Værksteder Sorø

Din Bilpartner Landsbyens Auto Skælskørvej 58
4180 Sorø
Din Bilpartner Skovsø Auto Teknikvej 1
4200 Slagelse
Din Bilpartner Autogården Sørby Vollerupvej 1
4200 Slagelse
Din Bilpartner Has Auto Thorsvej 5
4100 Ringsted
Din Bilpartner Høng Helenevej 8B
4270 Høng
Din Bilpartner Morten Sachse Automobiler Stestrupvej 55
4360 Kirke Eskilstrup
Din Bilpartner Ormeslev Autoværksted Ormeslevvej 20
4241 Vemmelev
Din Bilpartner Landsbyens Auto Skælskørvej 58
4180 Sorø
Din Bilpartner Skovsø Auto Teknikvej 1
4200 Slagelse
Din Bilpartner Autogården Sørby Vollerupvej 1
4200 Slagelse
Din Bilpartner Has Auto Thorsvej 5
4100 Ringsted
Din Bilpartner Høng Helenevej 8B
4270 Høng
Din Bilpartner Morten Sachse Automobiler Stestrupvej 55
4360 Kirke Eskilstrup
Din Bilpartner Ormeslev Autoværksted Ormeslevvej 20
4241 Vemmelev

Sorø Autoværksted

Leder du efter et værksted i eller i nærheden af Sorø der kan hjælpe dig med alt fra at finde nye dæk og reparere et stenslag til at hjælpe dig efter et trafikuheld og rådgive dig om hvordan du kan køre mere miljøvenligt? Så er Din Bilpartners værksted i Sorø det helt rette sted. Her finder du dygtige, passionerede og professionelle mekanikere, der ser frem til at hjælpe dig med din opgave, lige meget om du er selvudnævnt ekspert i biler eller om du ikke kan kende forskel på motorolie og sprinklervæske og lige meget om du kører i en spritny bil eller en ældre model, der måske har brug for lidt ekstra kærlighed - du er altid velkommen på vores værksted i Sorø.   Vi brænder for at få dig hurtigt videre, og derfor prøver vi for at gøre processen så effektiv som muligt - og derfor kan du let bestille tid på dit lokale værksted gennem vores online bookingsystem. Her skal du blot vælge det værksted du vil til - det kan være det der ligger tættest på din bolig, eller et du kører forbi når du skal på arbejde, det er helt op til dig. Derefter kan du vælge den service, reparation eller ydelse som du vil have udført. Der kan du også læse mere om opgaven, og se hvad det kommer til at koste. Vælg den dag og det tidspunkt der passer dig, og fortæl os om du vil aflevere bilen om morgenen og hente den senere, eller om du bare vil vente med en kop kaffe og en avis imens - så bliver det altså ikke lettere. Du kan booke tid døgnet rundt, og skal altså ikke vente på at værkstedet åbner for at bestille tid. Langt de fleste af de værksteder vi samarbejder med har åbent fra 8-16 i hverdagene, mens nogle har udvidede åbningstider for at imødekomme den travle arbejdsuge. Der er også nogle værksteder der har åbent i weekenden, for eksempel efter aftale. Du kan besøge dit lokale værksteds egen hjemmeside for at læse mere om åbningstider. Nedenfor kan du læse lidt mere om hvad Din Bilpartners værksted i Sorø, og selvfølgelig også alle vores andre værksteder, kan gøre for dig, så din oplevelse som bilejer bliver helt eminent og så ubesværet som muligt - husk, at vi altid er klar til at hjælpe dig når du har brug for en hjælpende hånd med punktering, finansiering eller noget helt tredje.

Bilsalg

Leder du efter en ny, brugt bil? Så kig på Din Bilpartners store udvalg af brugte biler, der befinder sig hos vores værksteder rundt omkring i landet. Når du køber en brugt bil fra Din Bilpartner, er du sikker på at få en bil der er i orden, og som er blevet gjort helt klar til et nyt liv hos dig. Men hvorfor købe en bil hos dit lokale værksted? Når du køber en bil hos Din Bilpartners værksteder, får du en bil der er blevet kælet om af din mekaniker, og sat i stand, hvor der måtte være fejl og mangler. Derudover kan du ofte regne med en rigtig god pris, og vi har selvfølgelig også mange løsninger når det kommer til finansiering, reparationsaftaler, serviceaftaler, vejhjælp og meget andet. Du kan altså få ‘hele pakken’ når du køber din bil hos os. - så hvad venter du på? Tag et kig på vores store udvalg af brugte biler her!  Du kan let sortere og lede efter en bil der falder i din smag ved at bruge filteret. Her kan du både søge efter mærker, modeller og årgange, men også kilometer, gear og lignende. Du kan finde mærker som Mercedes-Benz, Volvo, VW, Opel og mange andre mærker, og finder ud noget interessant, kan du let kontakte det pågældende værksted for at høre mere - og hvem ved, måske er din drømmebil lige rundt om hjørnet?

Stenslagsreparation

Et stenslag kommer altid ubelejligt, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få det repareret hurtigst muligt. Et stenslag kan starte som en mild irritation, men får stenslaget lov at arbejde, kan det blive til en flænge der betyder at hele forruden skal skiftes, fordi den mister styrke. Der er forskellige regler for hvornår et stenslag skal limes og hvornår hele ruden skal skiftes - men en god huskeregel er at hvis stenslaget eller flængen ødelægger førerens udsyn, så skal ruden udskiftes hurtigst muligt. Du kan mindske chancen for at få et stenslag ved at køre udenom grupper af løse sten på vejen, og sænke farten når du kører på grusveje.