4 hjuls udmåling og sporing af bil

Er bilen ved at køre helt af sporet? Det går ikke – lad os hjælpe dig med at komme tilbage på rette spor med en 4 hjuls udmåling og sporing af bil.

 

Bedre kørekomfort med afbalancering af dæk

Ved et besøg hos os, sørger vi for at lave en styretøjsudmåling, så vi ikke er i tvivl om hvorfor din bil trækker mod højre eller venstre. Nogle gange kan det være nok at strejfe en kantsten eller køre på en ujævn vej i lidt for høj fart, før bilen begynder at trække til højre eller venstre og bliver svær at styre.

Når dette sker, anbefaler vi, at du fået foretaget en sporing af din bil, så du hurtigt kan komme på rette spor igen. Levetiden på dine dæk forlænges tilmed efter afbalancering af dæk, da du sikrer, at de slides ensartet.

Når bilen spores, justeres hjulenes vinkler, så de står parallelt med hinanden, samt vinkelret på vejen. En afbalancering sikrer, at hjulene kan køre rundt uden rysten og vibration.

Med sporing og afbalancering kan du køre sikkert og hurtigt videre, og vi hjælper dig og din bil - uanset bilmærke.

Kom tilbage på sporet med Din Bilpartner

Vi hjælper dig gerne på sporet igen – vi er der nemlig for dig og din bil.

’Hvad koster afbalancering af dæk?’ og ’Hvad koster en sporing af din bil?’ spørger du garanteret nu. Det kan du nemt finde svar på, hvis du finder din lokale Din Bilpartner og booker tid online.

Langt de fleste af vores værksteder tilbyder 4 hjuls udmåling og sporing af bil. Med få klik kan du finde et Din Bilpartner værksted, som hellere end gerne vil hjælpe dig, så slipper du for at google ’ sporing af bil pris ’.

Book tid online her til sporing af bil.