Værksteder Rødkærsbro

Din Bilpartner Ravnstrup Auto & Lastvogne Holstebrovej 143
8800 Viborg
Din Bilpartner Autoværkstedet Ivan Thygesen Lillehøjvej 8
8600 Silkeborg
Din Bilpartner LS Auto Håndværkervej 3
8643 Ans
Din Bilpartner KM Auto Bergsøesvej 1 - 3
8600 Silkeborg
Din Bilpartner Viborg Tagtækkervej 3
8800 Viborg
Din Bilpartner EN Motor Service Kirkegade 29
8830 Tjele
Din Bilpartner Ravnstrup Auto & Lastvogne Holstebrovej 143
8800 Viborg
Din Bilpartner Autoværkstedet Ivan Thygesen Lillehøjvej 8
8600 Silkeborg
Din Bilpartner LS Auto Håndværkervej 3
8643 Ans
Din Bilpartner KM Auto Bergsøesvej 1 - 3
8600 Silkeborg
Din Bilpartner Viborg Tagtækkervej 3
8800 Viborg
Din Bilpartner EN Motor Service Kirkegade 29
8830 Tjele

Rødkærsbro Autoværksted

Leder du efter et værksted der samarbejder med Din Bilpartner, og hvor du finder samme gode service, professionalisme og alt det andet du kender fra Din Bilpartner? Det finder du helt sikkert i Rødkærsbro, hvor vi har flere samarbejdspartnere i området. Du finder os blandt andet i Ans, Viborg og Tjele - så vi er altid i nærheden, også når du dagligt kører mellem byerne. Det betyder at der altid er et værksted i nærheden, der har tid til at tage et kig på din bil inden for kort tid.   Når du besøger et Din Bilpartner værksted, kan du altid forvente god behandling og vejledning på en måde så du kan forstå det - også selvom du er førstegangsejer af en bil, eller hvis biler ikke er dit store interesseområde. Det skal altid være muligt at få rådgivning på en måde der er til at forstå, og som kan hjælpe dig med at se hvad det næste skridt er - og det finder du selvfølgelig også på vores værksted i Rødkærsbro. For rigtig mange danskere er det en nødvendighed at have en bil for at kunne passe arbejde, studie, fritidsaktiviteter og meget andet, og hos Din Bilpartner vil vi ikke være til mere besvær end højst nødvendigt - og vi ved godt at du kun tænker på os når du har brug for hjælp. Derfor sigter vi altid efter at få dig hurtigt videre og vi er meget andet end et værksted - vi kan blandt andet være behjælpelige med leasingaftaler, serviceaftaler og finansiering for både private og erhvervsdrivende. Derudover har vi altid et godt råd i ærmet, for eksempel når det kommer til at køre grønnere og mere miljøvenligt - og endda på en måde så du kan spare penge. Vi tilbyder også vejhjælp over hele Danmark, og vi når næsten altid frem indenfor 60 minutter, så du aldrig skal vente længe på at få hjælp. Om det er en snedrive der er kommet i vejen, et trafikuheld eller nøgler der er låst inde i bilen en fredag morgen, så er vi altid i nærheden og klar til at hjælpe dig. Hos Din Bilpartner er du og din bil vores førsteprioritet - og vi glæder os til at møde dig på vejene eller på dit lokale værksted i Rødkærsbro.

Services og reparationer til ethvert behov

Om det er et lille stenslag, en ridse eller noget større som et batteri der har brug for assistance - så kan vi helt sikkert hjælpe dig hos Din Bilpartner. Vi kan både tage os af rutinemæssige opgaver som dækskifte eller serviceeftersyn, men vi kan også klare reparationer, et ferietjek inden du kører sydpå og meget andet. Du kan se noget af det vi kan hjælpe dig med under service og reparationer, men nedenfor kan du også læse lidt mere om nogle af de ydelser vi glæder os til at se dig til på vores værksted i Rødkærsbro - så vi kan hjælpe dig hurtigt videre.

Dæklapning

En punktering kommer sjældent på et passende tidspunkt, og derfor vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at lappe dit dæk hurtigst muligt. I dag må man ikke længere reparere et dæk med en udvendig prop som langtidsholdbar løsning. Det betyder at dækket skal tages helt af og lappes indefra. Når vi lapper et dæk hos Din Bilpartner, tjekker vi desuden for yderligere skade på dækket, og sørger for at der ikke sidder sten, metal, glas eller lignende, der kan arbejde med gummiet og skabe nye punkteringer. Du kan selv være med til at mindske chancen for punkteringer ved at køre udenom samlinger af småsten, glasskår eller metal på vejene hvor det er muligt. Derudover kan du sænke farten når du kører på grusveje og lignende - så mindsker du også chancen for stenslag. Hvis det viser sig at dækket er for skadet til at reparere, kan dit lokale værksted i Rødkærsbro også komme med et tilbud på nye dæk, da de helst skal skiftes sætvis. Hjulskifte og dækskifte Vi kan også tage os af at skifte dine dæk mellem sæsonerne, samtidig med at vi kan opbevare det andet par på vores lokale dækhoteller, hvor dine dæk står sikkert, tørt og opvarmet, og så er de samtidig gjort klar når du skal have dem på igen. Det tager ikke lang tid at få skiftet dine dæk hos Din Bilpartner - du kan lige nå at få en kop kaffe mens du venter, så er du hurtigt afsted igen. Når du får skiftet dine dæk hos os, er du sikker på at de sidder ordentligt fast, og er justeret så bilen ikke ryster når du kører.