Vi tilbyder
mere end
reparation og service

Bilreparation og services

Hos Din Bilpartner tager vi imod alle udfordringer, bare vi må gøre vores bedste for dig og din bil. Om dette så er gennem et synstjek, service, hjulskifte, bilreparation eller noget helt andet, vil vi med glæde hjælpe – vi tager gerne i mod opgaven, stor som lille.

Din Bilpartner sætter en ære i at lave din bil

Hos os er din bil vores guld – og vi behandler den sådan. Du skal ikke være bange for at efterlade dit guld hos os til et service, tjek eller reparation af bil. Vi lover dig, at vi passer godt på den.

Vi er udmærket godt klar over, at du ikke skænker os en tanke før din bil trænger til hjælp – men derfor er vi alligevel altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Ved at booke tid online, får du mulighed for at vælge en dag og et tidspunkt, der passer dig, hjemme fra sofaen. Vi er der for dig 24/7, og er altid klar til at foretage en autoreparation, lappe dit dæk eller noget helt tredje.

Hos os får du altid et tilbud på bilreparation

Vi synes det er meget vigtigt, at du som kunde er med hele vejen. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at hvis der opstår et problem eller en uforudset omkostning under reparationen, er du den første der ved besked. Din mekaniker vil med det samme kontakte dig med et tilbud på reparation af bil.

Det er vigtigt for os at lytte og forstå din oplevelse af bilens problemer. Sådan kan vi rådgive dig bedst muligt i forhold til et service eller en eventuel autoreparation. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige ydelse eller kommer med en uddybende beskrivelse ved valg af ’Andet’. På denne måde sørger vi for, at du kommer hurtigt videre.

Læs mere
Fold sammen