Værksteder Nørresundby

Din Bilpartner Skinbjerg Auto Hjørringvej 173
9400 Nørresundby
Din Bilpartner SG Auto Atletikvej 3
9230 Svenstrup J
Din Bilpartner Nibe Auto Søndergade 34B
9240 Nibe
Din Bilpartner Støvring Østre Alle 2
9530 Støvring
Din Bilpartner Skinbjerg Auto Hjørringvej 173
9400 Nørresundby
Din Bilpartner SG Auto Atletikvej 3
9230 Svenstrup J
Din Bilpartner Nibe Auto Søndergade 34B
9240 Nibe
Din Bilpartner Støvring Østre Alle 2
9530 Støvring

Nørresundby Autoværksted

Der er flere værksteder i området omkring Nørresundby der samarbejder med Din Bilpartner og brænder efter at give dig den samme gode service som du kender fra alle vores værksteder. Du finder os blandt andet i Nibe og Vadum, så der er altid et værksted i nærheden, lige meget om du bor i byen, eller blot arbejder i Nørresundby og kører fra en af de omkringliggende byer. Du er altid velkommen i vores lokale værksteder, lige meget om du ved alt om biler eller om du ikke kan kende forskel på motorolie og sprinklervæske, og vi arbejder med alle bilmærker og modeller - vi vil bare gerne give dig en god oplevelse, så du ved at du trygt kan aflevere din bil hos os, og at vi giver den den bedste behandling. Du kan også altid regne med ærlig rådgivning, som du er sikker på at du kan forstå, lige meget hvor meget du ved om biler. Husk, at du altid kan booke tid online, så du helt frit kan vælge hvilken tid inden for åbningstiden der passer dig. Du kan altid smide din bil af om morgenen og hente den om eftermiddagen, eller bare blive siddende i varmen med en lun kop kaffe mens vi klarer opgaven for dig. I vores online bookingsystem har du også mulighed for at se mere information om servicen og se prisen på opgaven. Du kan også tilvælge andre opgaver - måske skal vi skifte til vinterdæk, mens vi alligevel har din bil på værkstedet. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores reparationer og services, som vi tilbyder på vores værksted i Nørresundby, men selvfølgelig også på alle vores andre værksteder rundt omkring i landet. Hvis du har spørgsmål eller har brug for et godt råd, kan du altid kontakte dit lokale værksted, men husk at du altid frit kan vælge hvilket værksted du vil bruge. Så du har altså mulighed for at vælge at få lavet din dækskift hos ét værksted tæt på din arbejdsplads, mens et andet værksted kan lave en stensslagsreparation - for eksempel på Sjælland, hvis du er på ferie eller lignende. Lige meget hvor - så glæder vi os til at møde dig og tage os af din bil, på et af vores lokale værksteder - så du kan komme hurtigt videre.

Basis Serviceeftersyn

Er det ved at være tid til serviceeftersyn? Så sving ind forbi Din Bilpartners værksted i Nørresundby. Her tager vi os kærligt af din bil, og undersøger den så vi kan forebygge nogle af de hyppigste skader der kan opstå hos nyere biler eller biler der ikke kører så langt årligt. Ved et basis serviceeftersyn undersøger vi din bil på tretten punkter, og du har selvfølgelig altid mulighed for at nævne hvis du oplever en mærkelig lyd, slappe bremser eller en raslen, så vi kan tage et kig på det. Nogle af punkterne er for eksempel:
  • Tjek af motorolie og filter - det er vigtigt at filteret skiftes med jævne mellemrum, for at motoren kan opretholde din funktion.
  • Vi tjekker gearkassen for utætheder.
  • Bremserne - Vi tjekker bremser og bremsevæske.
  • Kontrol af bilens væskeniveauer - vi skal nok fylde på hvis der mangler noget.
  • Dækkene - vi tjekker dækkene, trykket og mønster, for at sikre at de kan give dig det greb på vejene som du forventer.
  • Vi tjekker og justerer viskere, lygter, lys og meget andet.
Det er muligt at tilvælge flere ydelser sammen med basisydelserne. Det kan for eksempel være udskiftning af bremseklodser, udmåling og sporing af køretøjet, skift af tandrem og meget andet. Kontakt dit lokale værksted for at høre mere om basis serviceeftersyn hos Din Bilpartners værksted i Nørresundby.

Bremseeftersyn

Det kan også være at det er tid til at kigge forbi til et eftersyn af dine bremser. Måske har du oplevet at bremserne virker bløde eller slappe, eller måske er det bare længe siden at du har været forbi. Kører du rundt med slidte bremser er det med til at forlænge din bremselængde, og hvis du ikke holder øje med det, kan det være overraskende for dig hvor lang tid bilen er om at bremse helt. Et tegn på at bremserne er ved at være slidte, kan være ved at det lugter brændt når du stiger ud af bilen, eller at bremserne føles varme. Hos et bremseeftersyn tager vi et kig på dine bremser og sørger for at skille dem af, smøre dem og udskifte dele hvis de er for slidte. Hvis der er brug for at bremseklodser eller bremseskiver skiftes, giver vi dig et prisoverslag før vi gør det. Der er flere ting der kan have indflydelse på hvor ofte du skal have tjekket dine bremser, men det hænger især sammen med dine kørevaner. Laver du ofte lange, bløde opbremsninger, vil det slide mere på bremseskiver og klodser end hvis du sørger for at lave lidt hårdere opbremsninger med jævne mellemrum. Det har selvfølgelig også noget at gøre med om du kører mest i byen eller på landeveje og motorveje, samt hvor meget du kører. Det er oplagt at få foretaget et bremseeftersyn, når du alligevel har din bil på værkstedet, for eksempel når du besøger os for at få skiftet til vinterdæk.

Dækopbevaring

Mangler du plads i lejligheden eller skuret? Eller gider du bare ikke bøvle med dæk der fylder? Så tilbyder mange af vores værksteder dækopbevaring til dine vinterdæk eller sommerdæk.   Når du får opbevaret dine dæk hos en af din Bilpartners værksteder, for eksempel på vores værksted i Nørresundby, er du sikret at dine dæk bliver opbevaret ved den korrekte temperatur, er tyverisikret og forsikret og at der ikke er fare for at der kommer vand eller fugt ind. Derudover sørger vi for at dine dæk bliver justeret og sat på igen når sæsonerne skifter. Du kan altså sætter dig ind i en bil hvor det ikke ryster - vi har justeret og rettet til, så det hele er glidende. Vi tjekker også dækmønsteret, og kan give dig et tilbud på nye dæk hvis de gamle er for slidte.