Værksteder Maribo

Din Bilpartner Jens E Biler Vestre Landevej 24
4930 Maribo
Din Bilpartner Turbo DK Gyldenbjergvej 30
4840 Nørre Alslev
Din Bilpartner Jens E Biler Vestre Landevej 24
4930 Maribo
Din Bilpartner Turbo DK Gyldenbjergvej 30
4840 Nørre Alslev

Værksted Maribo

Hos vores værksted i Maribo på Lolland, glæder vores professionelle mekanikere sig til at tage et kig på din bil, hvis du oplever problemer eller bare har brug for at få skiftet til vinter- eller sommerdæk. Hos Din Bilpartner brænder vi for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse når I besøger vores værksteder, og det er vigtigt for os at I føler jer velkomne, lige meget om I kører i en bil af ældre dato, eller en helt ny model, der lige er trillet ud fra fra forhandleren. Vi kan hjælpe med alt fra forskellige serviceeftersyn af både nyere og ældre biler samt varevogn, stenslagsreparation og punkteringer til klargøring af din bil, inden den skal til syn.   Udover vores værksted i Maribo på Lolland, finder du os også på Falster, Langeland og naturligvis også de større byer på både Fyn og Sjælland, hvis du kører til disse for at arbejde eller studere. Du er altid velkommen til at kontakte et af vores mange værksteder hvis du har spørgsmål, eller har brug for et godt råd - vi hjælper gerne med at finde det serviceeftersyn eller anden behandling der passer til din bil - vi glæder os til at se dig på vores værksted i Maribo, og vi glæder os endnu mere til at hjælpe dig hurtigt videre!   Nedenfor kan du også læse lidt mere om hvad Din Bilpartner tilbyder jer, vores kunder.

Bilsalg

Vidste du, at vi på mange af vores værksteder også sælger brugte biler, som vores dygtige mekanikere har sat i stand, og gjort klar til at deres nye ejer skulle komme forbi? Når du køber din nye, brugte bil hos et af Din Bilpartners værksteder, er du sikker på at alt fra papirerne til udskiftningsdele er i orden, og du kan hurtigt få fat i din nye bil.   Under vores bilsalg kan du se alle vores tilgængelige biler fra alle vores værksteder rundt omkring i landet. Her har du mulighed for at filtrere mellem mærker, modeller, årgange, kilometertal og meget andet, så du er sikker på at du får en bil der passer til dine krav og forventninger. Derudover kan du læse meget mere under de enkelte biler, hvor du også kan se ting som ekstraudstyr og meget andet, ligesom du også finder kontaktinformation til værkstedet. Vi har biler fra de tidlige 00’er og helt frem til 2019, fra mærker fra VW, Volvo, Ford, Opel og Mercedes-Benz, så der er helt sikkert noget der falder i din smag.   Og hvem ved - måske er din drømmebil tættere på end du tror!

Online booking

Hos Din Bilpartner vil vi gerne gøre det så ubesværligt som muligt at være bilejer, og derfor har vi lavet en lang række tiltag, der skal gøre det lettere for dig! Blandt andet kan du booke tid online hos alle vores værksteder. Her kan du let se hvilke datoer og tidspunkter der er ledige, udvalget af reparationer og services hos det aktuelle værksted og meget andet. Blandt andet kan du selv vælge om du vil aflevere bilen om morgenen og hente den senere, eller om du bare vil vente på værkstedet, mens vi klarer det hårde arbejde.   Vores online booking giver dig også et godt overblik over priserne, og du har mulighed for at vælge mellem forskellige tillægsydelser. Det kan være vi skal skifte din olie mens vi alligevel har bilen på værkstedet, eller måske kunne din bil trænge til en grundig bilvask af en af vores dygtige mekanikere. Har din bil brug for den ultimative forkælelse, kan vi også give den en indvendig rengøring! Vi glæder os til at se dig på vores værksted i Maribo.