Værksteder Nykøbing M

Din Bilpartner Autohuset Limfjorden Grønlandsvej 9
7900 Nykøbing Mors
Din Bilpartner Sundby Autoværksted Møgelvej 59
7752 Snedsted
Din Bilpartner Salling Auto Roslev Hesthøjvej 15
7870 Roslev
Din Bilpartner Autoværkstedet J.A Kåstrupvej 10
7700 Thisted
Din Bilpartner Salling Auto Balling Falkevej 10
7860 Spøttrup
Din Bilpartner Autohuset Limfjorden Grønlandsvej 9
7900 Nykøbing Mors
Din Bilpartner Sundby Autoværksted Møgelvej 59
7752 Snedsted
Din Bilpartner Salling Auto Roslev Hesthøjvej 15
7870 Roslev
Din Bilpartner Autoværkstedet J.A Kåstrupvej 10
7700 Thisted
Din Bilpartner Salling Auto Balling Falkevej 10
7860 Spøttrup

Værksted Nykøbing Mors

Leder du efter et dygtigt og professionelt værksted i Nykøbing Mors, der kan hjælpe dig med din bil, lige meget hvilket mærke og model det drejer sig om? Så kig ind forbi dit nærmeste Din Bilpartner værksted på Mors, hvor vi kan hjælpe dig med alt fra stenslag til større reparationer og udskiftninger inden din bil skal til service. Vi vægter kvalitet, god service og ærlighed højt, og vi gør altid vores bedste for at du kan komme hurtigt videre og at en skade på din bil ikke skal hindre dig i at komme videre med din hverdag. Vi har mange forskellige værksteder og samarbejdspartnere fordelt over hele landet, og derfor er der altid et Din Bilpartner værksted tæt på, også hvis du kører mellem forskellige byer for at arbejde eller studere. Når du bestiller tid online kan du let vælge lige det værksted der passer dig, så hvis det lokale værksted i Nykøbing Mors ikke har en ledig tid der passer dig, kan du køre til det lokale værksted i Erslev eller Snedsted i stedet - det skal ikke være besværligt for dig at få din bil til mekanikeren, og da du kan bestille tid online døgnet rundt, skal du aldrig vente på at telefonerne åbner. Udover at vi selvfølgelig gerne vil hjælpe dig hurtigt videre, brænder vi også for at give dig den bedst mulige oplevelse når du har din bil på værksted. Det betyder at vi altid er klar til at give gode råd og vejledning med på vejen, og vi hjælper dig gerne med at vurdere hvad næste skridt er, hvis der er en del på din bil der skal repareres eller skiftes. Vi ved at det med biler kan være besværligt, og derfor møder vi dig på en måde hvor du kan være med, og du får forklaringer som du kan forstå og som du kan bruge til noget - lige meget om du er selvudnævnt ekspert eller om du har svært ved at kende forskel på de mange forskellige dele. Din bil er vigtig for dig, og derfor er den vigtig for os. Nedenfor fortæller vi mere om nogle af de ting som vi kan hjælpe dig med på dit lokale værksted i Nykøbing Mors, men husk, at du også bare kan kigge forbi hvis du har lyst til at forkæle din bil - for eksempel med en grundig bilvask eller en klargøring til vinteren - vi glæder os til at se dig hos Din Bilpartner i Nykøbing Mors.  

Stenslagsreparation

Et stenslag er frustrerende - og mere til. De kommer altid på de dårligste tidspunkter og kan i værste fald føre til en ny forrude. Hos Din Bilpartners værksted i Nykøbing Mors hjælper vi dig gerne med at reparere et stenslag. I de bedste tilfælde kan ruden limes, men er der en flænge eller blokerer slaget for førerens udsyn skal ruden skiftes - ellers kan det nemlig give en bøde og et omsyn når du har bilen til syn. En skadet rude mister også styrke, og derfor kan det være farligt at køre rundt med en rude der er i stykker. Hos Din Bilpartner kan vi vurdere om ruden skal limes eller skiftes, og kan hurtigt klare opgaven for dig. Du kan også selv være med til at mindske chancerne for at få et stenslag, selvom det aldrig er helt umuligt at undgå. Først og fremmest skal du forsøge at køre udenom løse materialer på vejen. Det gælder især sten der går fra en indkørsel og ud på vejen. Du skal selvfølgelig altid passe på modkørende trafik. Derudover bør du sænke farten når du kører på grusveje og gårdspladser, for at undgå at stenen svinges på på forruden. Har du spørgsmål til stenslag og stenslagsreparationer er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte dit lokale værksted på Mors.  

Bilvask

Trænger din bil til en vask? Hvorfor så ikke køre forbi dit lokale værksted i Nykøbing Mors til en grundig bilvask af en af vores mekanikere? Din mekaniker ved lige hvor snavset sætter sig, men også hvad man skal passe på, når man vasker en bil. For eksempel skal du helst ikke vaske din bil mere end én gang om måneden, da hyppig vask slider på lakken, så den både bliver tynd og ridset, og derfor mister sin modstandsdygtighed over for rust. Vi kan forkæle din bil og give den en grundig vask, så selv det mest stædige snavs forsvinder. Skal din bil forkæles ekstra meget kan du også bestille tid til en indvendig rengøring, hvor vi både banker måtter, polerer, støvsuger og støver af.