Værksteder Svendborg

Din Bilpartner Autohuset v/ Frede West Rytterhaven 6
5700 Svendborg
Din Bilpartner Skårup Autohandel Fyn Nyborgvej 489
5881 Skårup Fyn
Din Bilpartner Stenstrup Juelsbjergvej 2
5771 Stenstrup
Din Bilpartner CWC Auto Sterrebyvej 51
5762 Vester Skerninge
Din Bilpartner Langelands Motor Co. Brogade 13B
5900 Rudkøbing
Din Bilpartner Gislev Autohandel Bygmestervej 1
5854 Gislev
Din Bilpartner Autohuset v/ Frede West Rytterhaven 6
5700 Svendborg
Din Bilpartner Skårup Autohandel Fyn Nyborgvej 489
5881 Skårup Fyn
Din Bilpartner Stenstrup Juelsbjergvej 2
5771 Stenstrup
Din Bilpartner CWC Auto Sterrebyvej 51
5762 Vester Skerninge
Din Bilpartner Langelands Motor Co. Brogade 13B
5900 Rudkøbing
Din Bilpartner Gislev Autohandel Bygmestervej 1
5854 Gislev

Værksted svendborg Kort nål der hentyder til lokationen af 5700 Svendborg autohus

Lokale hos din bilpartner 5700 Svendborg moderne virksomhed Hos Din Bilpartners lokale værksteder tæt ved Svendborg finder du altid god service og et pofessionelt værksted.  Du kan nemt og bekvemt bruge vores online booking system til at finde de services, som vores forskellige værksteder tilbyder. Book tid hvis du har brug for en reparation, eller andre serviceres, og bliv godt kørende igen.

Moderne autoværksted

Din Bilpartner 5700, svendborg, er topmoderne autoværkstedr med nogle af de nyeste maskiner, samt testere, indenfor autoreparationer og vedligeholdelse.

Reparationer og ydelser

Vi er kyndige i en lang række områder inden for at reparerer og servicere biler. På vores autoværksteder stræber vores mekaniker efter at levere en god service og et godt stykke håndværk, når din bil undergår en reparation og eller en service. Hos Din Bilpartner i Svendborg får du altid god service til en fornuftig pris. Herunder kan du læse om nogle af de services, som vi tilbyder dig og din bil.

Hjulskifte på alle biler

Har du oplevet at få en punktering på din bil, mens du er på farten? Det er aldrig en rar situation at stå i, men bare rolig, vi er her for at hjælpe! Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service til at skifte dit hjul på vores værksted. Vores erfarne mekanikere vil sørge for, at din bil er i sikre hænder, og at hjulet bliver skiftet korrekt og effektivt. Du behøver ikke bekymre dig om at have det rigtige værktøj eller at gøre det selv langs vejen. Lad os tage os af det for dig, så du kan fortsætte din rejse sikkert og uden stress. Så hvis du nogensinde har brug for hjælp til at skifte dit hjul, er du mere end velkommen til at besøge vores værksted i Svendborg. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit hjulskifte.

Stenslag reparation

Godt udsyn er afgørende for at køre sikkert i trafikken, og derfor er det vigtigt at tage stenslag og revner i forruden alvorligt. Hos Din Bilpartner i Svendborg er vi veluddannede i reparationer af stenslag, og vi står klar til at hjælpe dig med en hurtig og professionel reparation. Det kan være en god ide at sætte plaster på stenslaget, så snart skaden er sket. Det minimerer risikoen for yderligere skade og øger chancen for, at vi kan reparere din rude. Hvis et stenslag bliver udsat for snavs og fugt, kan det resultere i at ruden sprækker yderligere. Hvis reparation ikke er mulig, kan vi give dig et tilbud på en ny forrude. Vi er også specialister i ny teknologi, der er indbygget i ruderne, som f.eks. kørelysautomatik, automatisk nedblænding, lyssensor, kamera og lane assist m.m. Vi kan derfor trygt håndtere reparation og udskiftning af din rude. Så hvis du har oplevet et stenslag eller en revne i din forrude, så kom ind til et Din Bilpartner værksted i Svendborg. Vi står klar til at hjælpe dig med et smil og en professionel service.

Aircondition Service

Har du husket at få serviceret dit airconditionanlæg på din bil? Det er nemlig ikke en del af den almindelige service, men det er virkelig vigtigt at få det gjort. Vi hos Din Bilpartner i Svendborg anbefaler, at du får serviceret dit airconditionanlæg mindst en gang hvert andet år, så du er sikker på, at det køler optimalt. Hvis du ikke får serviceret dit a/c regelmæssigt, kan det få mange uheldige konsekvenser. Blandt andet kan bilen begynde at lugte dårligt, du kan pludselig høre en susen, og i nogle tilfælde holder kølingen helt op med at virke. I a/c-systemet kører der både kølemiddel og olie rundt, dette smører kompressoren og pakningerne. Hvis de ikke bliver smurt, kan det føre til dyre reparationer, hvor kompressoren, kondensatoren eller fordamperen kan gå i stykker. Desuden kan fugt også ødelægge anlægget, hvilket så er den fugt man fjerner ved eftersynet. Så husk at få serviceret dit airconditionanlæg jævnligt for at undgå ubehagelige lugte, dårlig køling og unødvendige reparationer. Her i Svendborg står vi altid klar til at hjælpe dig med at holde din bil kørende optimalt.

Mulighed for Gratis lånebil

Hos Din Bilpartner i Svendborg har du altid mulighed for en lånebil, når din egen er under en reparation. Vi ved, hvor meget din bil betyder for dig, derfor gør vi selvfølgelig alt, hvad vi kan for at få den færdig hurtigst muligt. Mange er afhængige af deres bil i hverdagen, om det er at komme til eller fra arbejde eller måske sætte børnene af i skole, så tilbyder vi en lånebil, mens vi arbejder på din.

Alle bilmærker

Vi tilbyder professionel service og reparation til alle mærker. Vores erfarne og veluddannede mekanikere har stor kompetence inden for reparation og bruger kun de bedste reservedele og den nyeste teknologi for at sikre, at din bil får den bedste behandling. Hvis du har brug for hjælp med din bil, uanset mærke og model, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os i dag for mere information eller for at bestille tid til service eller reparation. Vi glæder os til at hjælpe dig med din bil.

Din tiltro

Hos Din Bilpartner er vores største ønske at give dig den bedste service, så både du og din bil føler jer godt tilpas. Vi tager ansvar for at give dig den bedste rådgivning og service, uanset hvilken ydelse det måtte være. Under dit værkstedsbesøg behøver du ikke bekymre dig om noget - vores autoriserede autoværksteder rundt omkring i landet vil tage sig godt af din bil og sørge for, at den er i topform. Vi går op i din tryghed og gør alt, hvad vi kan for at få dig hurtigt på vejen igen. Vores mål er at have tilfredse kunder, og vi stræber efter at give den bedste service under alle reparationer. Så hvis du søger god service, så er Din Bilpartner det rette sted for dig. Vi ser frem til at tage os af din bil og ønsker dig en fantastisk dag!