Hjulskift på din bil

Hos Din Bilpartners værksteder sørger vi for at din bil får den bedste behandling – også under et hjulskifte. Her sørges der for at både dækservice og dækmontering er i orden.

Ønsker du et tilbud på nye dæk kan dette ske i forbindelse med bestilling af tid til hjulskift.

Ønsker du at booke dækopbevaring indtil næste dækskift kan dette lade sig gøre på langt de fleste af vores værksteder

 

Skift dæk når temperaturen ændrer sig

Det er vigtigt at få foretaget et hjulskift når tiden er inde, da vinterdæk nedsætter bremselængden betragteligt, når temperaturen falder til under 7 grader. Ved skift af dæk øges din sikkerhed i det kolde vejr.

Sommerdæk står derimod bedre fast om sommeren, når vejbanen bliver varmere. Derfor vil det være mest optimalt med et hjulskift inden vejret skifter helt.

Ved skift af dæk sparer du samtidig penge på brændstof, gavner miljøet og oplever større kørekomfort samt bedre køreegenskaber ved at køre på dæk, der passer til årstiden.

Mange gange når Vinterhjulene eller Sommerhjulene ligger i hi en sæson taber de luften (pusten) en lille smule. Ofte når man får dem monteret efter sæsonen så kan de godt hoppe lidt under kørslen og ryste en anelse.

Her hos din Bilpartner vil vi klart anbefale at få dem afbalanceret og dæktrykket kontrolleret. Så vil i komme behageligt og hurtigt videre i den travle hverdag.

Bruger din bil helårsdæk, men trænger til nye hjælper vi også gerne med det. Vi hjælper gerne med et tilbud, men også montering. Book tid til dækmontering her.

Ønsker du opbevaring af dine dæk efter hjulskifte tilbyder langt de fleste af vores værksteder dækopbevaring. Book her.