Værksteder Nyborg

Din Bilpartner Nyborg Vestergade 33C
5800 Nyborg
Din Bilpartner Gislev Autohandel Bygmestervej 1
5854 Gislev
Din Bilpartner Conradsen Biler Nordre Ringvej 56
5300 Kerteminde
Din Bilpartner Odense Auto Lisesmindevej 48
5230 Odense
Din Bilpartner Odense Dæk og Autoservice Volderslevvej 61
5260 Odense
Din Bilpartner Skårup Autohandel Fyn Nyborgvej 489
5881 Skårup Fyn
Din Bilpartner Nyborg Vestergade 33C
5800 Nyborg
Din Bilpartner Gislev Autohandel Bygmestervej 1
5854 Gislev
Din Bilpartner Conradsen Biler Nordre Ringvej 56
5300 Kerteminde
Din Bilpartner Odense Auto Lisesmindevej 48
5230 Odense
Din Bilpartner Odense Dæk og Autoservice Volderslevvej 61
5260 Odense
Din Bilpartner Skårup Autohandel Fyn Nyborgvej 489
5881 Skårup Fyn

Værksted Nyborg

Leder du efter et værksted i Nyborg eller området omkring, der kan tage dine bekymringer seriøst og kan give dig et svar på dine spørgsmål, ligegyldigt om du er selvudnævnt bilekspert eller om du ikke kan kende forskel på en bolt og en bøsning? Så er Din Bilpartners værksted i Nyborg det helt rette sted - her kan du altid regne med god service og professionel hjælp, lige meget om du har brug for hjælp til et lille stenslag eller om det drejer sig om en større skade. I området omkring Nyborg finder du flere værksteder der samarbejder med Din Bilpartner - blandt andet i Gislev, men også længere ind mod Odense, hvis du dagligt kører den vej. Hvis du arbejder på Sjælland, kan du også let finde et lokalt værksted tæt på din arbejdsplads. Husk, at du altid selv kan vælge hvilket værksted du vil besøge, mange af vores samarbejdspartnere er specialister i en lang række mærker og modeller, og ser frem til at kunne tage et kig på din bil for dig. Nedenfor kan du læse mere om hvordan du booker din næste aftale på et af de lokale Din Bilpartner værksteder i Nyborg.  

Online booking - lettere bliver det ikke

Det er let at booke en tid på dit lokale værksted i Nyborg, når du bruger vores online bookingsystem. Her skal du ikke sidde i kø i telefonen og du behøver ikke booke inden for åbningstiden. Først og fremmest skal du vælger det værksted du gerne vil aflevere din bil hos. Derefter kan du vælge hvilken behandling din bil skal have. Det kan være en stenslagsreparation, en punktering eller måske er det tid til serviceeftersyn. Under bookingen er det også muligt at se priserne, og endda tilvælge andre behandlinger - du kan for eksempel forkæle din bil med en indvendig rengøring, eller måske en bilvask foretaget af en professionel mekaniker. Du kan også selv vælge det tidspunkt der passer dig - jo tidligere du er ude, jo flere ledige tider er dig, men ved mange værksteder kan du bare aflevere din bil om morgenen, og så hente den når du får fri - så er den klar til dig. Ved nogle værksteder er det endda muligt at få en lånebil, så du ikke behøver ændre i dine planer, selvom din bil skal på værksted.

Et væld af services og reparationer

Hos Din Bilpartners værksted i Nyborg kan vi klare langt de fleste udfordringer med din bil - små som store. Vi ved godt at du kun tænker på din mekaniker når du har brug for deres hjælp, men derfor vil vi gerne gøre din tur til mekanikeren så god som muligt alligevel, ved at tilbyde dig services som du måske slet ikke har tænkt over - for eksempel et kør-grønt tjek der hjælper dig med at køre mere miljøvenligt, og samtidig spare penge på brændstof, eller et vintertjek der sikrer at du trygt kan bevæge dig ud på kolde og sjappede veje. Nedenfor kan du læse om nogle af vores andre services.

Serviceeftersyn af varebiler

Er det ved at være tid til at din varevogn skal til service? Så sving ind forbi Din Bilpartners værksted i Nyborg, så tager vi et grundigt kig på den. Vi tilbyder både et lille serviceeftersyn og et stort serviceeftersyn - det kommer blandt andet an på hvor gammel varebilen er, og hvor langt den normalt kører. Det lille serviceeftersyn indeholder 34 punkter, hvor vi blandt andet tjekker bremser, lygter, dæk, støddæmpere og meget andet. Ved det store serviceeftersyn tjekker vi endnu flere punkter, blandt andet fordi bilen er ældre eller har kørt flere kilometer og der derfor er større chance for slid, rust og andre udfordringer. Et serviceeftersyn har til formål at forebygge skader og defekter i din bil - det er ligesom hos tandlægen - det er bedre (og billigere) at forebygge, frem for at behandle når skaden er sket.  Så tøv ikke med at kontakte os, hvis det er ved at være tid til at din varevogn skal til service, vi vil glæde os til at tage et kig på den!

Vintertjek

Ved et vintertjek sørger vi for at din bil er klar til at bevæge sig ud på våde og kolde veje. Vi tjekker dine vinterdæk, og sikrer at dækmønsteret er dybt nok til at kunne klare glatte veje, men vi tjekker også batteriet, så vi er sikre på at det ikke svigter dig på de ekstra kolde morgener. Derudover tager vi et kig på dine lygter, for at se om de er skarpe nok, har har den rigtige vinkel, så de kan lyse de mørke veje på når du kører til og fra arbejde.