Værksteder Tinglev

Din Bilpartner Hansen Bylderup-Bov Bygade 29
6372 Bylderup-Bov
Din Bilpartner J. Egelund Hærvejen 85
6230 Rødekro
Din Bilpartner Hansen Bylderup-Bov Bygade 29
6372 Bylderup-Bov
Din Bilpartner J. Egelund Hærvejen 85
6230 Rødekro

Værksted Tinglev

I Tinglev og området omkring finder du et bredt udvalg af værksteder der samarbejder med Din Bilpartner. Det betyder at du altid har et værksted i nærheden, der kan hjælpe dig med de udfordringer du måtte have med din bil. Vi er altid klar til at tage et kig på bilen, og hjælpe dig med alt fra det helt store serviceeftersyn til vejledning i hvordan du kan køre mere miljøvenligt. Udover i Tinglev finder du også vores værksteder i Rødekro og Bylderup-Bov, så kan du ikke få en ledig tid på vores værksted i Tinglev, er du altid velkommen på et af vores andre værksteder - og selvfølgelig også omvendt.   Husk, at du med vores online bookingsystem altid kan bestille tid, både på mobil og computer, og vælge lige den tid og service eller ydelse som passer dig. Det gør det også muligt at se priser, mere information og lignende. Her har du også mulighed for at notere om du vil aflevere bilen om morgenen og hente den senere, eller om du vil sidde i vores lune venteværelse med en varm kop kaffe, mens vores mekanikere klarer det hårde arbejde.   Finder du ikke den service eller reparation du leder efter når du skal bestille tid, kan du enten kontakte dit lokale værksted, eller beskrive problemet i “andet”-feltet, så tager vi et kig på det når du kommer forbi.   Læs med nedenfor, hvis du vil vide mere om nogle af de mange reparationer og services, som vi tilbyder på vores lokale værkstedet, rundt omkring i Sønderjylland, og selvfølgelig også hos vores mange andre samarbejdspartnere i Danmark.

Det store serviceeftersyn

Bilens serviceeftersyn kan være vigtigere end du tror. Det er nemlig med til at forebygge skader, og opdage hvilke områder på bilen der kan give dig udfordringer på sigt. Derfor er det især vigtigt at ældre biler og biler der kører mange kilometer årligt overholder deres serviceeftersyn, da det kan være med til at spare penge på dyre værkstedsregninger i fremtiden.   Ved det store serviceeftersyn undersøger vi bilen fra bund til top og alt ind imellem på hele 38 punkter. Det betyder at vi tager et kig på blandt andet:
  • Dæk, slid og dækmønster samt dæktryk
  • Bremserør og slanger
  • Undervogn og karrosseritilstand undersøges for rust
  • Ridser, stenslag og revner i ruder, der er forstyrrende
  • Lygters funktion og lygteindstilling, har de brug for at blive skiftet eller indstillet?
  Derudover tager vi et kig på forskellige væsker og olier på bilen, og sørger for at alt er fyldt op. Vi skifter naturligvis også olie og oliefilter, samt pollenfilter, luftfilter og flere andre. Til sidst sørger vi for at prøvekøre bilen, så vi er sikre på at alt er som det skal være. Har du selv oplevet et problem med bilen, kan du fortælle os det når bilen ankommer på værkstedet, og så kan vi tage et nærmere kig på det.

Stort eller lille serviceeftersyn?

Hvordan ved man om bilen skal have et stort eller lille serviceeftersyn? Eller måske et basis eftersyn?   Det kommer an på flere forskellige faktorer. Først og fremmest ser vi på bilens alder og hvor mange kilometer den kører. Jo ældre bilen er og jo længere du kører på en månedlig eller årlig basis, des vigtigere er det at vi gennemgår bilen på flere punkter når du er forbi til service. Derudover kan dine kørevaner og bilens mærke og model også have noget at gøre med hvor og hvornår der opstår problemer, og dermed også hvornår det er nødvendigt med et serviceeftersyn.   Normalt vil fabrikanten have et godt bud på hvor ofte et serviceeftersyn skal foregå, men du kan også kontakte dit lokale værksted i Tinglev. Er din bil forholdsvis ny, eller stadig indenfor fabriksgarantien, kan vi anbefale vores basis serviceeftersyn eller vores serviceeftersyn til biler inden for garantien. Husk, at vi servicerer alle mærker, og din bil opretholder sin fabriksgaranti!

Bremseeftersyn

Oplever du at dine bremser ikke bremser helt hårdt længere? Så er det tid til at trille ind forbi dit nærmeste værksted, så vi kan tage et kig på dine bremser. Ved Din Bilpartners bremseeftersyn skiller vi bremserne ad, smører dem og undersøger de forskellige dele. Det kan være at klodser eller skiver er for slidte og har brug for at blive skiftet ud.   Bremser bliver oftest slidt af chaufførens kørestil, men man kan godt selv være med til at holde sine bremser i god form! Først og fremmest skal man forsøge at lave opbremsninger der er lidt kortere, hvis man normalt laver lange, bløde opbremsninger. Prøv også at bremse lidt hårdere op en gang imellem, og vær selvfølgelig stadig forsigtig.