Værksteder Fjerritslev

Din Bilpartner Fjerritslev Autoteknik Fabriksvej 1
9690 Fjerritslev
Din Bilpartner Løgstør Autoværksted Vindblæsvej 63
9670 Løgstør
Din Bilpartner Fjerritslev Autoteknik Fabriksvej 1
9690 Fjerritslev
Din Bilpartner Løgstør Autoværksted Vindblæsvej 63
9670 Løgstør

Værksted Fjerritslev

Leder du efter et professionelt værksted i eller i nærheden af Fjerritslev? I denne del af Nordjylland finder du både værksteder i Fjerritslev og Løgstør, så du altid kan få løst problemet med din bil hurtigt. Hos Din Bilpartners værksteder i Fjerritslev og Løgstør kan du trygt regne med god service og behandling - både for dig og din bil. Du du har travlt og bare vil have lov at sætte bilen af om morgenen og hente den om eftermiddagen, eller om du vil nyde en varm kop kaffe inde i varmen, så er du velkommen. Hos nogle af vores værksteder tilbyder vi også lånebiler, som du kan bruge mens du har bilen til reparation. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de ting vi kan tilbyde dig på dit nærmeste Bilpartner værksted - du ved sikkert at vi kan gøre din bil klar til vinteren, men vidste du at vi også sælger biler, og at vi kan tjekke din bil inden du kører sydpå på sommerferie?  

Vintertjek

Vinteren står for døren - og derfor er det også vigtigt at du holder øje med standen af din bil - både for din og dine medtrafikanters sikkerhed. Vi tjekker din bil i alt fra dæktryk og dækmønster, lygter, bremser, styretøj og olie, så du er sikker på at din bil er i orden. Vi kan samtidig også skifte fra sommerdæk til vinterdæk, og sågar opbevare dækkene for dig, for eksempel på dit lokale værksted i Fjerritslev.

Bilsalg hos din Bilpartner

Hos Din Bilpartner sælger vi faktisk også brugte biler fra flere af vores værksteder. Du kan se dem alle her. Du finder både ældre modeller, men også nyere biler fra 2017 og fremefter fra mærker som Mercedes-Benz, Ford, Volvo og mange andre. I venstre side af skærmen kan du vælge hvilket mærke, model og årgang du leder efter. Husk at læg mærke til hvor i landet den befinder sig. Under hver model kan du læse meget mere om udstyr, stand og andet vigtigt, og du finder også kontaktinformation til værkstedet og sælgeren.

Ferietjek

Skal du sydpå til sommer? Så er det måske en rigtig god idé at kigge forbi vores værksted til et ferietjek, hvor vi blandt andet tager et kig på batteriet, dækkene, udstødning, frontrude og meget andet. For eksempel undersøger vi også din aircondition, så du er sikker på at I kan holde temperaturen i bilen ud og ikke bliver døsige mens I kører. Med et Din Bilpartner Ferietjek kan I trygt sætte jer i bilen, og være sikre på at vi har tjekket for diverse fejl og mangler der kan gøre den glade ferie sydpå til en nedtur i stedet.