnæs

Din Bilpartner Asnæs Industrivangen 2
4550 Asnæs
Din Bilpartner JL Auto & Skadecenter Tåstrup Møllevej 12B
4300 Holbæk
Din Bilpartner Asnæs Industrivangen 2
4550 Asnæs
Din Bilpartner JL Auto & Skadecenter Tåstrup Møllevej 12B
4300 Holbæk

Værksted Asnæs

Leder du efter et værksted i området omkring Asnæs, hvor du trygt kan overlade din bil til en professionel og dygtig mekaniker der taler et mekaniker-sprog som du kan forstå, og som gerne vil bruge tid på at sætte dig ind i de problemer der eventuelt opstår i din bil? Så skal du trille forbi dit lokale Din Bilpartner værksted i Asnæs. Her er du sikret en mekaniker der kan hjælpe dig, lige meget om du har en helt ny bil der har fået en ærgerlig punktering eller en ældre bil der har brug for den helt store tur inden det igen er tid til syn. Vi brænder for at give vores kunder - menneske som bil - den bedst mulige oplevelse, hver gang I besøger vores værksteder, og vi er virkelig passionerede omkring vores branche og alle bilmærker er velkomne på vores værksteder. Du kan finde de værksteder der samarbejder med Din Bilpartner over hele landet, og der er også flere i nærheden af Asnæs, blandt andet i Nykøbing Sjælland og Holbæk. Husk, at du altid får den samme gode behandling og service på alle vores værksteder, og vi glæder os altid til at du kommer forbi, også hvis det bare er til dækskifte eller når du skal have skiftet viskerblade. Der er altid et værksted tæt på din bolig eller arbejdsplads, så du kan let smide bilen af om morgenen, og hente den igen når du har fri. Så skal vi nok knokle på imens. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at vente på værkstedet imens, men nogle værksteder sætter også lånebiler til rådighed, så du ikke behøver lave om på dine planer, bare fordi din bil er på værksted - bare husk at være ude i god tid, så du er sikret en bil, hvis det er muligt på dit lokale værksted. Vi glæder os til at hjælpe dig hurtigt videre fra dit lokale værksted i Asnæs!   Nedenfor kan du se nogle af de services og reparationer som vi tilbyder vores kunder hos vores lokale værksteder rundt omkring i landet.

4-hjulsudmåling og sporing

Oplever du at din bil trækker lidt til den ene eller den anden side? Eller måske at den er svær at styre og ryster svagt når du kører? Så kan det være at sporingen er skæv - og så det vigtigt at dette udbedres hurtigst muligt. Der kan være flere forskellige grunde til at din bil er skævt sporet, for eksempel kan det ske hvis du kører over nogle huller på en vej, eller hvis du holder skævt parkeret på en kantsten.   Nogle gange er det tydeligt at se på dækkene når din bil er sporet forkert. For eksempel kan det være at det ene dæk er slidt mere end det andet, eller at dækkene slides på indersiden eller ydersiden frem for på midten. Nogle gange kan man også se det på at et eller flere af dækkene vender indad eller udad.   Ved en 4-hjulsudmåling kan din lokale mekaniker i Asnæs finde ud af hvordan dine hjul hælder og hvor de derfor skal rettes op. Derefter kan man spore bilen, hvilket betyder at mekanikeren justerer på dækkene så de er vinkelrette på jorden og parallelle mod hinanden. Er du i tvivl om din bil har brug for en 4-hjulsudmåling? Prøv at tage et kig på dine dæk forfra. Det kan være lidt svært at se, men hvis det ligner at et eller flere af dem hælder, eller hvis du kan se slid der virker skævt, kan det være et tegn på at din bil skal spores, og du bør kontakte dit lokale værksted.

Dækopbevaring

Er du træt af dæk der fylder i garagen eller bor du i en lejlighed? Så kan det være en god investering at sætte dine dæk til opbevaring hos et af Din Bilpartners dækhoteller - for eksempel på vores værksted i Asnæs.   Vi har gjort det ekstra let for dig at passe på dine dæk over sæsonerne. Du skal nemlig bare lade dem blive hos os når du får dem skiftet, og så sørger vi for at rense dem og lægge dem til opbevaring på vores dækhoteller, hvor de ligger uden fare for fugt og vand, hævet fra jorden og med forsikring og tyverisikring. Når det er tid til at dækkene skal på igen, er de allerede klar, og vi sørger for at justere og afbalancere dem, når de sættes på bilen.   Du kan læse meget mere om Din Bilpartners dækopbevaring her. Det er tilgængeligt hos de fleste af vores samarbejdspartnere, og du kan kontakte dem direkte hvis du er i tvivl.